Yok toplar o ben biraz dağınığım o da dağınıklığa gelemiyorum diyor benim elimden de fazlasi gelmiyor..eşiniz kendi dağınıklığını topluyor mu yoksa tüm işi sizden mi bekliyor?
Slm kızlar ben çalışan bir bayanmm ve nöbet usulü olduğu için ertesi gün uyurum hep ve dağınık bir insanmm eşim de çok düzenlidir bu konuda sürekli tartışıyoruz sürekli ewde olsam yaparim da işle beraber hele nöbet usulü olunca zor oluyor ki huyum bu dağınığım yeni ewliyim 7 aylık ne yapmam lazım..
Dağınıklık toplamak yarım saat almaz. Ben de dağınık bir insanım eşim çok düzenli. Yardımcı da olan bir adamdır, dağıtmaz ortalığı. Benim şu 3-4 senede öğrendiğim her şeyi zamanında yaparsan ev dağılmıyor, dağılsa bile toplaması kolay oluyor. Yemek mi yedin bulaşıkları makinaya koymak en fazla beş dakika. Akşam atıştırdınız mı çay kahve ıvır zıvır yatarken makinaya atmak iki dakika. Üzerinden çıkardığın kirliyse sepete değilse dolaba. Harcanan zaman 30 saniye.
Başka ne dağınıklığı olur ki bir evin çoluk çocuk yoksa.
O an yapasım gelmiyor işte sonra yaparım diyorum eşim de görünce kızıyor ki çok aşırı değil ufak tefek dağınıkliklar bu erkekler niye ew işlerine burnunu sokar ki..Dağınıklık toplamak yarım saat almaz. Ben de dağınık bir insanım eşim çok düzenli. Yardımcı da olan bir adamdır, dağıtmaz ortalığı. Benim şu 3-4 senede öğrendiğim her şeyi zamanında yaparsan ev dağılmıyor, dağılsa bile toplaması kolay oluyor. Yemek mi yedin bulaşıkları makinaya koymak en fazla beş dakika. Akşam atıştırdınız mı çay kahve ıvır zıvır yatarken makinaya atmak iki dakika. Üzerinden çıkardığın kirliyse sepete değilse dolaba. Harcanan zaman 30 saniye.
Başka ne dağınıklığı olur ki bir evin çoluk çocuk yoksa.
O an yapasım gelmiyor işte sonra yaparım diyorum eşim de görünce kızıyor ki çok aşırı değil ufak tefek dağınıkliklar bu erkekler niye ew işlerine burnunu sokar ki..
Çalıştığım için daha da zorlaniyorum yok yardımcı alamayız maddi durumdan dolayı bi de yeni hamileyim iyice tembellik çöktü..Dağınık olmak hiç anlam veremediğim bir durum benim zaten :)
Ev temizliğinden bahsediyor isen,
Yardımcı alabilirsiniz. 15 günde bir.
Dağınık olmak hiç anlam veremediğim bir durum benim zaten :)
Ev temizliğinden bahsediyor isen,
Yardımcı alabilirsiniz. 15 günde bir.
Çalıştığım için daha da zorlaniyorum yok yardımcı alamayız maddi durumdan dolayı bi de yeni hamileyim iyice tembellik çöktü..
Sen benden betermişsin ya..:))Şöyle oluyor kiyafetler cikarilip atiliyor rastgele
yemek yeniyor masa toplanmadan çay kuruyemiş alınıp salona geçiliyor
Yeniliyor iciliyor meyve soda fln gelıyor onlar salonda bırakıp yatiliyor
Mekineye çamaşır atilmiyor
Kuruyanlar toplanmiyor camasırı kta kalıyor
İse giderken yatak toplanmiyor vs vs benim dağınıklığım böyle oluyo
Çalıştığım için daha da zorlaniyorum yok yardımcı alamayız maddi durumdan dolayı bi de yeni hamileyim iyice tembellik çöktü..
Sen benden betermişsin ya..:))
Şöyle oluyor kiyafetler cikarilip atiliyor rastgele
yemek yeniyor masa toplanmadan çay kuruyemiş alınıp salona geçiliyor
Yeniliyor iciliyor meyve soda fln gelıyor onlar salonda bırakıp yatiliyor
Mekineye çamaşır atilmiyor
Kuruyanlar toplanmiyor camasırı kta kalıyor
İse giderken yatak toplanmiyor vs vs benim dağınıklığım böyle oluyo
Benim evimdede ayagını basacagın yer yok oyuncaklardan,ben oturdum kahvemi iciyorum,cocuklar mutlu böyle,ben de.Esim Figurandır,karısmaz karısamaz daha dogrusu
Ben de calısıyorum evde de yorulamam cok insanız valla robotmuyuz be!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?