- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #2.421
bvl notteyi denedim ama o gün çok parfüm denediğim için pek alamadım kokusunu ancak 1-2 saat sonra tekrar kokladığımda çikolata kokusu aldım..zaten parfümün tanıtımında votkanın iris ve bitter çikolata ile karışımı var denmiş..başka bir forumda çok övüldüğü için gittiğimde bidaha denemeyi düşünüyorum..
blv ise herkesin begenebileceği bir koku diye geçiyordu bir yerde..çok kişinin hoşuna gidiyormuş ama denemedim ben..
Teşekkür ederim.
Lolitayıda kullandım britney fantasy ide. Lolita pasta gibi vanilya vanilya kokuyordu fantasy şekerli pamukşeker gibi kokuyor lolitaya göre daha ağır ama..
Hayır hayr kesinlikle alakaları yok candy ağır meyve kokar sevenlerine saygım sonsuz tabiki ama benim en nefret ettiğim kokudur kendisi çok ağır mide bulntısından öldürüyor beni fantasy onun gibi değil canım
şeker kokusu sevenler yazın ne kullanacak ? sexy graffiti var aklımda ama baska bsy kullanmak istiyorum
sağol canım cevap için bugün gidip denedim cidden pamuk şeker gibi bütün gün çıkmadı bileğimden grip olmama rağmen kokusunu hissetirdi ama evde hiç kimse beğenmedi kokusunu halbuki ben çok beğennmiştim :) diğer bileğimede noayı sıktım noa o kadar kalıcı olmadı evdekiler noayı daha çok beğendi sanırım ikisini birden alıcam :)
DP den 3 parfüm aldım 3 nü de kullanamadım.Sanki bşy var yakıyo genzimi bütün parfümlerınde yoğun bi esans var hepsinde var ama aynı sankı çok ağır gelıyolar bana
aynen yaa... bende dp den alınan ve biriken 5 parfümüm var... kullanamıyorum hiç... yoğun bi alkol kokusu var onlarda yaa ve esanslarından dolayı galiba genzimi yakıyo benimde... artık dp gibi açık parfüm kullanmıcam... cecile adlı markanın parfümlerini keşfettim hem orjinal hem uygun fiyata parfümrilerde... bi de türk markası olarak she var onun da parfümleri güzel.. cecile iris aldım yeşil renk çok güzel hiç genzimi yakmadı ve yoğun alkol kokusu yoktu şimdi çok memnunum :):)
İlk büyük bi hevesle alıyorum.Aslında içeridekı kokudan tam olarak parfümün kokusunu da anlayamıyorum.Sonra eve gelip sıkıyorum.Sıkarken nefes 20 sanıye kadar nefes almamaya dikkat edıyorum yaktığı için genzimi :) herkes beğenerek kullanıyor ya.Ben eyfel diye bi açık parfümcüden aldım,oranın parfümlerinde sorun yaşamadım.She cecile sanki çok basitmiş gibi gelıyor bana ya
hiç kullanmadım ama elim varıp ta alamadım bir türlü..
kızlar bende 2 sene evvel hypnose almıştm D&Pden. eve geldm bi baktm iğrenç ötesi bişi kokuyo. acayip sinir oldum. D&P orjinale yakın tutturamıyo. brir sıksa ay D&Pmi sıktın diyesim geliyo. cem parfümeri orjinale çok yakın yapıyor ama onunda kalıcı değil ne yzaıkki. diğer piyasadaki açık parfümerileri hiç denemeyin bile derim. d&p belli başlı parfümleri çok kalıcı vde orjinale yakın yapıyor. mesela 212 men, armani filan. birde d&p her zaman aynı esansı tutturamıyo. bi arkadaşınız lamştr felanca parfümü. çok kalıcıdr. sen de gidip alayım dersin. 2 saat sonra uçar gder koku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?