- 28 Kasım 2010
- 41.987
- 139.198
- 798
Hayatim bebek geliyormus cok zorlanirsin ondan dedimTemizlikçi tutamam maddi olarak eşim de yardimci oluyor sağolsun benim değişmem lazmm bekarlıktan gelen bi alışkanlik...teşekkür ederim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatim bebek geliyormus cok zorlanirsin ondan dedimTemizlikçi tutamam maddi olarak eşim de yardimci oluyor sağolsun benim değişmem lazmm bekarlıktan gelen bi alışkanlik...teşekkür ederim...
Hayatim bebek geliyormus cok zorlanirsin ondan dedim[/QU bakacaz artık bi çaresine bebek sağ salim gelsin de varsin ew batsin umrumda değil tabi eşimin umrunda..:)
Tasmami hicc:)))) is bitmiyo yeminle:)))Tastimi yoksa .al sana gorunmez is ocak sil![]()
Anaaaaa allah eşine sabır versin o ne öyle ordan oraya ordan oraya inan bana erkek olsam ve senin gibi bir eşim olsa saniye durmam boşanırım bende çorap orda çanta burda vs sandım kendine çeki düzen vermelisin çalışan bir sürü bayan var hepsi böyleyse oooo...Şöyle oluyor kiyafetler cikarilip atiliyor rastgele
yemek yeniyor masa toplanmadan çay kuruyemiş alınıp salona geçiliyor
Yeniliyor iciliyor meyve soda fln gelıyor onlar salonda bırakıp yatiliyor
Mekineye çamaşır atilmiyor
Kuruyanlar toplanmiyor camasırı kta kalıyor
İse giderken yatak toplanmiyor vs vs benim dağınıklığım böyle oluyo
Ben de öyleyimAnaaaaa allah eşine sabır versin o ne öyle ordan oraya ordan oraya inan bana erkek olsam ve senin gibi bir eşim olsa saniye durmam boşanırım bende çorap orda çanta burda vs sandım kendine çeki düzen vermelisin çalışan bir sürü bayan var hepsi böyleyse oooo...
Sende mi arkadaş gibi dağınıksın?Ben de öyleyim
Çoğu konuya da yazarım eşya bana hizmet etsin ben eşyaya değil diye
Benim eşiminde maşallahı var temizlik abidesi gibidir kendisi :) ilk zamanlar aşırı sıkıyodu beni ama yavaş yavaş törpüledim.Slm kızlar ben çalışan bir bayanmm ve nöbet usulü olduğu için ertesi gün uyurum hep ve dağınık bir insanmm eşim de çok düzenlidir bu konuda sürekli tartışıyoruz sürekli ewde olsam yaparim da işle beraber hele nöbet usulü olunca zor oluyor ki huyum bu dağınığım yeni ewliyim 7 aylık ne yapmam lazım..
Sende mi arkadaş gibi dağınıksın?