Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dış gebelik geçirdim, düşük yaptım bebeğim olur mu diyenler lütfen okuyun
- Konu Sahibi hande_71
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Ocak 2012
- 874
- 247
- 133
canım sevindim eşinde ve sende bir sıkıntı olmamasına. mucize olacak demişsin ya oraya takıldım ben neden ümitsizmisin? olması mucize gibi görüyorsun benmi öyle anladım. tabiki her gebeliği mucize gibi görebiliriz. Allahın bir mucizesi hepsi.sen tedavin varsa aksatma Rabbim o minik mucizeyi elbet verecektir buna inan.geçmiş olsun. sola yatma fikrin bana doğru geldi. ama sadece sola yatmakla ovülasyon testiyle bitmez bu iş. hep diyorum eşinizde muayneye gitsin. sperm kalitesinde sıkıntınız yoksa kısa zamanda hamile kalırsın burada ben canlı şahidim. inşallah bu tez zamanda hamiş haberini duyarız
Canım çok teşekkür ederim.) İnşallah ya gerçekten çok istiyorum İngiltere'deyken bütün testleri yaptırdık. Benim ve eşimin herhangi bi sorumuz olmadığını söyleyip, hatta neden denemediğimizi bile anlamayan bakışlar fırlatmıştı doktor Bana da iyi bi fikir gibi geldi sola yatmak amma eğer tutarsa tam bir mucize olucak.)
canım eğer değerlerin değişmezde olurda hastanede tedavi görmen gerekirse iğne tedavisini iste. metotreksat iğnesi beta 17lik bir değeri sıfırlaya bilir. benim 2000 küsürlerden sıfırlanmıştı. yani ameliyat olursan daha fazla yıpranırsın.daha sonra yapışıklık felan olmas riski daha fazla ameliyatta. doktoruna bu iğneyi (metotreksat) danış.tabi doğru kararı doktorun verecektir.yatıyorum evde dk 1hafta 10 gün yat dinlen dedi bhcg 17,85 yapacak birşey yok dedi vücut bunu emmesini atmasını bekleyelim dedi en baştan kapalı ameliyat olman lazımdı senin gibi hastalara bunu yaparız dedi bebek tüple rahim arasında oluşmuş ondan dolayı içe doğru kandan dolayı basınç yapmış o bölgeye girip temizlenmesi gerekirmiş dedi önceki dk gerek yok hiçbirşeye vücudun atar demişti ve bir haftadır iç kanama geçiriyorum antibiyotik verdi ayağa kalkma dedi kötü olduğunda mutlaka ara dedi keşke en baştan bu dk gelseymişim yada kürtaj olsaymışım
evet canım kalitesi sayıyı yaşayan ölü sprem. vs. hepsi çıkıyorCanım sperm testinde eşimizin sperm kalitesi belli oluyor değil mi?
İnşallah canım her şey yoluna girer canım hayırlısı
canm benim yaa dediğim gibi brokü kürü tüplerde kanamaya nedenmoldu belkide keşke tam ileşince yapsaydın bende başlamadım hiç grip olunca hiç denemedim güzelce dinlen benşmde haftaya cuma kontrolğm var bakalım rahim filmi isteyecekmi inşallah istemem çok fazla yıprandım sende dikkat et bundan sonra kürlerdennuzak dur :-D
- 5 Kasım 2014
- 1.447
- 1.074
- 83
aynen gözüm korktu bhcg nin sıfırlanmasını bekleseydim keşke kür yapmak için ama olan oldu işte korkum tüplerin zarar görmüş olması inşallah olmamıştır Rabbim yardımcımız olsuncanm benim yaa dediğim gibi brokü kürü tüplerde kanamaya nedenmoldu belkide keşke tam ileşince yapsaydın bende başlamadım hiç grip olunca hiç denemedim güzelce dinlen benşmde haftaya cuma kontrolğm var bakalım rahim filmi isteyecekmi inşallah istemem çok fazla yıprandım sende dikkat et bundan sonra kürlerdennuzak dur :-D
- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
sarya merhaba.okuyunca yazmak istedim.ic kanama geciren birisini nasil eve git yat diye gonderirler anlamis degilim.25 aralikta bende aynen senin gibi ic kanama gecirdim ve acil ameliyata alindim.benim kan degerim 5e kadar dusmustu.4 torba kan aldim.tupum cok hasar gordugu ici alindi.cunku bebek 8 hafta civarindaydi.vucut beni o kadar yanilttiki adet oldum bitti diye dusundum.1 hafta hicbisey yokken bir sabah karin sancisi cektim.isyerimde fenalastim.ben usuttum sandim.2 gun dahiliyeye gittim geldim.kimse anlamadi.en son kadindoguma gittim ve aci gercekle karsilastim.hastaneye giderken elimi kaldiracak mecalim yoktu.yani kanama isi hafife alinacak birsey degil.doktor 2 saat daha dursak kaybederdik seni dedi.
