- 9 Kasım 2024
- 57
- 12
- 23
- Konu Sahibi yenibiranne123
Maşallah benim de öyle ama beyefendi 1 aylık ve bilmeden kendi suratına fışkırtıyorinşallah kolay günler de göreceğiz bakalım... Sizin günler nasıl geçiyor? Ne aktiviteler yapıyorsunuz mesela? Günde hangi saatlerde uyutuyorsunuz? Bi misafirliğe gidince çok yaramazlık yapıyor mu? Dışarı çıkınca neler yapıyor hoşuna gidiyor mu? Gün içinde neler yediriyorsunuz? Çok sorum var benim ya..2 yaşa gelinceye dek emme araları uzuyor. Eskisi kadar sık emmediginden memeede süt çok olmuyor . Zaten pat diye emzirme bırakılmaz. Mesela önceden gündüz ne zaman istese emzirirdim. Zamanla 3 e şimdi gündüz 1 veya 2 kere emiyor yani 12 saatte 2 kere sütte zamanla azalır. Gece de 2-3 veya 1 kere emiyor. O emmelerde doymak için değil uykuya geri dönmek için kısa oluyor. Yeteri kadar yemek yediğinden artık ihtiyaçtan ziyade duygusal açlık oluyor meme istekleri. Vel hasıl. Şuan mememde süt öyle dolu dolu değil. Şimdi bıraksa rahatsızlık hissetmem. Zaten o çektikçe süt akışı oluyor bildiğin sönmüş balon gibi benimkiler. He sıkınca da fışkırıyor karşı duvara . Tutup kendi sıkıyor benim bebeğim oyun yapıyor.
Katı gıdayı ilk ne zaman tanıştırdınız hangi sebzeydi nasıl verdiniz hangi ölçüyle?.. daha sonralarında her gün ne yemekler yaptınız saat farketmeksizin mi yemek yaptınız örnek sabah 8 işte sonra 13, 16, 20 falan? Siz aslında benim sorumu anladınız. Yani katı gıdaya ne Zaman nasıl geçtiniz ondan öncesinde hep anne sütü mü yoksa mama var mıydı? Katı gıdadayken mama da verdiniz mi?