- Konu Sahibi ades_ballibadem
slm kızlar bende d&pden cacharel noa almak istiyorum nasıl kalıcı mı kokusu benzio mu kullanan varsa tavsiye eder misniz?ya da gucci rush 2 veya armani mania düşünüorum hangisini tavsiye edersiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar bende d&pden cacharel noa almak istiyorum nasıl kalıcı mı kokusu benzio mu kullanan varsa tavsiye eder misniz?ya da gucci rush 2 veya armani mania düşünüorum hangisini tavsiye edersiniz?
saol cnm da ben ztn noa kullanıorum senelerdir kokusu çok hoşuma gidio dp den alıcam da ordakide güzel mi die sordum sen ordan mı alıodun?ben noa kullanmıştım lisedeyken canım.güzel bir kokudur.hafif kokulardan hoşlanıyorsan kesinlikle tavsiye ederim
kızlar ben şunu soracağım. şimdi ben biiir sürü parfüm ismi aldım. Tam 18 tane :) gidip dp'den 5 tane alıp çıkmak istiyorum. Uzun zamandır bu anı beklemekteyim :) :teytey: Parfümler şunlar:
1) jessica parker lovely
2) gucci rush3) noa cok ıddalıdır agır cıcek kokusu ama asırı kalıcı
4) bvulgari (omnia amethste)5) tommy hilfigerbuda kalıcı tatlı odunsu
6) coco maemoiselle kıslık agır tatlı
7) jadore8) lift cok hafıf cıcek
9) tommygirl buram buram cıcek kokusu yasemın
10) armani code cok turuncgıl kokuyor 5 saat sonra degısıyor 5 saat turıncgıl kokarım dersen al degısınce hos oluyor
11) armani she
12)ralp loureni sampuanımsı freh hos
13)christion dior poison cok agır gece kokusu
14)irresistible cok kısılıklı hos ıddalı gunuzde gecede
15)miracle tamamen sabun beyaz sabunumsu ama cok kalıcı
16)escada collection seker sadece seker
17)escada magnetism oda seker agır seker
18)lolita lempicka oda sekerlı agır
yani önerilerinizi beklemekteyim, ama ben şöyle bir şey yapmak istiyorum. 1 tanesi meyve kokusu olacak hafif tatlı gibi, bir tanesi çiçek kokusu. Bir tanesi ağır, bir tanesi ise serin yazlık bir koku. önerilerinizi bu doğrultuda beklemekteyim. Biraz matematik sorusu gibi oldu ama :)
idare edin kızlar.
canım agır ya kıslık sen bılırsın
arkadaşlar bu dpnin parfüm fiyatları nekadar oluyor
saol cnm da ben ztn noa kullanıorum senelerdir kokusu çok hoşuma gidio dp den alıcam da ordakide güzel mi die sordum sen ordan mı alıodun?
Şekerler ben parfümümü açık alıyorum d&p değil ama mısır çarşısının arkasında bir yer var oradan alıyorum.parfüme asıl kokuyu veren ana maddesini istediğiniz yoğunlukta koydurabilirsiniz fazla koydurursanız kalıcı oluyor.ben çok memnunum 5-10 tl istediğiniz kadar alabilirsiniz.bir sürü koku var oradada ben bir bakın derim.arkadaşlarıma tavsiye ettim kapış kapış oldular.