D&P açık parfüm kullananlar

Zamanla kokuların değiştiği yazılmış ama benim elimde yaklaşık 2 yıl önce alıp bir süre sonra kullanamadığım Armani White'ın 100ml şişesi hala ilk günkü gibi duruyor.
Sıfır alkol kokusu! Hiçbir bozulma olmadı.

Kızlar buram buram kokan çekici bir parfüm istiyorum.Şekerli kokular hariç çiçeksi baharatlı oryantel ferah hepsi olabilir.Orjinal hypnotic poisonum var ama çokta günlük kullanmak istemiyorum.Bu parfümün açığıda berbat anason kokuyor.Bu tarz parfümler önerebilirmisiniz bana kullanıp kışlık beğendiğim parfümler Givenchy ange ou demon,Alien armani code,versace bright crystal,gucci guilty Orjinal olarak kullandıklarım bunlar ama bu sefer açık parfüm almayı düşünüyorum bu kokulardan daha güzeli yada içlerinden kesinlikle şunu kullan dediğiniz parfüm hangisi Gloria'yıda çok övmüşler???

Gucci rush 2 i denediniz mi çok güzeldir. Birde CK truth u dp de taklidi var mı bilmiyorum çok severim. Estte lauderın envy me gibi güzel çiçeksi kokuları var. Biraz meyvelide olabilir dersen DKNY red delicious hoştur

Gucci rush 2 i denediniz mi çok güzeldir. Birde CK truth u dp de taklidi var mı bilmiyorum çok severim. Estte lauderın envy me gibi güzel çiçeksi kokuları var. Biraz meyvelide olabilir dersen DKNY red delicious hoştur

teşekkür ederim canım şuan estee lauder pleasures kullanıyorum yazın hafıf olsun diye envy me denemedim değerlendiricem fakat daha kalıcı odunsu notalar tasıyan daha iyi olur gibime geliyor kışın

teşekkür ederim canım şuan estee lauder pleasures kullanıyorum yazın hafıf olsun diye envy me denemedim değerlendiricem fakat daha kalıcı odunsu notalar tasıyan daha iyi olur gibime geliyor kışın

Burberry the beat hafif odunsu kışlık bir koku. Fazla odunsu koku bilmiyorum bundna başka. Açık tenli olduğum için bana gitmiyor ama bunu beğenmiş ve almıştım.

Burberry the beat hafif odunsu kışlık bir koku. Fazla odunsu koku bilmiyorum bundna başka. Açık tenli olduğum için bana gitmiyor ama bunu beğenmiş ve almıştım.
Teşekkürler onada bakıyım çok beğendiğim bi parfüm olursa onun orjınalını alıp hiç değiştirmeden kullanıcam hypnotic poisonun sensuellesni kullanıyorum çok güzel ama onun yanında bi alternatif olsun istiyorum.Poison çok günlük bi koku değil fiyatıda günlük kullanıma uygun değil oyüzden:)

Narciso Rodriguez ve Cristobal denedim bugün. Hiç beğenmedim ikisini de.
Kenzo Flower'ı da denedim. Normalde bu kokunun açığını pek beceremezler, iğrenç, ağır bir koku olur.
Ama d&p çok başarılı yapmış. Pudramsı tarafı oldukça hissediliyor.
Sanırım daha sonra alacağım.
Lacoste Pour Femme'i de beğenmedim. Hiç kokmadı bile. Tuhaf bir şeye dönüştü sonra.
Başarısız. Ya da bana kötüsü denk geldi bilemedim.

Ve her zamanki gibi Armani Night ve Hot Couture aldım. Vazgeçemiyorum.
Bir de Naomi Campbell'i aldım ilk defa.
Daha önce başka markadan kullanmıştım. D&p de güzel yapmış.

peki dp den hangısını kullanıyosun kodu yada adı bırde fıyatını soylersen :)

Kullandığım orjinal parfümlerde var d&p den alışveriş yaptığımda oluyor. Ama dikkatimi çeken ve merak ettiğim açık parfümlerin genelinde acımsı bir tat var, bazıları benzemekle birlikte ağır veya ciltte parlak bir iz bırakıyor. Burada okumuştum rumeli caddesinde sezi butik parfüm diye bir yerin açıldığını ve işe giderken uğradım denemek içindi aslında :) 4 şişe parfüm almış olarak ayrıldım oradan ve cok memnunum şu ana kadar. çünkü bahsettiğim o acı koku yoktu ve orjinalini bildiğim parfümleri de denedim ayırt etmek imkansız diyebilirim. Yolunuz nişantaşı veya osmanbey tarafına düşerse uğrayın derim.

merhaba arkadaslar ben de d&p den kullaniyorum ve memnunum. haftaya sevgilim geliyor ve ona guzel kokmak istiyorum. ben daha yeni armani she aldim cok guzel gunluk bi koku klasik bi koku o yuzden ben daha ozel bi koku istiyorum. 19 yasindayim sevgilim de oyle ve aslan burcudur cok romantik kibar bi erkektir ama kizarsa aslan gibi de kukrer :) neyse iste onun begenebilecegi bi koku istiyorum. bu arada ben esmerim ve ne sicakta bayan ne de sogukta ucan bi parfum olsun cunku onumuz sonbahar ve sicak soguk havalar degisiyo :/ kolaylik olsun die hoslandigim bikac parfum var yazicam tavsiye bekliyorum :)

tommy girl
ck euphoria
escada magnetism
miss dior cherie
britney spears fantasy
chopard wish

ben tommy girl çok severim ama erkek arkadaşını bilemem:)
bu mevsim için uygun bi koku ama.gül ağırlıklı hafif bir koku

dp de iki tane tommy girl vardi. ikisini de koklamadim acikcasi ama cok methediliyor. sanirim sevglim masum bi kokuyu daha cok sever. acaba hangi tommyden bahsediyorsunuz? yarin bi koluma surdureyim bakalim nasilmis :) tesekkur cvbin icin acaba ne kullansam

brnim bildiğim bi tane var sadece toomy girl ya da gül kokusu dersen onu veriyolar.2-3 sene önce kullanmıştım.açık parfümlerdeki alkol kokusu çok rahatsız edince açık parfüm kullanmaktan vazgeçtim sonra.

arkadaşlar birşey sormak istiyorum armani she ve armani RED she birbirinden fakrlı parfumler degilmi???? armani red shenin şişesi kırmızılıydı arkadaşımda görmştüm.. bi deeee

lacoste pour femme
lacoste classic
burberry classic
burberry weekend
armani she
armani night
bu parfumlerden d&p de orjınalıne en yakın ve kalıcı olan alkol gbi kokmayanlar hangileri kuyllananlar yardm edebilir miii....

armani she ve lacoste classiği biliorum ve alkol kokmuyolar gayet hoşlar ama gel gelelim çok kalıcı olmalarını bekleme bunlar pudramsı kokular. ben sekerli kokular kullanırım genelde kalıcı olurlar ama bi de günlük hafif parfümüm olsn die armani she aldım sıkıom evde mesela cıkıom okula varınca burnuma kokusu arada bi gelio eve gidiom kokudan eser yok. üstüme boca edince de boğuluyorm bu sefer. gün içinde tazelmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…