- 17 Mart 2022
- 2.025
- 1.920
- 39
- Konu Sahibi yenibiranne123
Gaz kısmını doktora sor daha iyi ama bir süre gaz sorunu karnından sesler gelmesini 1 aylık oldukdan sonra bende yaşadım. Gaz damlası verdim bende. Fakat fazla çay tüketmeyin bana kalırsa ben bir kere anne sütü arttırıcı o caylardan rezene çayı kimyon çayı içiyordum bir gün bir karın ağrısı başladı hareket edemedim . Birdaha da o çaydan içmedim sadece kimyon çayı içtim. Çok da karistirmamak lazım. Eğer bebekler o acıyı çekiyorsa uyumamasini anlayabiliyorum.Benim söylediğim pışpışla uyuyor ama yine benim kucağımdayken yoksa yatağında sabaha kadar pışpış diyeyim... Beyaz gürültü işe yaramadı hatta uygulama indirdim pembe gürültü hatta kahverengi gürültü bile gördüm o da işe yaramadı keman sesi bir anlığına işe yaramıştı ama tabiki o sırada da göğsümde uyuyordu. Bu arada çocuğum erkek bu kadar gaz çıkartması normal mi? Çünkü ayıptır söylemesi direkt söyleyeceğim benden bizden daha çok çıkartıyor ve uzun uzun normal mi? Eskiden bunca gaz için zorlanıyordu şimdi damla alıyor yine zorlanıyor ama bu sefer daha kolay çıkartıyor gazını. O kadar çok gazı var ki şaştım..
Ben" bebek uyutucu " diye uygulama var ordan yaralaniyorum. İlk anne karnı Sesi sonra Elektrik süpürgesi sesi ile başlayıp elektrik süpürgesi pışpışlı sesle uyuttum hep.bartik o sesi duyunca kendini uykuya geçeceğini biliyordu o derece hiç direnmedi uykuya 2 yaşa kadar .