Arkadaşım benim bir komşum var oda senin gibi...Ne zaman gitsem hep düzenli ..Gereksiz olan hiç birşeyi evde tutmaz hemen atar...Mesela bir örnek vereyim çocuğunun okul kitaplarını daha tatil olmadan bir hafta önce atar zaten artık ders yapmayacaklar diye....Ben öyle yapamam bazı kitapları lazım olur diye atamam...Sizin gibi toplu düzenli olmayı başaran herkesi kutluyorum valla ne diyeyim a.s.
tamamen beni anlatmışssınız valla.bende müze gibi evi sevmiyorum.çocuklarıma hiç bir zaman ''evi dağıtıyorsunuz''diye kızmadım,onlar dağıttı ben toplamaya çalıştım hatta o seneler oyun hamurları yoktu ben seramik hamuru yapardım hamurlarla oynarlardı.demem o ki çok düzenli bayanlar çocuklarına rahatlık vermiyor(yada benim çevremdekiler)o çocuklarda gittikleri misafirliklerde düz duvara tırmanıyor.diğer yandan eski oturduğum apartmanda çok titiz komşularım vardı(4 dairede anne,kızı, oğlu,tatillerde gelen kızı)bunlar birbirlerini bile nerdeyse istemezlerdi evleri dağılmasın diye.kaç sene birlikteydik(genellikle bende otururduk)veee bir gün anne olanın evinde boya,badana yapılmış ardından temizlik yapıyorlardı,bir uğrayayım dedim aman allahım ne göreyim mutfak tezgahının üzerinde yıkanmış bir çift terlik ve mutfak tasının içinde komşu teyzenin ayakları.beni düşünün ne hale geldim.sonraki zamanda dikkat ettim daha neler,neler.bu teyzede çok titiz olan eltisinin kızını kocasının külotlarını mutfak lavabosunda çamaşır suyuna bastırdığını söylerdi.bir tek bunlar değil başka çok titiz gibi görünen arkadaşlarımıda gördüm.yani temizlik ayrı şart,şurt ayrı.o yüzden arkadaşım çok titiz olsa bile içime sinerek bir şey yiyemiyorum.evet dağınıklığım oluyor(gerçi abartı dağınıklık değil)olsun ama şarta,şurta çok dikkat ederim banyoma,wc'ye,mutfağım her daim temizdir.
Canım arkadaşım senin derli toplu temiz olduğunu bir görüşte anladımhiç dağınık bir kadın olmadım...burcum başak bütün özelliklerini taşıyorum...gece yatarken mutlaka ev tertemiz olacak yoksa uyuyamıyorum....aslında rahat bir kadın olmayı çok isterdim....ne yani birgünde ben salsam ya şu işlerin ucunu bir daha mı dünyaya gelicem...evin dağılmasına asla müsaade etmiyorum...iyi ki kalabalık değiliz bir oğlum ,eşim ve ben o yüzden çokta kirlenmiyor aslında ortalık... eşime göre her zaman temiz...gerçi bütün erkekler böyledir ya....ama bana göre yarın halıların ve camların silinmesi gerekiyor
Canım arkadaşım senin derli toplu temiz olduğunu bir görüşte anladımBense hep dağınığım fakat yinede seninle iyi anlaşırız şimdi en samimi komşum,arkadaşım,sırdaşım,gerçek dostum başak burcu çok iyi anlaşıyoruz aramızdaki fark hiç sorun olmuyor o benim dağınıklığıma alıştı bende onun devamlı tertipli düzenli oluşuna alıştım.Geçende komşuma yatılı misafir gelmişti sularda kesilmiş baya bir dağılmış ortalık bana çok garip geldi seni ilk defa böyle dağınık gördüm dedim hiç sorma dedi okadar rahatsızdıki alışık değil ben çok rahatsız olmuyorum mesala birazdan yıkıyacağım toplayacağım diyorum öylede oluyor neden kendimi üzeyimki :126::126:yapı meselesi yengeç burcunun özelliklerini uzman tv den dinle bak bende tam bu özellikleri taşıyorum fakat pis bir yere dayanamam hijyen önemlidir benim için sadece toplu olamıyorum. aslında dağınıklığımı kendim yapıyorum..Hoşçakal canım arkadaşım kombine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?