Canım histeroskopi yaptırdın mı sen miyom olmasın hep mı ayda 2 kez adet oluyon canım ya ben hıc olamıyorumBen de erken adet oluyorum diye verdi bunun sayesinde ayda 1 adet oluyorum yoksa ayda 2 oluyordum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım histeroskopi yaptırdın mı sen miyom olmasın hep mı ayda 2 kez adet oluyon canım ya ben hıc olamıyorumBen de erken adet oluyorum diye verdi bunun sayesinde ayda 1 adet oluyorum yoksa ayda 2 oluyordum.
Ayy peki işe yaradı mı ilaç banada verdı doktor bende adet olamıyorumBen de erken adet oluyorum diye verdi bunun sayesinde ayda 1 adet oluyorum yoksa ayda 2 oluyordum.
Allah Allah amh da sorun var yani sadece adetler de duzenlı peki ne zaman yapacaksınız tup bebekTam olarak söylediğin gibi![]()
25Yaş kaçtı ☹☹
Ve evli değilim
Pazartesi transfer. Eşimde de hiç sorun yok. Bende de sadece amh düşük geri kalan herşey normalAllah Allah amh da sorun var yani sadece adetler de duzenlı peki ne zaman yapacaksınız tup bebek
Evet gördümm canım en azından 21-23 gün temiz kalıp adet görüyorum, öbür türlü 15 gün temiz kalıp adet görüyorumAyy peki işe yaradı mı ilaç banada verdı doktor bende adet olamıyorum
21 gun ıcınce adet olacaksın dedı tarlusal dan daha iyi dedi sence dogru mu sende içen biri olarak fayda girdin mi
Yumurtalarını toplatip dondur o zaman. Devlet bekarlar için bunu yapıyor. Evlendiğinde kullanırsınVe evli değilim![]()
Yaşın kaç canım inşallah olumlu sonuç alırsınPazartesi transfer. Eşimde de hiç sorun yok. Bende de sadece amh düşük geri kalan herşey normal![]()
Yok rahim tertemiz çok şükür. Benim ki böyleymişCanım histeroskopi yaptırdın mı sen miyom olmasın hep mı ayda 2 kez adet oluyon canım ya ben hıc olamıyorum
Bakalım öyle düşünüyorum bir yıla kadar evlenmezsemYumurtalarını toplatip dondur o zaman. Devlet bekarlar için bunu yapıyor. Evlendiğinde kullanırsın
27. İnşallah teşekkür ederimYaşın kaç canım inşallah olumlu sonuç alırsın
Canım pekı evli degilsen neden amh baktırdın da karsılasdn bu durumla ne sorunla gittin hastaneyeVe evli değilim![]()
Bence biran önce yaptır. Her ay daha kötüye gidiyoruz.Bakalım öyle düşünüyorum bir yıla kadar evlenmezsem
Bekarsa bakirelik bozulucak dımı yumurtalık toplamak ıcınYumurtalarını toplatip dondur o zaman. Devlet bekarlar için bunu yapıyor. Evlendiğinde kullanırsın
Erken adet görüyorum diye internetten araştırma yaptım amh baktır dediler hep bende baktırdımCanım pekı evli degilsen neden amh baktırdın da karsılasdn bu durumla ne sorunla gittin hastaneye
Hayır tabi ki karından iğneyle alınıyorBekarsa bakirelik bozulucak dımı yumurtalık toplamak ıcın
Bence biran önce yaptır. Her ay daha kötüye gidiyoruz. ☹
Senin adetlerin nasıl peki kaç gün temiz kalıp adet görüyorsun27. İnşallah teşekkür ederim![]()
Transfer ne demek canım spermi yumurtaya mı nakletmek eşinin sperm hareketi nasıl bende aynı seyler yasadım seninle bılgı paylasabılırzPazartesi transfer. Eşimde de hiç sorun yok. Bende de sadece amh düşük geri kalan herşey normal![]()