- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Hidrosalpinks icin ameliyat oldunu mu acaba ya da nerede olmayı düşünüyorsunuzHidroselpenks olan tüpün ya bağlanması yada alınması gerek canm bunu biliyor musungebelik oluşsa bile hidroselpenks olan tuoyen rahme sıvı akışı oluyor ve o gebeliği bitiriyor bı doktorun var mı yani hidroselpeks denilip bişe yapılmadı mı. Ben bir sürü prof.le görüştüm hidroselpeks için hepsi aynısını dedi bana
Hidrosalpinks icin mi ameliyat oldunuz acabaAynen öyle canm evet.benim ilk negatf oldu. İkinci için ya Haziran ya temmuzda baslicam çok hazır değilim herşey birden bire oldu Şubat'ta ameliyat oldum sadece tüp bebekle hamile kalacağım öğrendim.nisanda yaptım olmadı şimdi vakit kaybetmekte istemiyorum ama psikolojik olarak da çok yorgunum.genede güzel sonuçlar alırsam yorgunluğun biter yola devam diyorum iste
Doktorunuz kimdi acabaKendi hastası olmama rağmen sorduğum herşeye cevap verdi filmimi attım konuştum baya ilgilendi yani her doktor yapmaz vala kaç tanesiyle gorstm bı tek bu numarasını verip her sordgma cevap verdi
Ameliyat oldum iki tupumde alindi bir tüp bebek denemesi oldu negatfle sonuçlandı.ankara üniversitesinde oldumHidrosalpinks icin ameliyat oldunu mu acaba ya da nerede olmayı düşünüyorsunuz
Ankara üniversitesinde doç.dr yavuz emre şükür du. Arkadaşa bahsettiğim doktor özel Kayseri'de prof.yilmaz şahinDoktorunuz kimdi acaba
Özeli maddi durumum kaldrmadgnda gttim.ama iyi bir doktor.memnun kaldım ilk tüp bebegide onda denedimDoktorunuz kimdi acaba
Kımse yazmıyor da ondanKızlar nasılsınız napıyorsunuz sayfaya girmesem yazılanları göremiycem bildirim neden gelmiyor acaba
Kimse yazmayınca bende yazmıyorumKızlar nasılsınız napıyorsunuz sayfaya girmesem yazılanları göremiycem bildirim neden gelmiyor acaba
Evleneceğim zaman bende o tarz moplardan almayı düşünüyorumKızlar iş yerine tablet mop almayı düşünüyorum. Sizce kullanışlı olur mu? Kullandığınız memnun kaldığınız marka var mı?
Evlerde kullananlar memnun iş yerinde de kullanışlı olur diye düşünüyorum.
Ben kullanmadığım için marka öneremeyeceğim
Bende evde silva kullanıyorum da burda olmaz ama. Bende tereddüt ettim bezini yıkayacaklar falan sürekli. Evde olsa at makineye burda olmaz gibi geldi bana emin de olamadımEvleneceğim zaman bende o tarz moplardan almayı düşünüyorum
Doğru iş yerinde kimse uğraşmaz onunla. Ev kendi alanın olduğu için istediğin gibi kullanabiliyorsun.Bende evde silva kullanıyorum da burda olmaz ama. Bende tereddüt ettim bezini yıkayacaklar falan sürekli. Evde olsa at makineye burda olmaz gibi geldi bana emin de olamadım
Normal şartlarda Matematik Öğretmeniyim. Kendi kurslarımız var. Şimdi sürücü kursundayımsweetgirlcandy canım sen ne işinde çalışıyordun
Hayırlısı canım hangimiz kendi mesleğimizi yapıyoruz ki. Gönül çok şeyler istiyor ama nasibimizdekini yaşıyoruz. Bazen şuanki düşüncelerim 20 yaşındayken olsaydı belki çok farklı yerlerde olabilirdim diyorum ama verdiğim kararlardan pişman değilim hepsini kendi isteğimle ve rızamla verdiğim için çok şükür keşkelerim yokNormal şartlarda Matematik Öğretmeniyim. Kendi kurslarımız var. Şimdi sürücü kursundayım
Bende öyle çok şükür pişmanlığım yok sanırımHayırlısı canım hangimiz kendi mesleğimizi yapıyoruz ki. Gönül çok şeyler istiyor ama nasibimizdekini yaşıyoruz. Bazen şuanki düşüncelerim 20 yaşındayken olsaydı belki çok farklı yerlerde olabilirdim diyorum ama verdiğim kararlardan pişman değilim hepsini kendi isteğimle ve rızamla verdiğim için çok şükür keşkelerim yok
Bunda da vardır bir hayır diyorum. Kendi mesleğimi yapacak olsaydım herhalde hala evde iş arıyor olurdumBende öyle çok şükür pişmanlığım yok sanırımAma gerçekten üzücü kendi mesleğimizi yapamamız
Öyle gerçekten biz bilemiyoruz hakkımızda hayırlı olanı. Mutlu olmak önemli çalıştığın işteBunda da vardır bir hayır diyorum. Kendi mesleğimi yapacak olsaydım herhalde hala evde iş arıyor olurdum
Kaderimizde de bunu yaşamak varmış diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?