lutfen baska bir doktora daha git.bunlari seni korkutmak icjn yazmadim.ama hafife alinmamali
lutfen baska bir doktora daha git.bunlari seni korkutmak icjn yazmadim.ama hafife alinmamali
aynen gözüm korktu bhcg nin sıfırlanmasını bekleseydim keşke kür yapmak için ama olan oldu işte korkum tüplerin zarar görmüş olması inşallah olmamıştır Rabbim yardımcımız olsun
keşke canm
aynen gözüm korktu bhcg nin sıfırlanmasını bekleseydim keşke kür yapmak için ama olan oldu işte korkum tüplerin zarar görmüş olması inşallah olmamıştır Rabbim yardımcımız olsun
sen genede çok dikkat et en ufak ağrında sancında ara dr ni iç kanama hafife alınacak bir durum değil çünkü
- 15 Mart 2015
- 81
- 40
- 18
canım sevindim eşinde ve sende bir sıkıntı olmamasına. mucize olacak demişsin ya oraya takıldım ben neden ümitsizmisin? olması mucize gibi görüyorsun benmi öyle anladım. tabiki her gebeliği mucize gibi görebiliriz. Allahın bir mucizesi hepsi.sen tedavin varsa aksatma Rabbim o minik mucizeyi elbet verecektir buna inan.
Çok teşekkür ederim canım. Mucize derken o kutsal anlardan bahsediyorum. Aslında hemen gerçekleşmesini istediğim kocaman bir dilek. Allah hepimize nasip etsin inşallah
- 15 Mart 2015
- 81
- 40
- 18
- 5 Kasım 2014
- 1.447
- 1.074
- 83
dk cep numarasını verdi kötü olursan istediğin saatte ara dedi mutlaka çok şükür kötü sancılar yok hafif adet sancısı gibi ağrılar var dinleniyorum kalkmamaya çalışıyorum bhcg 9,75 e düşümüş inşallah sıfırlansaydı bir an önce bakalımkeşke canm
sen genede çok dikkat et en ufak ağrında sancında ara dr ni iç kanama hafife alınacak bir durum değil çünkü
- 5 Kasım 2014
- 1.447
- 1.074
- 83
kan degerim 12 iyi dedi değerim 2 düşmüştü vücudunun kanı temizlemesini bekleyelim dedi kanımda iltihap çıkmadı en baştan kapalı ameliyat olman gerekiyodu hastanede yatman lazımdı dedi en kötü günleri atlatmışın dedi bhcg 17 olduğu için bir şey yapmıyorum dedi buğün bthcg 9,75 çıktı ptesi yine yapıcam bakalım hayırlısısarya merhaba.okuyunca yazmak istedim.ic kanama geciren birisini nasil eve git yat diye gonderirler anlamis degilim.25 aralikta bende aynen senin gibi ic kanama gecirdim ve acil ameliyata alindim.benim kan degerim 5e kadar dusmustu.4 torba kan aldim.tupum cok hasar gordugu ici alindi.cunku bebek 8 hafta civarindaydi.vucut beni o kadar yanilttiki adet oldum bitti diye dusundum.1 hafta hicbisey yokken bir sabah karin sancisi cektim.isyerimde fenalastim.ben usuttum sandim.2 gun dahiliyeye gittim geldim.kimse anlamadi.en son kadindoguma gittim ve aci gercekle karsilastim.hastaneye giderken elimi kaldiracak mecalim yoktu.yani kanama isi hafife alinacak birsey degil.doktor 2 saat daha dursak kaybederdik seni dedi.
kan degerim 12 iyi dedi değerim 2 düşmüştü vücudunun kanı temizlemesini bekleyelim dedi kanımda iltihap çıkmadı en baştan kapalı ameliyat olman gerekiyodu hastanede yatman lazımdı dedi en kötü günleri atlatmışın dedi bhcg 17 olduğu için bir şey yapmıyorum dedi buğün bthcg 9,75 çıktı ptesi yine yapıcam bakalım hayırlısı
Allah ne kadar zor bir süreçmiş bu dış gebelik neler çektik halada çekiyoruz beta sıfırlanması nekadar uzun sürüyo benimde öyle inşallah sıfırlanır biter bu çilemiz.
