D vit damla kullanan arkadaslar bi bakarmisiniz

kendiniz bilirsiniz arladaslar :)
ben ekmekle hayatta icemem .
zeytinyaginda erir hem .
hem bir keewde iciyorum gidiyo ekmekle yutamam yani .

siringa ile cekiyorum kasiga dokuyorum.

bu zeytinyağı isini de proflar dio ekmekle olmaz diolar . ahmet aydin. rasim hoca vs.

herkesin kendi tercihi .

Benimde değer 5 lerde idi ailekimi haftada bir ampul kullan dedi ekmeğe döküp yedim yerken bedeninin sanki yıllardır buna ihtiyacı varmış gibi hissettim yıllardır yazın bile kemik ağrıları yaşadım kemiklerim Üşüyordu hep bir sürü de Dr gittim biri bu değere bakmamıs üstüme kalin şeyler giyerdim yanarken o yaz günlerinde yine kemiklerin usur isitamazdim halsizlik yapıyordu toplamda ayda 3 ampul kullandım ve 75 di 1ay sonraki değerim. Bakalım bi yaz böyle usumeler olacak mi olursa en azından değerin düştugunu anlar ampul kullanırım. Geçmiş olsun sizlere .
super valla.75 cok iyi yetiskinlerde en ideal 80mis zaten bakalim bizim durum ne olacak

bu konu vesilesiyle özellikle tesettürlü arkadaşlar dönemlik d vitamini kontrolü yaptırmasını ve takviye almasını önerelim :)

ben de hep erteleyenlerdenim ama yaz kış, azıcık güneş görsem kolları bacakları sıyırırım :KK19:
Bende tesetturlu ve gunesi sevmeyeb bi bayanim
bundan sonra gordugum gunese serpilicem☺

eczacı ne dedi?
benim eczacıma ben doktordan fazla güveniyorum, o kullan dediyse sorgulamıyorum.
kendisi çok ilgili birisi ama, her zaman işinin başında.
:anneadayı:
Aldigim eczanedeki bey once sen 75 damla kullan dedi sonra dr yazdiysa ic dedi
zaten sikinti ondan kaynaklandi
baska eczanelerde sordum:))onlar kullan dedi
ama gene olmax tam siseyi 50000 bir seferde tuketen arkadaskarin pesindeyim:))

Tam kan sayımında çıkıyo mu bu ya ? Ben hiç bilmiyorum
Sordum da kaynadı demek
Evet kan sayiminda cikti saglik ocagina gidip demir ve b12 baktirmak istiyorum.kas agrim ve unutkanlik var dedim.seker bile olcmusler.nasil sizinkinde bakulmiyo,bi yanlislik olmali
basit gibi gorunsede bircok hastaligin sebebeymis.
ben iki kez tupun uzerine caydanligi bos koyunca ,vede dizlerimdeki ,kaslarimdaki agri artinca gittim.
bi arkadasin dr'u noroloji bakmasi laxim demus degeri 5.5 mus
enteresan

Son düzenleme:
kendiniz bilirsiniz arladaslar :)
ben ekmekle hayatta icemem .
zeytinyaginda erir hem .
hem bir keewde iciyorum gidiyo ekmekle yutamam yani .

siringa ile cekiyorum kasiga dokuyorum.

bu zeytinyağı isini de proflar dio ekmekle olmaz diolar . ahmet aydin. rasim hoca vs.

herkesin kendi tercihi .
Bir Karatay'cı olarak seni topikimde görmek mutlu eder beni.. KK da kaç kişi var ki zaten bu konuda bilinçli.:KK52:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...akkinda-her-sey.899292/page-154#post-45970089

Uff ya carsamba tek seferde slmam gerekiyordu korktum hepsini icemedim
persembe 15 damla
cuma 20 damla ictim
ne yaptim diye dusunuyorum icim sıkılıyo.sonra diyorumku carsamba bi sise daha icilicek acaba neden gunlere yayiyorsun ya bi sey olursa;sonra diyorumki bos ver zaten sise oylede boylede bitecek.
kendumden bile usaniyirum bazen nekader takintiliyim diye.

Uff ya carsamba tek seferde slmam gerekiyordu korktum hepsini icemedim
persembe 15 damla
cuma 20 damla ictim
ne yaptim diye dusunuyorum icim sıkılıyo.sonra diyorumku carsamba bi sise daha icilicek acaba neden gunlere yayiyorsun ya bi sey olursa;sonra diyorumki bos ver zaten sise oylede boylede bitecek.
kendumden bile usaniyirum bazen nekader takintiliyim diye.

eşimede aynı şekilde her hafta bir şişe içeceksin diyor yoksa etkisini göremezsin
midesi hassas olduğu için yarım 3 gün arayla yarım şişe içiyor
önce şişeyi bir sefer içiceksin dendiinde yok ben yanlış anlamıımdır diyerek suya damlatıyordu
fakat etkisini kaybediyormuş direk içmek gerek şişeyi

eşimede aynı şekilde her hafta bir şişe içeceksin diyor yoksa etkisini göremezsin
midesi hassas olduğu için yarım 3 gün arayla yarım şişe içiyor
önce şişeyi bir sefer içiceksin dendiinde yok ben yanlış anlamıımdır diyerek suya damlatıyordu
fakat etkisini kaybediyormuş direk içmek gerek şişeyi
toplamda 3siseyi kafaya dikerek haftada bir ictim.aslinda kan vermem gerekiyor qma ihmal ettim ettim bi ara baktiricagim.

2 ay kullandıktan sonra etki gösteriyomus haberiniz olsun
Aslinda bende bunda bir terslik oldugunu dusunmustum.
baska bayanlar 300.000lik ampul kullanmis 6tane anca 75 cikiyomus
damla olanlar 50.000olduguna gore
Neredese300 siseue denk geliyo
yoksa gece gece sacmaliyomuyum neo_O
dr zaten yaz geldi gunesten alirsin felan demisti.taibi kan degerine bakilicak paxartesi veriyim bi bakalim ne olcak

X