Etkinlik seti aldım yaşına uygun ,Cırt cırtlı kitaplar hareketli kitaplar hikaye kitapları ,nesne kitapalri, zıtlık kitapları,yapbozu kitaplar,tekerlikli kitaplar,renkler, sayılar kitapları , hamur, kinetik kum, boyama, yapboz ,bultak, LEGO toplar oyuncak arabalar bunlarla günümüz geçiyor. TV ekran yok full 24 saaat emrindeyim. Bunun ekmeğini yiyorum şuan çok güzel konuşuyor ifade ediyor kendini. Misafirlikde gayet normal. Oturmaz fakat gezinir oynar çocuklarla.
Mama hep oldu hayatımızda fakat benim meme ucunu emdiginde 2 ay sıkıntı yaşadım . Kilo alımı yavasdi mamayla meme devam ettim. 2 ay sonunda kilo alımı çok olunca mamayı azalttım memeye ağırlık verdim. 6 ay gece uyumadan ve gündüz çok huzursuz olursa 60 CC veriyordum. Küçük Kutuyu 1 ayda bitiremiyorduk çöpe gidiyordu.
Fakat kilo alımı sınırın üstünde oldu hep içimi rahat etsin diye veriyordum belkide. 6. Aydan sonra mama almadım hiç. İlk ek gıdaya 5,5 aylık başladım. İlk Patates sonra havuç sonra kabak derken sonra birleştirip verdim. Meyveleri muz elma şeftali üzüm meyve süzgecine koyup veriyordum eline kendi emerek yiyordu.
Yulaf unu , bebek irmikden meyveden muhallebi yapardım . Geceleri onu verip uyuturdum. Instagram da çok güzel tarifler var bebekler icin aya uygun. Oralara göz gezdirin zamanı gelince.
Şuan sabah9 kalkış kahvaltı oyun derken hava güzelse parka gideriz 1 öğlen uykusu cok uyamaz 1 saat çok sansliysam 2 sonra öğlen yemeği oyun kitap kum hamur ne isterse. Sonra eşim gelir çocuklar okuldan iki kızım var okula giden gelir eşim gelince ona devrederim mesaiyi ben yemek yaparım ye topla kaldır zaten 7-8 olur 1 saat daha oynar 21 yatış benim hayatım böyle geçiyor.