D vit damla kullanan arkadaslar bi bakarmisiniz

gulceayyuzlum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
2.670
1.269
Bu gun d vitamini degerimin 9.58 oldugunu ve minimum 30olmasi gerektigini ogrendim.
dr bu agiza damlatilan 50000/15 siselerden tamamini birgunde icmemi soyledi
kafam karisti

Simdi bu kadar buyuk bi sese cok gelmezmi?var mi icen arkadaslar
tabi bunu carsambadan carsambaya bi sise icicem 2hafta sonra tekrar yazilicakmis.
Icen ve degeri normale donen varmidir

Su bebeklere ve hamilelik sonrasi 8.10damla kullanilacak denilen damladan .bilirsiniz.

Her gun ignesini olanlar var. Tabi sonra igneler haftada bire ayda bire falan dusuyor. Normal gibi ama iciniz rahat etmediyse doktora sorabilirsiniz

Ben gunluk 5 damla olark alıyorum ama bi şişe bidefada fazla gibi geldi.. Başka bi dr.a daha danışın isterseniz.

Benimki 3 cikmisti haftada 1 ampul ictim 4 kere 63 e cikti sonra kemiklerim kaslarim tekrar agrimaya basladi olcturdum 15 e dusmus :KK43: tekrar 3 haftada 1 1 ampul kullaniyorum.bana da cok gibi geldi drunuza danisin ya da eczaciniza.bu arada ilac icmeyle bitmiyo her gun yarim saat gunes almaniz gerekiyo vucudun 4 te 1 i acik olacak sekilde cok gecmis olsun

Benimki 3 cikmisti haftada 1 ampul ictim 4 kere 63 e cikti sonra kemiklerim kaslarim tekrar agrimaya basladi olcturdum 15 e dusmus :KK43: tekrar 3 haftada 1 1 ampul kullaniyorum.bana da cok gibi geldi drunuza danisin ya da eczaciniza.bu arada ilac icmeyle bitmiyo her gun yarim saat gunes almaniz gerekiyo vucudun 4 te 1 i acik olacak sekilde cok gecmis olsun
Acaba bu ampuller dahada fazlamidir degeri
mesela benim sise 50000 bir haftalik degeri
emin olmak icinde eczaneye sordum ama icim rahat degil.ilaclara karsi bir fobigim zaten.
dusun tam sise ki suan tamamini icemedim://

emin olmak icinde eczaneye sordum ama icim rahat degil.ilaclara karsi bir fobigim zaten.
Tekrar dr la gorusmeden icmeyin bence yarin arayip sorabilirsiniz.bende ilac kullanirken hep korkarim d vitamini cok onemli benim hayatimi fazlasiyla etkiliyo yaygin kas kemik agrilari tirnakta sekil bozuklugu sac dokulmesi vs vs.. Ihmale gelmeyen eksiklik

Oncelikle gecmis olsun. Ampuller icerik olarak damlalardan daha kuvvetli ve degerinde cok dusuk oldugu icin doktor once yukleme yapiyor daha sonra bakar eger duzelmediyse gunluk damla damla icmeni soyler

bende bir şişe içtim ama haftada bir içiliyor toplamda 8 şişe içtiğim halde 19 a ancak çıktım sonra ampül olanlardan aldım hala 30 yoktur bu aralar her yerim ağrıyor kesin yine düşük.

içilmesi en güzel ayranla oluyor hızlı hızlı çırp fondip yap :)geçmiş olsun

X