• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dağiniklik

Temizlikçi tutamam maddi olarak eşim de yardimci oluyor sağolsun benim değişmem lazmm bekarlıktan gelen bi alışkanlik...teşekkür ederim...
Hayatim bebek geliyormus cok zorlanirsin ondan dedim

Şöyle oluyor kiyafetler cikarilip atiliyor rastgele
yemek yeniyor masa toplanmadan çay kuruyemiş alınıp salona geçiliyor
Yeniliyor iciliyor meyve soda fln gelıyor onlar salonda bırakıp yatiliyor

Mekineye çamaşır atilmiyor
Kuruyanlar toplanmiyor camasırı kta kalıyor
İse giderken yatak toplanmiyor vs vs benim dağınıklığım böyle oluyo
Anaaaaa allah eşine sabır versin o ne öyle ordan oraya ordan oraya inan bana erkek olsam ve senin gibi bir eşim olsa saniye durmam boşanırım bende çorap orda çanta burda vs sandım kendine çeki düzen vermelisin çalışan bir sürü bayan var hepsi böyleyse oooo...

Tamam toplasın işte

Madem o bunu bu kadar dert ediyor toplasın biraz

Sabaha kadar çalıştı isen ertesi gün tabii yatacaksın

Ayrıca da bu aşama zaten hamilelerin bir bölümünü uyutur yerlerinden kalkamazlar anlatın eşinize o toplasın biraz da az dağıtın oldu bitti

Şu an sehpada bir çay bir de kahve bardağı var mutfağa giderken götüreceğim şimdi burda durmasının bana ya da eşime bir zararı yok

Dağınıklığı toplamayı da abartmamak lazım

Anaaaaa allah eşine sabır versin o ne öyle ordan oraya ordan oraya inan bana erkek olsam ve senin gibi bir eşim olsa saniye durmam boşanırım bende çorap orda çanta burda vs sandım kendine çeki düzen vermelisin çalışan bir sürü bayan var hepsi böyleyse oooo...
Ben de öyleyim

Çoğu konuya da yazarım eşya bana hizmet etsin ben eşyaya değil diye

Slm kızlar ben çalışan bir bayanmm ve nöbet usulü olduğu için ertesi gün uyurum hep ve dağınık bir insanmm eşim de çok düzenlidir bu konuda sürekli tartışıyoruz sürekli ewde olsam yaparim da işle beraber hele nöbet usulü olunca zor oluyor ki huyum bu dağınığım yeni ewliyim 7 aylık ne yapmam lazım..
Benim eşiminde maşallahı var temizlik abidesi gibidir kendisi :) ilk zamanlar aşırı sıkıyodu beni ama yavaş yavaş törpüledim.

Temizlik yaptığım gün ev mis bir yerde bir damla su lekesi bırakmam. pırıl pırıl olur ama ertesi günde hiç birşey ,yapmak istemem mesela ev dağılır ortasını bulamadım ya hep ya hiçim pismiyim temizmiyim bende bilmiyorum":KK55:

kocandan biraz anlayışlı olmasını iste bence. hem çalışıyorsun, hem yoruluyorsun hemde hamilesin.

Bence cok daginık biriyim aksine esim cok titiz ama hic topla evi demez sikayet etmez gelin görin ki 2 yaşinda bi oglum var yere bisey düsse aldırır o kadar titizki oyuncaklarini getirir oynar sonra götürüp yerine koyarız:)) herkes eşinden şikayet eder ben oğlumdan daha bacak boyuna yeni gelmis bir beyzade annesine fırça atar evi uuuuu et(süpür) diye:))))

Ayrıca hem calisip hem ev isi yapmak zordur bide nöbet usulu diyosunuz eşinizde yardım etsin o zaman yorgunluğunuzu anlayamiyo olabilir

Eşinize hak verdim. Daginik insanla yasamak zor bir zaman sonra hersey gozune batmaya basliyor. Gunde yarim saat ayirarak gayette duzenli olabilirsiniz. Bana soyledikleriniz bahane gibi geldi isteseniz zaman ayirabilirsiniz.

Sende mi arkadaş gibi dağınıksın?

Evet

Yemek yedik şimdi tabaklar masada bardaklar sehpada yatak toplamam zaten pijama katlamam

Genel ev toplama kurallarına uymam yani

Çamaşır çamaşırlıkta ya da koltuk üstünde durabilir

Evim dağınık vs diye karalar bağlamam vs vs

Onlar benim hayatımı kolaylaştıracak ben sürekli ev toplayamam ki

off vallahi ben de dağınığım
ömrüm bir yerleri toplamayla geçiyor
dağınıklık toplamak temizlik yapmaktan daha fazla yoruyor beni
evde de dolap yok daha beter dağılıyor

Back
X