- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #2.461
bnde dp'den diesel full for life almıştım..aşırı alkol kokusu vardı..sabah sıksan akşamüstü ancak geçiyordu o alkol kokusu..bende şişenin pompasını çıkardım 3-4 gün ölece ağzı açık bıraktım alkol kokusu 3/5 oranında azaldı..ama ilginçtir kalıcılığı aynen kaldı
kızlarrrrr haftasonu shiseido zeni denedim orjınalını bayıldımmmmm
bana yardım edinnnnn
D&P de varmı ve varsa orjınaline cok benziyormu yanı birebirmi cevaplarınızı bekliyorum heheeeeeeeeeyyyytt
bugün dp'den burberry classic alayım dedim. çünkü bargello'daki classicte çok yoğun bir alkol kokusu var başta ve bu dabeni rahatsız ediyor. buradaki arkadaşlara sorup dp'den aldım. aldım almasına da sağolsun satıcı kızımız benimle ilgilenmedi bile. hadi al da git der gibiydi. bir de arkadaşı geldi, beni tezgahın önünde bırakıp muhabbette daldı. üç defa sormak zorunda kaldım artık alabilir miyim diye. başka parfümlere bakacaktım ama kızın ilgisizliğinden hiç içimden gelmedi. aldım çıktım ama kalıcılık sorunu var bu parfümündesıktım ama bargello püfür püfür kokarken dpdeki hiç kokmuyor.
kısacası dp'nin euphoria faciasından sonra burberry'le bir şans daha vereyim dedim ama bundan sonra yanından bile geçmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?