D&P açık parfüm kullananlar

canım d21 i ben kullandım liseden beri kullanıorum hatta bu ara deiştrmek istedm channel chance aldm bana ve cewremdekiler cok erkeksi dedi beni soguttular parfümden o yuzden şimdi yine arayıstaym.su an noa die dusunuorum ama yazdıklarını gorunce v4 dp de nasıl canım yaza uygun bir koku mu bide???

v4 üff midem kalkıyor bu kokudan pembe gülün ağırlaşmış hali gibi geliyor..begeniler farklı tabi..
noa pudra kokusu be delicious gibi ferahları seviyorsan bu koku sana ağır gelebilir
gucci envy me güzel çiçeksi ama bana çok tuzlu bir koku gibi geldi dpde bi türlü ısınamadım
jadore hoş çiçek kokusu
europhia nın orjinaline benzediğini düşünmüyorum dp deki kötü kokuyor
issey miyake vital hoş koku ama karakteristik bi koku değil
d5 d&g artık yok sanırım
cinema ve collection şekerli ama birbirinden farklı kokular ikisi de kışlık

Son düzenleme:

tatlım noa yı düşünüyorsan V4 sana ağır gelir.. Hafif kokular seviyorsun anladığım kadarıylaa sana yaz için I3 ve evyn me yi önerebilirim noa yı ben çok hafif buluyorum kalıcı değil kokunu sadece sen duyabilirsin etrafındakiler değil bebek kokusu gibi hoş ama bana göre değil

benim favori kokularım : chanel change ve jadore. ama ikisinin de orjinali bitti. doldurma kullanmak istedim.suan o kadar para onlara veremem diye. hafif cicekimsi kokular. bazen de odunsu kokular da güzel oluyor

bu arada sağol bugün jadore aldım d&pden ciddenkalıcı ve kokusu güzel. tsk.

coco mademoiselle dene derim ben çok seviyorum o kokuyu chance'a yakın bi koku ama dp'deki çok kötü kokuyor orjinali çok hoş..d&g the one'da hoşuna gidebilir odunsu vanilyalı kışlık bi koku..dp'den bvlgari jasmin noir deneyebilirsin orjinalini bilmiyorum yalnız bu kokunun ama güzel kokudur..acqua di gio da güzel bir yasemin kokusu..birde dp'de d13-artful var hangi kokunun versiyonu bu bilmiyorum ama hoş bir koku..

çok sagol canım tesekkürler

Evet cilde temas etmemesi önerilir ama parfümlerin değil, açık ve sahte parfümlerin, yoksa normal bir parfümün cilde de solunum yollarına da bir zararı yok, allerjiye de neden olmaz gerçek parfümelr, açık ve sahte parfümler özellikle uzun süreli kullanımlarda kahverengi lekelere neden oluyor diye uyarıyorlar devamlı ama biz pek sağlığımıza önem vermiyoruz galiba, ben kullanmasam da yanıma kullanan birisi geldiğinde pancar gibi kızarıyorum allerjik astımdan... bıktım vallahi...

Kusura bakma ismini bilmiyorum,ama çok güzel kokuyo ilk önce ilaç gibi kokuyo zaman geçtikçe harika bi koku oluveriyor.

Tvde bir doktor gerçek sahte fark etmez, parfüm tene sıkılmamalı demişti. Zararlıymış her ikisi de. Cilt onu hapsediyormuş çünkü. Sonuçta nefes alan bir yapı cildimiz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…