- 2 Ağustos 2013
- 35.631
- 109.621
- 798
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.841
Evet yaa. Artık grip gibi bir şey oldu corona. Zamanla etkileri de azalacak bence. Tamamen yok olması zor zatengeçen senede böyle olmuştu derken peşinde korona patladı yine öyle olacak galiba
aynen canım tamamen bitmesi zor en azından şu maskelerden kurtulabilsek keşkeEvet yaa. Artık grip gibi bir şey oldu corona. Zamanla etkileri de azalacak bence. Tamamen yok olması zor zaten
Ins. Anama sarilamiyorum gitmiyorum..Evet yaa. Artık grip gibi bir şey oldu corona. Zamanla etkileri de azalacak bence. Tamamen yok olması zor zaten
Ay keşke keşke. Mahvediyor resmen maske insanıaynen canım tamamen bitmesi zor en azından şu maskelerden kurtulabilsek keşke
Annem yalnız olduğu için ben mecbur gidiyorum. Ama hep mesafeliIns. Anama sarilamiyorum gitmiyorum..
Bak ya hiç yazmıyor da teyzeleri olarak merak ediyoruzYaptirdim canim çok şükür herşey yolunda ikinci kan testi yaptırdım bugun değerim iki kat artmış 1002 cikti
Bu aralar guzel haberler geliyor herkesten tek tekBak ya hiç yazmıyor da teyzeleri olarak merak ediyoruzmaşallah cnm sağlıkla devam etsin inşallah darısı kese kalp atisina
Evet ya cok şükür, ınsallah en yakın zamanda senden de bekliyoruz güzel haberlerBu aralar guzel haberler geliyor herkesten tek tek
Yaaa güzel teyzelerimiz valla bugun çok heyecanlıydimBak ya hiç yazmıyor da teyzeleri olarak merak ediyoruzmaşallah cnm sağlıkla devam etsin inşallah darısı kese kalp atisina
Kim bilir belli mi olurEvet ya cok şükür, ınsallah en yakın zamanda senden de bekliyoruz güzel haberler
Heyecanlı olmaz mi insan yaYaaa güzel teyzelerimiz valla bugun çok heyecanlıydim
Aminn cnm Amin inşallahHeyecanlı olmaz mi insan yasağlıkla artar inşallah cnm değerin, artık güzel günler görelim hep beraber
Geçti mi peki günün cnm2 gündür midem bulanıyor eşim yoksa şey misin diyorKeşke şey olsam
Bugün de ara ara var bulantım ya. Salgın varmış sanırım ondandır. Hamile olmam imkansız gibi bir şey yeni adetim bittiGeçti mi peki günün cnm
Anladım cnm salgın da olabilir, ınsallah bu ay güzel haberler gelirBugün de ara ara var bulantım ya. Salgın varmış sanırım ondandır. Hamile olmam imkansız gibi bir şey yeni adetim bitti
İnşallahAnladım cnm salgın da olabilir, ınsallah bu ay güzel haberler gelir
Günaydın canlarrrr ❤❤
nasılsın canım var mı sıkıntı falanGünaydın canlarrrr ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?