D&P açık parfüm kullananlar

ya bişey sorcam
d&p de nina ricci var mı ?
bide nasıl kokuyo
çiçek mi şeker mi anlamında

bulamazsam britney e bakcam
onu beğenmezsem lolita ya geri döncem

nina ricci yanlış hatırlamıyrsam smells good da var yani kullanmadım ama listesine bakarken gördümü hatırlıyorum çünkü benimde beğendiğim bi kokuydu dikkatimi çekmişti sen adanada gözüküyorsun orda şubesi varmı bilmiyorum cnm istersen bi sitesine gir bak hep şubelere hemde parfüm listesine belki vardır ordada bide bargelloya bakmanı tavsiye ederim onun adanada da şubesi var diye biliyorum bargelloda bi çok parfümcüde olmayan kokular oluyo belki orda buşabilirsin avon un bile biçok kokusu var orda hemde daha kalıcı ve güzel

Kendim sormuş kendim cevaplamış olacağım ama söyleyim dedim yine de :ecrin_bebek:

Bugün d&p'ye gidip lolita lempicka aldım, hem benim tenimde tıpatıp orjinali gibi durdu hem de 10 saattir aynı kuvvette kokuyor kolumda istemediğim kadar kalıcı :teytey:

bu koku gerçekten güzel mi ? yaz için uygun mu ?

bu koku gerçekten güzel mi ? yaz için uygun mu ?

yazın cayır cayır güneşin altındayken biraz bayıcı olabilir çünkü baya tatlı, ama serin yaz akşamları için güzel. ama bildiğimiz odunsu veya çiçekli kokulardan değil gerçekten farklı, ya çok sevilir ya nefret edilir arası yok bence. bana ormanı ve yeşili hatırlatan bir koku arıyordum ne zamandır, biraz anason ve vişneyle karışmış orman kokusu gibi oluyor benim tenimde. benim tenimde kısmını vurguluyorum çünkü misk içerdiği için kişiden kişiye çok fark ediyor, bir arkadaşımda kiraz şekerlemesi gibi kokuyordu

Son düzenleme:

teşekkürler zemuszemus gazipaşada heryeri arıcam artık bayanssulusmile

smells good da varmış oleyy :lepi:

aaaa çok şaşırdım istanbulda bile bi yerde biliyorum sadece baya aramıştık hatta başka şube çok sevindim. ve memnun kalacağını düşünüyorum ben yıllardır ordan alırım okuları kalıcı alkol kokusu gelmiyo yağlı hisside bırakmıyor şişeni geri götürüyorsun 1 tl düşüyorlar dp den falan biraz daha uygun her bakımdan güzel yani:teytey:

peki nasıl şekerli mi çiçeklimi bi koku bilmiyorumkismile
ben 14 yaşındayımda seksi olmasına gerek yok yani sempatiksalakcinni
boğucu oluo o zmn

peki nasıl şekerli mi çiçeklimi bi koku bilmiyorumkismile
ben 14 yaşındayımda seksi olmasına gerek yok yani sempatiksalakcinni
boğucu oluo o zmn

nina ricci çiçekli tatlı bi koku ama bayık bi tatlı diil böyle neşeli sıcak meyveli.. kendini belli eden bi koku..bide candy bak ben onu daha çok genç kız parfümü olarak görüyorum oda yaşına gider bence

yardımcı olduğun için teşekkürler
yine de bişe bulamazsam tommy girl alırım sempatiksalakcinni

kıslar ben uzun yılllardır chanel change kullanıyorıum çok memnunum hem kalıcı hem hafif herkes sorar hatta parfümümün adını..
bu sıralar şu kokuyu çok merak ediyorumm dolce&gabbana light blue ..kullanan varmı aranızda dp den..
chanel kadar kalıcımı acaba..bi kaç yerde okudum dp nin orjinaline en yakınn yaptıgı kokuymuş dolce&gabbana light blue...chanel change bisürü var evde her gördügümde alırım..ama <rada deişiklik istiyorum:)

çok güzel bi koku böyle kokladıkça koklayasın geliyo içine çekiyosun çok nefis
ben normalde fresh koku sevmem ama buna bayıldım dp de yada başka dolumcularda var biliyorum ama güzelmi değilmi bilmiyorum..onlarda denemedim hiç..tüm gün üstünden çıkmayıp senin ordan geçtiğini belli edicek şekildede kalıcı..hele yaza süpper bence..

vovvvvvvvv süper ozman alayımmm hiççççç yolu yokk:)tam istedigim gibi anlattın kokuyuu valla burnuma geldiii mis gibi:)sgl cnm bnm:)

vovvvvvvvv süper ozman alayımmm hiççççç yolu yokk:)tam istedigim gibi anlattın kokuyuu valla burnuma geldiii mis gibi:)sgl cnm bnm:)

rica ederim tatlım nedemek ama umarım beğenirsin hani kokuda tam anlatılmıyorkibilmiyorumkismile
zevkler sonuçta ama umarım beğenirsin yani kalıcılığı ve kendini belli ediciliği kesin
fres ve ferahta bi koku bunlar kesin yani
umarım zevkinede uyar ve beğenirsin...opuyorumnanaktan

alınca ilkkk hemen yazcam buraya cnmm eminim begenirim hafif kokuları seviyorum zatennn agır oldıktan sonra begenirim şüphesis:)

kızlar bugün miss dior cherry aldım nasıl güzel nasıl tatlı anlatamam çok mutluyum bayanssulusmile opuyorumnanaktan şu ana kadar D&P'de en beğendiğim koku bu oldu..opuyorumnanaktan yalnız bu biraz kış kokusu olabilir..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…