D&P açık parfüm kullananlar

evet arkadaşlar ben de merak ediyorum. özellikle d&p ninkiler iyi diyorlar. kullanan yok mu aranızda?

geçenlerde bir arkadaşımda armani she kokuyordu. d& p den aldım dedi ama inanın orijinalinden hiç farkı yoktu.

selam evetben dp kullanıyorum. orjinal kokular 5 gün dayanıyorsa dp de 3 gün falan dayanıyor tavsiye ederim.

kızlar britney spears fanstayi kullanan var mı ben dp den lolita lifti beğenerek kullanmıştım sonra magnetimzi aldım kaç aydır öyle duruyo bozuk çikolata kokusu gibi gelmeye başladı bana

Bu parfümüü kaç gündür almakk aklımda
benim çok hoşuma gitti
daha önce kullandım ve bitti
sıktığımda soran çok olduu
kış parfümüü canımm
lolita lifti hiç beğenmemiştimm hemenn başkasına hediye ettimm
kurabiye kokuyorr hiç sevmedimm

britneyi aldım zaten güzel ama herkesin beğenebileceği bi parfüm değil pamuk şeker kokusu çünkü ver hergün sıkılcak gibide değil bayıyo bi süre sonra tam kışlık dediğiniz gibi ama güzel:)

lift bende aldımm bayık bayık kokuyorduu kullanmadım başkasın a verdim

britneyi aldım zaten güzel ama herkesin beğenebileceği bi parfüm değil pamuk şeker kokusu çünkü ver hergün sıkılcak gibide değil bayıyo bi süre sonra tam kışlık dediğiniz gibi ama güzel:)

canım ebnde öyle hergünn sıkmıyorumm ev hanımı olduğumm dışarı çıkarkenn sıkıyorum oda aradaa
evet soğuklarda sıkmakk lazımm

bugün dp'den burberry classic alayım dedim. çünkü bargello'daki classicte çok yoğun bir alkol kokusu var başta ve bu dabeni rahatsız ediyor. buradaki arkadaşlara sorup dp'den aldım. aldım almasına da sağolsun satıcı kızımız benimle ilgilenmedi bile. hadi al da git der gibiydi. bir de arkadaşı geldi, beni tezgahın önünde bırakıp muhabbette daldı. üç defa sormak zorunda kaldım artık alabilir miyim diye. başka parfümlere bakacaktım ama kızın ilgisizliğinden hiç içimden gelmedi. aldım çıktım ama kalıcılık sorunu var bu parfümünde sıktım ama bargello püfür püfür kokarken dpdeki hiç kokmuyor.

kısacası dp'nin euphoria faciasından sonra burberry'le bir şans daha vereyim dedim ama bundan sonra yanından bile geçmem

Açık parfümler içinde en iyisi D&P
Kokusu hem kalıcı hemde esans oranı iyi.ben channel kullanıyorum bir de burbery clasic tavsiye ederim

bnde dp'den diesel full for life almıştım..aşırı alkol kokusu vardı..sabah sıksan akşamüstü ancak geçiyordu o alkol kokusu..bende şişenin pompasını çıkardım 3-4 gün ölece ağzı açık bıraktım alkol kokusu 3/5 oranında azaldı..ama ilginçtir kalıcılığı aynen kaldı

kızlar dün dpden burberry aldığımı söylemiştim. kalıcılık konusunda sorun var demiştim ama sabah burberry sıktım şimi üzerimde garip, ilaç kokusuna benzer bir koku kaldı ki midemi bulandırıyor. acaba bu parfümü değiştirsem alırlar mı?

Alirlar canim.bende degistirmistim escada collection almistm begenmedim kokusunu ertesi gune degismek istedgimi soyledim degismistim

DP'nin birkaç kokusunu denedim ama kalıcılık sorunu yaşadım ben de. Yalnız hypnotic poisonı başarılı buldum. Bir de son zamanda shiseido zen aldım, aleti sabah sıkınca akşama kadar kokuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…