- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #2.481
Ben parfümde uzman biri olarak şunları tavsiye edebilirim;
C21 cK EUPHORIA
C23 chanel CHANCE
C27 Ysl CINEMA
D5 DOLCE & GABBANA
G1 Gucci ENVY ME
I-3 ISSEY MIYAKE Vital
J1 C.Dior J'ADORE
V4 Givenchy VERY IRRESISTIBLE
kullanmadıklarım ama en çok tavsiye edilenler ise;
D21 DONNA KARAN BE DELICIOUS
C26 CAROLINA HERRERA 212 SEXY
E4 EMPORIO ARMANI SHE
E9 ESCADA COLLECTION
Kullananların alıntı ile cevaplamasını rica ediyorum, yorumlarınızı şimdiden çok merak ettim doğrusu :)
canım d21 i ben kullandım liseden beri kullanıorum hatta bu ara deiştrmek istedm channel chance aldm bana ve cewremdekiler cok erkeksi dedi beni soguttular parfümden o yuzden şimdi yine arayıstaym.su an noa die dusunuorum ama yazdıklarını gorunce v4 dp de nasıl canım yaza uygun bir koku mu bide???
canım d21 i ben kullandım liseden beri kullanıorum hatta bu ara deiştrmek istedm channel chance aldm bana ve cewremdekiler cok erkeksi dedi beni soguttular parfümden o yuzden şimdi yine arayıstaym.su an noa die dusunuorum ama yazdıklarını gorunce v4 dp de nasıl canım yaza uygun bir koku mu bide???
Eki Görüntüle 448261 kızlar bu parfümü d&p den kullanan var mı? kokusu orjinali gibi mi ve de kalıcı mı
evet dp gayet güzel yapmış bu parfümü ve oldukça kalıcı
benim favori kokularım : chanel change ve jadore. ama ikisinin de orjinali bitti. doldurma kullanmak istedim.suan o kadar para onlara veremem diye. hafif cicekimsi kokular. bazen de odunsu kokular da güzel oluyor
bu arada sağol bugün jadore aldım d&pden ciddenkalıcı ve kokusu güzel. tsk.
coco mademoiselle dene derim ben çok seviyorum o kokuyu chance'a yakın bi koku ama dp'deki çok kötü kokuyor orjinali çok hoş..d&g the one'da hoşuna gidebilir odunsu vanilyalı kışlık bi koku..dp'den bvlgari jasmin noir deneyebilirsin orjinalini bilmiyorum yalnız bu kokunun ama güzel kokudur..acqua di gio da güzel bir yasemin kokusu..birde dp'de d13-artful var hangi kokunun versiyonu bu bilmiyorum ama hoş bir koku..
çok sagol canım tesekkürler
canım bu arada gucci envy me ye muhakak bak seveceğini düşünüyorum ama 2si değil, gucci envy me 1
evet canım yazlık..çiçeksi,ferah bi koku begeneceğini düşünüyorum deneyince yorumlarını yaz
arkadaşlar açık parfümü boynuma sıkınca yakıyor sonrada kaşınıyor.Sizce zararı var mıdır?
bende yaşıyorum aynı sorunu. tahriş edebilir düşüncesiyle de boynuma sıkmıyorum hiç. bir yerde okumuştum, parfüm güneşe karşı hassasiyeti arttırıyormuş yaz aylarında. boyun ve gögüs dekolte bölgesindeki lekelerde bu yüzden oluyormuş. özellikle yazın boyun bölgesine parfüm sürülmemesi öneriliyor.
Şeker gibi kokmak isteyenler dpden G13 numaralı parfümü alsınlar.Harika bir kokusu var.
Evet cilde temas etmemesi önerilir ama parfümlerin değil, açık ve sahte parfümlerin, yoksa normal bir parfümün cilde de solunum yollarına da bir zararı yok, allerjiye de neden olmaz gerçek parfümelr, açık ve sahte parfümler özellikle uzun süreli kullanımlarda kahverengi lekelere neden oluyor diye uyarıyorlar devamlı ama biz pek sağlığımıza önem vermiyoruz galiba, ben kullanmasam da yanıma kullanan birisi geldiğinde pancar gibi kızarıyorum allerjik astımdan... bıktım vallahi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?