D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Kızlaar ben geldim epeydir giremedim bu arada hatırlayanlar vardır belki eşimle ayrılmıştık annemin evindeydim dün eve döndüm inşallah herşey daha iyi olur ikimiz için
Cnm ortada ihanet yoksa, kı yoktu memleket meselesi dıye hatırlıyorum. 1 sans vermenız ıyı olmus. Insallah bundan sonrası cok guzel olur sıızn ıcın bol bol dua et. Evınden nese huzur eksık olmasın

Söyle canım biz söylemedikce üstümüze daha çok geliyorlar. Söylersen de daha kıymetli olursun kesinnbak. Amin inşallah Allahım hayırlısını versin
Kızlaar ben geldim epeydir giremedim bu arada hatırlayanlar vardır belki eşimle ayrılmıştık annemin evindeydim dün eve döndüm inşallah herşey daha iyi olur ikimiz için
Hayırlısı olsun canım hakkınızda. Anladığım kadarıyla aşılmayacak problemleriniz yok. Fedakarlık etmeden bazı şeyler olmuyor. Evlilikte en büyük fedakarlıkları istiyor bazen, imtihan işi. Karşılıklı oluyor tabi herşey. Biraz sen biraz eşin birbiriniz için adımlarınızı atın. Huzurlu olun mutlu olun inşallah

İnşallah kuzum inşallah

Cnm ortada ihanet yoksa, kı yoktu memleket meselesi dıye hatırlıyorum. 1 sans vermenız ıyı olmus. Insallah bundan sonrası cok guzel olur sıızn ıcın bol bol dua et. Evınden nese huzur eksık olmasın
İnşallah canım aynen öyleydi bakalım elimden gelenin fazlasını yapıcam artık

Yok cnm ya sevmesin lazım değil inan bazen iyi de davranıyor hakkını yiyemem ama unutmuyorum bu yaptıklarını unutmucam da artık ağzıyla kuş tutsa umrumda değil valla

Yok cnm ya sevmesin lazım değil inan bazen iyi de davranıyor hakkını yiyemem ama unutmuyorum bu yaptıklarını unutmucam da artık ağzıyla kuş tutsa umrumda değil valla
Canım benim kv iyi birisi genel olarak ben ufak tefek şeylerini unutmuyorum buz gibi soğuğum da. Senin anlatmana göre unutmamanı da çok iyi anlıyorum valla haklısın ama işte bi tabir var ya atsan atılmaz satsan satılmaz. Aynı o şekilde artık mecbur idare ediyoruz

Aynen cnm mecburuz yapçak bişey yok eşlerimiz için katlanicazooo benim ufak tefek şeylerimi yazsam roman olur neler yapti neler yillardir

Aynen cnm mecburuz yapçak bişey yok eşlerimiz için katlanicazooo benim ufak tefek şeylerimi yazsam roman olur neler yapti neler yillardir
Ay allahım bilincmi yapıyor acaba yoksa istemeden anlamadan mı yapıyor kız

Ay allahım bilincmi yapıyor acaba yoksa istemeden anlamadan mı yapıyor kız
Valla bilmiyorum ki mesela hic bişeyi beğenmez direk söyler. Anneler gününde tabağa ihtiyacım var dedi aldık 3 4 kez değiştirdikyani mesela ben olsam Allah razı olsun aldığınız için derim asla degistirtmem

Aaa işte öyle şeylerde bende çok sinir oluyorum. Mesela bende kaç kere hediye aldıysam hiç bir kere bile kullanırken görmedim. Bi aldığımı eltsiinin kızının çeyizine vermiş. Bitane gömlek almıştım bikere bile giydiğini görmedim. Bikere de yine anneler gününde bi hediye almıştım verdim. Hiç bakmadı bile. Baksana beğenicekmisim dedim. Paketin ucundan acıp baktı aa çok güzel çok güzel dedi. Ne olduğunu bile anlamamıştır ama. Bende dedim o yüzden almıcam hiç bişey buna

Hayırlı cumalar kızlar.
Bugün çok alınganım ve gerginim. Sanki herkes her şey üstüme geliyor kimseyi kırmamak için telefonumun internetini kapattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…