merhaba kızlar..temiz bır ev hanımıyım ama dagınıgım öyle olunca temiz ev pis görünüyor bu sefer tamam dıyorum heryeri toparlıyorum ikigün sonra yıne aynı..çıldırmak üzereyim.buev bıranda nasıl bu hale geliyor anlamıyorum.sizler nasılsınız özellikle derli toplu arkadaslarım nasıl yapıyorsunuz bu işin bir sırrı varmı yoksa bu bir hastalıkmı?düzenli eve gidince öyle özenıyorumki.öyle kıskanıyorum.nasıl geccek bu durum artık düzenli olmak istiyorum.yardım edinbilmiyorumkismile
mesela benim bir arkadaşımda gayet temizdir temizliğe dip köşeden başlar zaten olması gerekende bu tamam koltukları ceker bir güzel temizler yani evin görünmeyen yerlerini temizler sonra görünen yerleri ama temizlik yaparken etrafta kalabalık yapan kazak örtü masada bardak vs bunları bırakır ve haliyle ortalıkta temiz olmasına karşın dağınık görünür..
veya evde kullanılan seyleri tekrar yerine koymadığımızdada ev temiz olsada karmakarışık görünebilir..aldığımızı aldığımız yere tekrar koyarsak dağınıklık olmaz...birde şu var eşya cok olan evlerde birde cok ıvır zıvırlar varsa mesela çok sayıda biblo vazo birsürü çiçek oyuncaklar fazla sayıda oluncada ev karışık görünür diye düşünüyorum cünkü ben sadeliği çok severim ondan belki..mutfak tezgahında bulasıklık dahi yok bulaşık deterjanlarını dolapta saklarım gözümün önünde durunca kalabalık yapıyor bana..yatak odamdaki dolapların içindeki eşyalar bile bez kutularda kapalı sekilde durur bende bir tuhafım sanırım...
Merhaba nisasum a.smerhaba kızlar..temiz bır ev hanımıyım ama dagınıgım öyle olunca temiz ev pis görünüyor bu sefer tamam dıyorum heryeri toparlıyorum ikigün sonra yıne aynı..çıldırmak üzereyim.buev bıranda nasıl bu hale geliyor anlamıyorum.sizler nasılsınız özellikle derli toplu arkadaslarım nasıl yapıyorsunuz bu işin bir sırrı varmı yoksa bu bir hastalıkmı?düzenli eve gidince öyle özenıyorumki.öyle kıskanıyorum.nasıl geccek bu durum artık düzenli olmak istiyorum.yardım edinbilmiyorumkismile
Evet bende duymuştum..Benim için bu söz doğru olabilir gerçekten kafam hep karışık..Heleki şu aralar her şey üst üste geldi o zamanda canım ev işi yapmak istemiyor dahada çok dagılıyorum...zaten eğer temizlik yapacaksam istediğim gibi olması için yeterli zamanım yoksa hiç başlamam temizliğe o zamanda olmuyo işte işim dahada zorlaşıyor..Temizlikçide tutamıyorsun ev dağınık olunca..Evi topluyorum o zamanda böyle eve temizlik yapmaya ne olacak diyorum yine kendim yapıyorum..En uzun 5 gün tertemiz duruyor dağılmadan sonra yine aynı..nisasum bizde artık titizliği bırakıp ev toplayalım ben öyle yapıyorum artık bayada rahat oluyor haftada bir kerede yerleri falan siliyorum..Mesela bu gün iş yerine gelirken hemen ortalığı topladım öyle çıktım evden gidincede toplu olması çok hoşuma gidiyorevet canım.. fazla temiz 0olmaya gerek yok..düzenli olsun pis olsun zaten düzen temiz gösterıyor evii.
biryerde okudum insanın evi kendi ruh hahlini yansıtırmıs..kafamız cokmu karısık evde dagınık acaba
kıslar teker teker teşekkürler haklısınız... ama jet hızıyla dagılıyor işte artık üşenmeden yapmaya calısacagımmm...esyamda cok yoktur biblov.s. süs falan ne gezer bırde öyle bır tip olsam ne olurdu acaba esımde cok toplu sayılmaz dagınıklıgı görünce dahada dagıtır toplu oluncada bırsey yemez içmez yatmaz dagılmasın dıye koltuklarda yaniii :)))))))))
Arkadaşım benim bir komşum var oda senin gibi...Ne zaman gitsem hep düzenli ..Gereksiz olan hiç birşeyi evde tutmaz hemen atar...Mesela bir örnek vereyim çocuğunun okul kitaplarını daha tatil olmadan bir hafta önce atar zaten artık ders yapmayacaklar diye....Ben öyle yapamam bazı kitapları lazım olur diye atamam...Sizin gibi toplu düzenli olmayı başaran herkesi kutluyorum valla ne diyeyim a.s.bende temz olmayı severim ama her anda temizlik yapmam düzeni severim kalabalık eşyayı sevmem fazlasını almam varsada atarım birilerine veririm her aradımı yerinde bulurum çünkü düzen önemli en azından ortalık karışık olmaz dağınıklıtan nefret ederim özellikle banyo vc temz olmamlı her zaman ozaman bütün evtemiz sanarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?