D&P çalışanları..

zebbra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
668
1
96
İstanbul
Arkadaşlar bilmiyorum sizinde başınıza geldi mi ben bugüne kadar girdiğim hemen hemen bütün d&p şubelerinden sinir krizi geçirerek çıkıyorum. Bu kadar işini kötü yapan insanları nereden buluyorlar acaba? Bu demek değil ki bütün d&p çalışanları böyle eminim aralarında işini çok iyi yapan insanlarda vardır ama benim bugüne kadar girdiklerimin hepsi böyleydi nedense. Acaba bu çalışanları nereye şikayet edebiliriz?

ne gibi problemler yaşadın önce onu bi anlatsan ben gibi merak edenler olacaktır mutlaka

ayrıca iletişim için internet sitesinde adres, telefon ve e-mail adresleri var. oradan ulaşmayı dene istersen

Mesela geçen gün oturduğum semtteki d&p den bir parfüm alcaktım sadece 1 tane denedim. Ama öyle bi davrandı ki defol git der gibi. Yüzümüze bile bakmadı bizim. İkinciyi deneyemeden çıktık. Yanımda erkek arkadaşım vardı. O da şok oldu ne bu şimdi böyle diye.
Bundan bi kaç yıl öncede başka bir şubeye girdim. Genç bir çocuk vardı. Bu kadar laçka bir adam görmedim. Parfüm sıktı koluma, elimi tuttu dayadı burnuna kokluyor falan. Daha bir sürü rahatsız edici davranış..
Birde istanbul dışında gene 2 bayanın çalıştığı bir şubeden alışveriş yapmıştım. Gene aynı problem. Ters ters cevaplar oflamalar puflamalar. Fiyat sorduğumda bana kapıda yazıyor dedi.
Tabiki çalışmak çok zor. Bazı müşteriler var ki allah çalışanlara sabır versin diyorum ama bu kadar ilgisizlik ve böyle bir sıkıntıyla 3 keredir karşılaşıyorum. Eğer varsa İstanbul da şurdan alıyorum çok güler yüzlüler ilgililer diyeceğiniz şubeler oraya seve seve giderim.

Şu da var. Daha önce athena cem prenses gibi açık parfümcülere de girdim bir kere böyle bir olayla karşılaşmadım. Çok ilgilendiler sağolsunlar. Ama ne yazıkki açık parfüm pek kullanmıyorum kullansam bile sadece d&p nin seviyorum. Diğerlerinin ki hoşuma gitmiyor. Ama d&p ye de girmekten nefret ediyorum.

valla canım ben kadıköyde bahariye caddesinden aldım.yeri de boğadan yukarı çıkınca soldaydı.orda bi kaç tane var ama ben ordan aldım.elimde bi liste girdim hatta.selpak mendillere sıktım adlarını yazdım.sora gezdim.koku oturunca seçtim aldım 4 tane falan aldım.bi kere puf demedi.hatta o da önerdi bazı kokular

Son düzenleme:

Ben ikinciyi bile deneyemedim canım. Kadıköye uzağım ama ihtiyacım olduğu zaman ordan alırım. Çok sağol.

Ben girdiğimde tüm yüzsüzlüğümle ( aslında yüzsüzlük denmez buna müşteriyiz ne de olsa) denemek istediğim bütün parfümleri deniyorum. Ki hakkım da zaten. Parfümün bende nasıl durduğunu bilmeden nasıl alacağım yoksa? Hatta bazen bi kaç parfüm deneyip "ben biraz dolaşayım,koku biraz beklesin bakalım nasıl olacak" dediğim bile oluyor. Çünkü mağazada denediğim bütün kokular karışıyor ve bu yüzden yanlış karar verdiğim çok oldu.

Neyse gel gelelim ben dp den parfüm kullanmadım ama çok denedim. Genelde ilgili davrandılar. Aksini görsem ben de birdaha alışveriş yapmak istemezdim ki aklıma geldi şimdi Bursa Heykeldeki dpdeki kız biraz gıcıktı ve ben oraya birdaha gideceğimi zannetmiyorum. Zafer plazanın oradaki mağazada duran kız daha ilgiliydi.
Eğer diğer markalardan örnek vermem gerekirse de Bursada Sansironun Setbaşı ve heykeldeki alt geçitteki mağazalarında çalışanlar inanılmaz ilgili.

