D.K Hapını bıraktıktan sonra hemen hamile kalınır mı?

ZehreNur

❤ İki çiçeğim ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
6.322
7.028
723
merhaba arkadaşlar ben yeni evliyim..çocuk istiyoruz ama olmayınca hastaneye gittim ve rahimde 3.60 cm kist çıktı.dr çocuk olmasına engel değil dedi ama bilemiyorum..kist tedavisi için ginera doğum kontrol hapı yazdı.5 gun kullandım bende ama dayanılmaz karın ağrısı çektiğim için bıraktım.dr a söyledim tabi bırababilirsin dedi başkada ilaç yazmadı.resmen başından savdı..
ilacı bıraktığım gün ovulasyon tarihimdi..acaba hamile kalma olasılığım var mı?

dr ilacı bırakınca kanaman olacak dedi.sanırım çekilme kanaması ama bende olmadı bu da hamilemiyim diye düşündürdü siz nedersiniz?

Cnm sogan kurunu denesene herkes kistlere cok iyi geldigini soyluo.. Hicbi yan etkisi yok gebe kalsan bile bebege zarari yok 15 gun uyguluyosun..doktor gebe kalmana engel degil dediyse hamile kalabilirsin cnm demek ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kistten kurtuldum çok şükür..

5 gün d.k hapı kullandım ama bıraktım adetin 4.günü soğan suyu içtim v o gün çok fazla akıntım oldu.koyu kırmızı renginde..baş dönmesi ve ağrısıda oldu..kist mi patladı acaba derken ertesi gün doktora gittim ve kist yok olmuş.

bu kist çocuğa engel olabilir dedi. diğer dr ise engel olmaz demişti.

canım bbenımde aynı oldu 21 tane için de zaten ben kullanıyorum son 4 tane kaldı bakalım ne olacak inş hamile kalırsın hemen . bende istiyorum hamile kalmak

Ben kullandim 3 ay oldu birakali. 15 gün önce kimyasal gebelik yasadim. Onun dışında gelen giden yok.. ama olacaktır elbet bu mubarek saatlerde dua edelim ins

Kızlar bende var kist korkmayın ben bide kistle hamile kaldım 12 haftamdayım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…