• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P çalışanları..

bugüne kadar bargellodan deneyipte benzememiş yada güzel olmamış dediğim koku çıkmadı, eskiden uzaktaydı bi gittiğimde 3-4 şişe birden alıyorum bide bedavaları var 7-8 şişe değişik değişik kullanıyod:icecream:um şimdi yakınımda artık bittikçe alıyorum tabi yine bedavası var çok karlı oluyo bana, umarım sende beğenir faydalanırsın cnm

Umarım canım. Ben genelde orjinal parfüm kullanıyorum. Ama parfümlerden çabuk sıkılan biri olarak bi parfümü en fazla 2 bilemedin 3 şişe kullanabiliyorum. Tabi orjinalini kullanmadan öncede orjinaline en yakın olan doldurmasını kullanmak istyorum. Çünkü aldığım parfüm ilk sıktığımda harika gelirken 3-4 gün kullandığımda itici gelebiliyor. O yüzden orjinale o kadar para vermeden önce açık parfüm alıp bana uygun mu değil mi diye biraz kullanmak istiyorum.
Mesela geçen gün absolutely irrestible orjinalini denedim. Çok hoşuma gitti çevremde ki açık parfümcülere girdim d&p de denedim hiç alakası yok. Sonra athena ve prenses de denedim. Hiç biri benzemiyor daha şekerli ve daha ağırlar. O yüzden birde burayı denicem.

bugün bargelloya girdim 2 parfüm denedim çıktım hiç bir şey demeden çünkü başka bir müşteri de vardı ve çocuk benimle ilgilenmedi doğal olarak. :)

Umarım canım. Ben genelde orjinal parfüm kullanıyorum. Ama parfümlerden çabuk sıkılan biri olarak bi parfümü en fazla 2 bilemedin 3 şişe kullanabiliyorum. Tabi orjinalini kullanmadan öncede orjinaline en yakın olan doldurmasını kullanmak istyorum. Çünkü aldığım parfüm ilk sıktığımda harika gelirken 3-4 gün kullandığımda itici gelebiliyor. O yüzden orjinale o kadar para vermeden önce açık parfüm alıp bana uygun mu değil mi diye biraz kullanmak istiyorum.
Mesela geçen gün absolutely irrestible orjinalini denedim. Çok hoşuma gitti çevremde ki açık parfümcülere girdim d&p de denedim hiç alakası yok. Sonra athena ve prenses de denedim. Hiç biri benzemiyor daha şekerli ve daha ağırlar. O yüzden birde burayı denicem.

absolutely irrestible yi bende dp de denemiştim gerçekten alakası yoktu hatta kötü bi kokuydu ama yine bu forumda biri bargello dakinin benzediğini söylemişti ama orda deneme fırsatım olmadı henüz.. aklında bulunsuzn cnm

Şu da var. Daha önce athena cem prenses gibi açık parfümcülere de girdim bir kere böyle bir olayla karşılaşmadım. Çok ilgilendiler sağolsunlar. Ama ne yazıkki açık parfüm pek kullanmıyorum kullansam bile sadece d&p nin seviyorum. Diğerlerinin ki hoşuma gitmiyor. Ama d&p ye de girmekten nefret ediyorum.

digerlerini tercih et o dükkanlara gitme bir daha çözüm kolay aslında bu kadan

Avcılar'da Marmara Caddesi'nde iki tane d&p mağazası var benim ayağım bir tanesine alıştı, daha aşağıda kalan mağazaya... Orada çalışan çok tatlı bir sarışın bayan var, size çok yardımcı oluyor, çok candan ve bir sürü tavsiyelerde bulunuyor, bırakın öfleyip pöflemeyi işini keyifle yaptığı belli, büyük bir sabırla sizinle ilgileniyor. Öyle ki ben elimde 25 tane parfüm ismiyle gittim, ilk bir kaç denemeden sonra kız listeyi istedi bunlar bunlar kış parfümüdür daha ağırdır dedi, bir kaç tanesini ayırdı bunlar daha kadınsı bunlar şekerli bunlar baharatlı diye 25 parfümle de tek tek ilgilendi. Yolunuz düşerse mutlaka tavsiye ederim Avcılar d&p'yi...

Avcılar'da Marmara Caddesi'nde iki tane d&p mağazası var benim ayağım bir tanesine alıştı, daha aşağıda kalan mağazaya... Orada çalışan çok tatlı bir sarışın bayan var, size çok yardımcı oluyor, çok candan ve bir sürü tavsiyelerde bulunuyor, bırakın öfleyip pöflemeyi işini keyifle yaptığı belli, büyük bir sabırla sizinle ilgileniyor. Öyle ki ben elimde 25 tane parfüm ismiyle gittim, ilk bir kaç denemeden sonra kız listeyi istedi bunlar bunlar kış parfümüdür daha ağırdır dedi, bir kaç tanesini ayırdı bunlar daha kadınsı bunlar şekerli bunlar baharatlı diye 25 parfümle de tek tek ilgilendi. Yolunuz düşerse mutlaka tavsiye ederim Avcılar d&p'yi...

Teşekkür ederim canım.Çok şanslısın gerçekten. Yolum düşerse muhakkak bakarım.

çok ilginç ben taaa antalyalarda aynı sorunu yaşıyorum
bi giriyosun çok ilgisizler bi koku sölüyosun sürüyo başka bişe demek yok onu da böle isteksiz isteksiz hiç bi yorum getirmiyo size şu iyi gelebilir falan hadi onu geçtim bi soğukluk
ee ne yapim ben kendi kendime mi konuşim öle hemen alınıp çıkılacak bişey de değil

aynı sokak üzerinde ixora var oraya giriyorum gayette ilgileniyolar önerilerde bulunuyolar

alın benden de aynı sorun eskişehirdekiler de öyle zaten suratsızlar bi de böyle hadi alcaksan al almıcaksan defol der gibi ayol bu çalışanların hepsi aynı fabrikadan mı çıkma CADIARZU -tatlicadiarzu-

kızlar bişey merak ediyorum geçen gun yani 2 gun once dp den gittim 50 cc lik parfümü 13 e aldım, ve set halinde 100cclık + deo bıde kucuk hedıye parfmu 27 tl ye aldım. ama bgn gttım kadın bana dedıkı zam geldı 50 cc 16 tl 100 cc 32 tl oldu dedı yanı ben deodrantsz sadece 50 cclık tek parfumu 16 tl ye alıp cıktım.. dıger baska bı subede hala 13 tl dedıler sımdı ben anlamadm gercekten zammı geldı yoksa kadın benı kazıkladı mı :) bılen varsa yorumunu beklıyorum cunku 100 cclık parfum 22 tl ıdı 32 olmus 10 tl brden zam mı gelır ya

Back