- 5 Kasım 2014
- 1.447
- 1.074
- 83
hiç sorma ya ne kadar yavaş düşüyo anlamadım bizim sınavımızda bu galiba hadi hayırlısı diyelimAllah ne kadar zor bir süreçmiş bu dış gebelik neler çektik halada çekiyoruz beta sıfırlanması nekadar uzun sürüyo benimde öyle inşallah sıfırlanır biter bu çilemiz.
- 15 Mart 2015
- 81
- 40
- 18
dk ra gittim tahlil yaptım bhcg 9,75 e düşmüş dk ist la seminere gittiği için kendisiyle görüşemedim iyiyim çok şükür adet gibi sancılarım var şiddetlileri yok çok şükür
Canım ağrılarının hafiflemesine gerçekten çok sevindim. Güçlü ol ve moralini yüksek tut.. Hepsi geçicek inşallah..
- 5 Kasım 2014
- 1.447
- 1.074
- 83
amin inşallah canım iyi olucam iyi olucazCanım ağrılarının hafiflemesine gerçekten çok sevindim. Güçlü ol ve moralini yüksek tut.. Hepsi geçicek inşallah..
- 5 Kasım 2014
- 1.447
- 1.074
- 83
senin değerin kaça düştü canımhiç sorma ya ne kadar yavaş düşüyo anlamadım bizim sınavımızda bu galiba hadi hayırlısı diyelim
senin değerin kaça düştü canım
canım ben baktırmadım betaya geçen gidiyim dedim sağlık ocağına dedim sonra rşim zaten komtrole gidicen bekle dedi bende gitmedim cuma günü inşallah kontrole gittiğimde mğtencem betamı en son 45 di 225den düşmüştü inşallah artık sıfırlanmışdır bu arada kanamalarım ağrılarım kesildi die sevinirken birden akşam hafif kasık ağrılarım başladı ne zaman bitecek çok merak ediyorum offf. srnin ağrıların nasıl hafifledimi biras daha kanaman oluyomu canm az kaldı artık sonlarına gelsik sık dişini allah birdaha göstermesin.
- 5 Kasım 2014
- 1.447
- 1.074
- 83
amin inşallah kanamam yok 1 haftadır ağrılarım var ama öyle acillik değil ama karnım 6 aylık gibi şiş biraz sıkışsam sancı başlıyo yada gaz olsa sabır sabır sabır diyorum iyi taraftan düşünelim en azından anne olabiliyoruzcanım ben baktırmadım betaya geçen gidiyim dedim sağlık ocağına dedim sonra rşim zaten komtrole gidicen bekle dedi bende gitmedim cuma günü inşallah kontrole gittiğimde mğtencem betamı en son 45 di 225den düşmüştü inşallah artık sıfırlanmışdır bu arada kanamalarım ağrılarım kesildi die sevinirken birden akşam hafif kasık ağrılarım başladı ne zaman bitecek çok merak ediyorum offf. srnin ağrıların nasıl hafifledimi biras daha kanaman oluyomu canm az kaldı artık sonlarına gelsik sık dişini allah birdaha göstermesin.
amin inşallah kanamam yok 1 haftadır ağrşnşallahinşallyle acillik değil ama karnım 6 aylık gibi şiş biraz sıkışsam sancı başlıyo yada gaz olsa sabır sabır sabır diyorum iyi taraftan düşünelim en azından anne olabiliyoruz
aynen canım sabrın sonu selamet sen hiç üzülme moralini yyüksek tut bu günlerimizi elbet unutturacak bir bebeğimiz olacak
beni şimdiden cuma gününün stresi sardı inşallah hayırlı haberler alırım inşallah.
canım benim ya bu günlerde geçicek inşallah sabrın sonı selamet az kaldı bizDe sağlıklı bir ge
amin inşallah kanamam yok 1 haftadır ağrılarım var ama öyle acillik değil ama karnım 6 aylık gibi şiş biraz sıkışsam sancı başlıyo yada gaz olsa sabır sabır sabır diyorum iyi taraftan düşünelim en azından anne olabiliyoruz