- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #2.441
meraba d&p nin noa sı çok güzel. dediğiniz gibi pudramsı bir koku. arkadaşım kullanıyor ve o kullanıyor diye ben alamıyorum :))
evet arkadaşlar ben de merak ediyorum. özellikle d&p ninkiler iyi diyorlar. kullanan yok mu aranızda?
geçenlerde bir arkadaşımda armani she kokuyordu. d& p den aldım dedi ama inanın orijinalinden hiç farkı yoktu.
kızlar britney spears fanstayi kullanan var mı ben dp den lolita lifti beğenerek kullanmıştım sonra magnetimzi aldım kaç aydır öyle duruyo bozuk çikolata kokusu gibi gelmeye başladı bana
britneyi aldım zaten güzel ama herkesin beğenebileceği bi parfüm değil pamuk şeker kokusu çünkü ver hergün sıkılcak gibide değil bayıyo bi süre sonra tam kışlık dediğiniz gibi ama güzel:)Bu parfümüü kaç gündür almakk aklımda
benim çok hoşuma gitti
daha önce kullandım ve bitti
sıktığımda soran çok olduu
kış parfümüü canımm
lolita lifti hiç beğenmemiştimm hemenn başkasına hediye ettimm
kurabiye kokuyorr hiç sevmedimm
Kizlar d&pde bright cristal varmi Versacenn?
Hala cevap alamadim.
Yurddisinda yasadigim icin gidip bakamiyorum.
Orda yoksa mecburen burda orjinalini alirim diye dusunup sordum,
Umarim yardimci olursunuz banaa..
aynen canım bende çok koku denedim ama işte bu benim kokum diyebileceklerim candy oldu sormayan da kalmadı adını benide annem soğuttu candyden çok ağır diye diye.weekend de vazgeçilmezlerimden ama şekerli kokulara bayılıyorum işte yalnız vanilyalı olanları sevmiyorum baş ağrısı yapıyor bende oyüzden birçok şekerli kokuyu sevmiyorum buyüzden candy de vanilya kokusu almıyorum mesela.ralp lauren ralp te beğendiğim nadir kokulardan ki kolay kolay her kokuyu beğenmem ben.lift denedim dpde vanilyalı bir koku oyüzden sevmedim çok ağırdı bide çürük meyve gibi koktu bana lift ya özellikle iki kere denedim ama sevemedim.bende hayatımın kokusunu arayıp duruyorum hala dilosch ama bulamadım henüz.dpdekiler bıktı artık benden.sexy graffiti hoşuma gitmişti onuda benden başka beğenen olmadı evde oyüzden değiştirmiştim.
britneyi aldım zaten güzel ama herkesin beğenebileceği bi parfüm değil pamuk şeker kokusu çünkü ver hergün sıkılcak gibide değil bayıyo bi süre sonra tam kışlık dediğiniz gibi ama güzel:)
D&pde alien nasıl, benziyor mu orijinaline? Orijinalini çok beğendim.
aynen yaa... bende dp den alınan ve biriken 5 parfümüm var... kullanamıyorum hiç... yoğun bi alkol kokusu var onlarda yaa ve esanslarından dolayı galiba genzimi yakıyo benimde... artık dp gibi açık parfüm kullanmıcam... cecile adlı markanın parfümlerini keşfettim hem orjinal hem uygun fiyata parfümrilerde... bi de türk markası olarak she var onun da parfümleri güzel.. cecile iris aldım yeşil renk çok güzel hiç genzimi yakmadı ve yoğun alkol kokusu yoktu şimdi çok memnunum :):)
kızlar dün dpden burberry aldığımı söylemiştim. kalıcılık konusunda sorun var demiştim ama sabah burberry sıktım şimi üzerimde garip, ilaç kokusuna benzer bir koku kaldı ki midemi bulandırıyor. acaba bu parfümü değiştirsem alırlar mı?
Alirlar canim.bende degistirmistim escada collection almistm begenmedim kokusunu ertesi gune degismek istedgimi soyledim degismistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?