Ya şöyle bir şey var parfüm seçmek aceleye gelmeyen bir şey. İnsan farklı şeyler denemek istiyor. Ama karşında ilgisiz suratsız biri olunca ne kadar durabilirsin orda? Dediğim gibi muhakkak işini çok düzgün yapan d&p çalışanları vardır onlara bir şey diyemem. Ama böyle insanlara çok sinirleniyorum o kadar isteksizder ki çalışırken madem hoşnut değiller çalışmaktan, işe ihtiyacı olan binlerce insan var onlara engel olmasınlar.

çevremde yaklaşık 10 tane dp var hepsindede denedim tüm satıcılar kötü ilgisiz berbat bu yüzden dp den alışveriş etmeyi bırakın şu koku nasıl diye bakmaya bile girmek istemiyorum benim favorim smells good ve bargello, satıcıları süper ilgili yardımseverler belkide daha bunları bilmezken dp nin bu tavırları yüzünden buldum onları memnunumda..cidden seçerekmi alıyolar nedir bilemiyorum ...eğerki alışveriş yaptığım yer dp olsaydı sitesine girer şikayet formu doldururdum ama mecbur diilim orklava:dan almaya.. elbette iyi şubelerde vardır ama mlsf arkadaşım seninde dediğin gibi benim çevremdekilerdede yok

ben de açık parfüm kullanıyorum dp değil ama başka marka
öyle bi davranıyorlar ki sanki zorla alıyorum yani hiç deneyemiyorum orda
ben de anlamam eğer insanları sevmiyorlarsa sıkılıyorlarsa niye çalışıyorlar öyle bi işte
çok sinir bozucu insanlar var malesef

Canım bu bargello nun istanbulda nerelerde şubeleri var biliyor musun??

bende denemekten çekiniyorum dp de yaa,

ama firma bişey yapamaz bı konuda çünkü isteyen dp ye müracat ediyor belirli kuralları var onları yerine getirince firma parfüm gönderiyor onlar satıyor normal esnap gibi yani, bazı dükkanda dükkan sahiplerinin kendisi çalışıyor hatta

parfüm satanlar hakkaten cadı

taş çatlasın 2-3 tane deneyebiliyorum

ama geçen yıl douglas ta bi adam vardı o kadar iyiydiki onu ayırayım

ama geneli gıcıkalsanaalsanasmile

Canım bu bargello nun istanbulda nerelerde şubeleri var biliyor musun??

tatlım ben bayadır sırf onun için üsküdara gidiyordum yani üsküdarda var.. pendikte var birde şimdi dibime :) açıldı mecidiyeköy yani sitesindede beşiktaşa açılıyor diye okumuştum ama açıldımı açılmadımı ondan hbrim yok henüz beylikdüzündede var diye duymuştum ama emin değilim
yani üsküdar pendik mecidiyköy kesin olanlar, gördüklerim.. bir alana bir bedavası da hala var geçende aldım daha gerçi açıldığından beri var sürekli bişey sanırım bu hihoyyytalkisalkisalkis

bargelloya bayılıyoruuummmmm... zemuszemus

Teşekkür ederim canım. Şu an bana en yakın mecidiyeköy. Yolum düştüğünde mutlaka bakacağım.

bilmiyorumkismile hep sana mi denk gelmi$ böyleleri de , sanirim internet sitesinden irtibata gecebilirsin , semtin ismini magazayi felan verince olur herhalde
ben $imdiye kadar 2 farkli d&p magazasina girdim hep , bi kac kez farkli calisanlar oldu hepside cok iyilerdi , istedigim kadar denedim cok güleryüzlü karsiladilar felan ,yardimci da oldular bilmiyorumkismile

Hayır sadece bana denk gelmemiş yukardaki yorumları okuduysan benden başkalarınada denk gelmiş ne yazıkki.

Teşekkür ederim canım. Şu an bana en yakın mecidiyeköy. Yolum düştüğünde mutlaka bakacağım.

bugüne kadar bargellodan deneyipte benzememiş yada güzel olmamış dediğim koku çıkmadı, eskiden uzaktaydı bi gittiğimde 3-4 şişe birden alıyorum bide bedavaları var 7-8 şişe değişik değişik kullanıyod:icecream:um şimdi yakınımda artık bittikçe alıyorum tabi yine bedavası var çok karlı oluyo bana, umarım sende beğenir faydalanırsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…