• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dağiniklik

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar ben çalışan bir bayanmm ve nöbet usulü olduğu için ertesi gün uyurum hep ve dağınık bir insanmm eşim de çok düzenlidir bu konuda sürekli tartışıyoruz sürekli ewde olsam yaparim da işle beraber hele nöbet usulü olunca zor oluyor ki huyum bu dağınığım yeni ewliyim 7 aylık ne yapmam lazım..

eşiniz kendi dağınıklığını topluyor mu yoksa tüm işi sizden mi bekliyor?

Slm kızlar ben çalışan bir bayanmm ve nöbet usulü olduğu için ertesi gün uyurum hep ve dağınık bir insanmm eşim de çok düzenlidir bu konuda sürekli tartışıyoruz sürekli ewde olsam yaparim da işle beraber hele nöbet usulü olunca zor oluyor ki huyum bu dağınığım yeni ewliyim 7 aylık ne yapmam lazım..

Hoşgeldin benden bir tane daha görmek iyi geldi
Klein ilacı olsa başına surermiş

Dağınıklık toplamak yarım saat almaz. Ben de dağınık bir insanım eşim çok düzenli. Yardımcı da olan bir adamdır, dağıtmaz ortalığı. Benim şu 3-4 senede öğrendiğim her şeyi zamanında yaparsan ev dağılmıyor, dağılsa bile toplaması kolay oluyor. Yemek mi yedin bulaşıkları makinaya koymak en fazla beş dakika. Akşam atıştırdınız mı çay kahve ıvır zıvır yatarken makinaya atmak iki dakika. Üzerinden çıkardığın kirliyse sepete değilse dolaba. Harcanan zaman 30 saniye.

Başka ne dağınıklığı olur ki bir evin çoluk çocuk yoksa.

Dağınıklık toplamak yarım saat almaz. Ben de dağınık bir insanım eşim çok düzenli. Yardımcı da olan bir adamdır, dağıtmaz ortalığı. Benim şu 3-4 senede öğrendiğim her şeyi zamanında yaparsan ev dağılmıyor, dağılsa bile toplaması kolay oluyor. Yemek mi yedin bulaşıkları makinaya koymak en fazla beş dakika. Akşam atıştırdınız mı çay kahve ıvır zıvır yatarken makinaya atmak iki dakika. Üzerinden çıkardığın kirliyse sepete değilse dolaba. Harcanan zaman 30 saniye.

Her şeyi zamanında yapmıyoruz sonüç dagank ev mutsuz biz

Dağınık olmak hiç anlam veremediğim bir durum benim zaten :)
Ev temizliğinden bahsediyor isen,
Yardımcı alabilirsiniz. 15 günde bir.

O an yapasım gelmiyor işte sonra yaparım diyorum eşim de görünce kızıyor ki çok aşırı değil ufak tefek dağınıkliklar bu erkekler niye ew işlerine burnunu sokar ki..

Çalıştığım için daha da zorlaniyorum yok yardımcı alamayız maddi durumdan dolayı bi de yeni hamileyim iyice tembellik çöktü..

Şöyle oluyor kiyafetler cikarilip atiliyor rastgele
yemek yeniyor masa toplanmadan çay kuruyemiş alınıp salona geçiliyor
Yeniliyor iciliyor meyve soda fln gelıyor onlar salonda bırakıp yatiliyor

Mekineye çamaşır atilmiyor
Kuruyanlar toplanmiyor camasırı kta kalıyor
İse giderken yatak toplanmiyor vs vs benim dağınıklığım böyle oluyo

Çalıştığım için daha da zorlaniyorum yok yardımcı alamayız maddi durumdan dolayı bi de yeni hamileyim iyice tembellik çöktü..

Ama şöyle düşün,
Sonuçta yediğiniz içtiginizi bir şekilde topluyorsunuz mutfaga.
O şekilde bırakıp çıkma olay mahalinden :)

Hemen makinaya yerleştirip sil tezgahını öyle git uzan.

Onun dışında kirlileri yatmaya giderken at makinaya yıkansın.
Çünkü yataga giderken zaten ayaktasın.
sabah uyanıncada as çamaşırlarını ohh tertemiz kurusunlar.

Çalışan insanlarsınız.
Hafta sonları da ver süpürge mak. eşine evi süpürsün.

oldu bittii.

Son düzenleme:
Benim evimdede ayagını basacagın yer yok oyuncaklardan,ben oturdum kahvemi iciyorum,cocuklar mutlu böyle,ben de.Esim Figurandır,karısmaz karısamaz daha dogrusu:D
Ben de calısıyorum evde de yorulamam cok insanız valla robotmuyuz be!!!!

Sen benden betermişsin ya..:))

Bende çalışıyorum durumum da öyle çok iyi degil kötü bir evde kirada yim ama alıyorum yardimci daha fazla bu dağınıklığa dayanamicaZ eşimde bende

Naptınnn ama sen yaaa..
Mutfagı o şekilde bırakıp nasıl çıkıyosun :)

Önce onları topla etraf bir açılsın sonra yaparsın keyfini.
Öyle geç saatlerde yemeyin kuruyemiş falan, saglıga zararlı :KK48:
Çıkan kuruyemiş tabaklarını da at hemen makinaya.

Çamaşırları nasıl atıyosunuz ortaya öyle.
Çıkarın atın sepete hemen.

Biz mesela banyoda soyunuruz.
Yatak odasın da soyunmak bile yasak bizde.

dışarıdan getirdigimiz tozu, dökülen saçlarımızı
uyudugumuz alana getirmenin anlamı yok.

Öyle işteee,

yazdıkça acaba bende OKB falan mı var diye düşünmedim degil :KK64:

Benim evimdede ayagını basacagın yer yok oyuncaklardan,ben oturdum kahvemi iciyorum,cocuklar mutlu böyle,ben de.Esim Figurandır,karısmaz karısamaz daha dogrusu:KK70:
Ben de calısıyorum evde de yorulamam cok insanız valla robotmuyuz be!!!!

Bende öyle düşünüyorum is yerinde aksama kadar çalışıyorumbirde akşam evde iş mi yapcam
Oğlum küçükken her ise yetisirdim ama şimdi yok

bende çalışıyorum bizde de tam tersi ben düzenliyim eşim ve oğlum dağınık,o düzen sadece hafta sonu oluyor maalesef oda evde olduğum için ,birde bugün cuma, şuan ev kulis arkası gibi 5 günlük birikim

Son düzenleme:
Bi de eşimin küçük yaşta annesi vefat ettiği için 4 de erkek kardeşler bi de baba 5 erkek o yüzden biraz daha düzenli ve artik karım var yapsin bu durumdan kurtulayim diyor e bende istiyorum ama tam anlamiya onun istediği gibi yapamiyorum..

Back
X