D&P açık parfüm kullananlar

slm arkadaslar ben gecen sene yazin dp den parfüm almistim yaninda kücük bi sise hediye vermislerdi D13 artful adinda D&G nin demislerdi ama arastirdim sorusturdum öyle bi parfüm yok ama ben o kokuya bayildim kokumu alan herkes de bayiliyo bu kokuyo hala dp de bu koku varmi bilen birisi varsa bana söylesin lütfen ben yurt disinda yasiyorum soramiyorum malesef ((

evet var canım üretime geçmişler bende 100 cc almıştım yakın bir zamanda ve çok sattığını söylemişti kız.unisex bi koku.güzelll.

ben dp nin parfümünü ilk kez denedim candy nin kokusunu aldım açık parfümler arasında en pahalısı dp inşallah pişman olmam dedim gerçektende olmadım çok kalıcı işyerinde herkes kokuyo alıyor parfümün çok güzelmiş ismi ne diyorlar akşama kadar üzerimde kalıyor

Arkadaşlar merhaba. Ben d&p den 3lü set aldım. Deodorantı noa aldım. Diğerlerini A9 ve C19 aldım. Adlarını yazar mısınız dedim. A9 a armani ode, C19 a alexandra yazdı. Ama ne internette ne de dp nin parfüm listesinde böyle isimlere rastlamadım yani başka isimlerle geçiyo. Bana yardımcı olabilir misiniz parfümlerin gerçek isimlerini merak ediyorum yani! Dp ye gidip soramam çünkü yolculuk yaptım ve bulunduğum yerde dp yok..

açık parfüm demek korsan pafüm demek değildir.açık deterjan gibi düşünün ama şişeden ve markalı ürünleri markalı olmasından kaynaklı fahiş fiyatları düşürmek için geliştirilmiş bir satış tekniğidir.Bu arada güvendiğiniz firmaların parfümlerini deneyebilirsiniz.Ayan Kimya nın parfümlerini kullanıyorum gerçekten memnunum.

Ben Avon kullanıyorum ama hiç kalıcı değil. Açık parfüm almak istiyorum. Hafif, hoş bir koku arıyorum. Hangisini önerirsiniz?

ilginç bi yöntemmiş.ben de denesem mi acaba.gerçi şimdi dp parfümüm yok daha almadım.
ama şimdiye kadar kullandıklarım hiç kalıcı değildi ya.

aslında çiçeksi parfümler zaten kalıcı olmuyor.baharatlı ,şekerli , oryantal parfümler kalıcı oluyor.ama ben de çiçekli ve meyveli kokuları seviyorum.
napalım artık. bu da böyle işte

DP H8 i kullanıyorum bende. Az önce bir konuda da yazmıştım, hugo boss neat miş orjinal ismi. İlk aldığımda boca etmiştim üstüme, açık parfüm uçar diye. İlk gün yoğun yoğun kokmuş olsam da, şimdi gayet hoş bir kokuya sahip oluyorum. Öğrendim artık

kızlarrrrr haftasonu shiseido zeni denedim orjınalını bayıldımmmmm
bana yardım edinnnnn
D&P de varmı ve varsa orjınaline cok benziyormu yanı birebirmi cevaplarınızı bekliyorum heheeeeeeeeeyyyytt

kızlarrrrr haftasonu shiseido zeni denedim orjınalını bayıldımmmmm
bana yardım edinnnnn
D&P de varmı ve varsa orjınaline cok benziyormu yanı birebirmi cevaplarınızı bekliyorum heheeeeeeeeeyyyytt

shiseido zenn bildiğim kadarıyla dp de var , ben bi keresinde koklamıştım evet ....
ama orjinalini koklamadığım için benzerliğini bilmiyorum , sen bi dene , ancak sen karar verebilirsin buna , bana göre koku tek başına fena değildi ama ...

Keşke önce orjinal olarark dior acdict koklamasaydım çünküü benii büyüledii bayıldımm kokusunaa
neyse dpden alırımm bunu benn dedimm ve bugünn dpden baktım kokusunaa hiç beğenmedim çok üzüldümm
keşkee tonlarınıı yakalasaydılarrr hemen alırdımmm

KIZLAAARRR
dp den d&g light blue almayınnn sakınn
allahım resmen kolonya kokuyo: (
ben cok sewerek kullanırım light blue yu
bugün shiseidoyu deniyim die girdim aldım
light blue yu deniim nasıl yapmışlar die çocuk sıktı resmen olmamış kolonyaaa

evet cnm ne zamandır benımde ılgımı cektı..d&p elemanları pek ilgilenmıyor..al git der gibi tavırları var..ve müşteri bıle yok o derece..aslında şikayet etmek lazım..onlar yüzünden bizde acele karar verıp, hüsrana uğruyoruz..

kızlar ben netten bakıyorum hangı kokuları daha güzel diye..sıktırıyorum 4 5 tane dolasıyorum bı 20 dakıka sonra geri dönüp begendıgımı alıyorum..deneyın derım, ıyı sonuc almak istiyorsanız..

Ben parfümde uzman biri olarak şunları tavsiye edebilirim;

C21 cK EUPHORIA
C23 chanel CHANCE
C27 Ysl CINEMA
D5 DOLCE & GABBANA
G1 Gucci ENVY ME
I-3 ISSEY MIYAKE Vital
J1 C.Dior J'ADORE
V4 Givenchy VERY IRRESISTIBLE

kullanmadıklarım ama en çok tavsiye edilenler ise;

D21 DONNA KARAN BE DELICIOUS
C26 CAROLINA HERRERA 212 SEXY
E4 EMPORIO ARMANI SHE
E9 ESCADA COLLECTION

Kullananların alıntı ile cevaplamasını rica ediyorum, yorumlarınızı şimdiden çok merak ettim doğrusu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…