- 4 Ağustos 2007
- 85
- 1
- 96
- Konu Sahibi ades_ballibadem
bende 4 yıldır d&p den julyet (c24) ve babydol (b1) kullanıyorum.c24 u uzerımde cok begenıyorlar.rahatlıkla tavsıye edebılırım.hafıf cılek kokusu var sankı umarım begenırsınıza.s.a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
b&e den ben de aldım. henüz kullanmadım. Çok kızıyorum kendime habire parfüm alıyorum hastalık oldu resmen ( b&e nin hangi çeşidini aldın??
tunalı hilmide var, tunalı ile esatın kesiştiği 4 yol ağzında var, bahçeli 7nci caddede var, sakarya caddesine paralel sokakta var...kızlaarr.
ankarada dp nerde var, bi tarif ediverin
ist daki tüm dp mağazalarında o tavır var sanki almaya mecburmuşuz gibi ben r 14 ü beğenirdim
siz d p den hangi kokuyu tavsiye edersiniz hem hafif hemde mis ve temiz bi koku istiorum ayrıca taklit markalar dp de mevcut mu?
kızlar ben yıllardır d&p den alıyorum parfümlerimi ve çok da memnunum.tabiiki tenime yakışmayan kokular yine de başkalaşım geçirip çok güzel bi hale dönüşmüyor.teninize giden bir parfüm bulduysanız d&p den almanızı öneririm.yıllar önce bir parfümün orjinalini yüksek meblağlar ödeyerek 3 şişe kadar kullanmıştım.bir gün d&p ye gidip aynı parfümü kokladım ve orjinalinden en ufak bi farkı yoktu(ki burnum çok hassastır).o gün bu gündür de ordan alıyorum artık.
canım genelde hypnotic poison kullanırım ama,amor amor ve coco mademoiselle de oldukça kalıcı oluyocokacimcoooka.s.