Cvs testi

Çok ūzuldum ıns yenıden bebek sevıncını yaşarsınız rabbım büyük benım herkesdekı gıbı o salak ıkılı test kötü çıktı sonrası yorucu bekleyıs cvs sonucunu beklıyoruz günler geçmıyor

Aslında ıkılı testımde kombıne rısk yuksektı ense kalınlığı 1.1mm ölçülmüş ama Prof gıttık o ben farklı gördüm dedı yanı benım ölçümümle rısk saha yüksek dedı cvs dedı hemen salı gelın çapaya gıttık sonucu beklıyorum korkuyorum çok Hendek

Ya sanırım su an bebek beklıyorsunuz yenıden ıns cumlemız sağlıkla onları koklar operız

Dua ederek zamanınızı gecırın . Bende 3 hafta beklemıstım. Gercı ılk sonuclar temız cıkınca 2 hafta daha kolay gectı. Ama tabı husran oldu. Rabbim inşallah bebegınızı saglıkla kucagınıza almayı nasıp eder

Merhabalar ense kalınlığınız kaç çıkmıştı acaba ?aynı durumu yaşıyorum cvs yapılacak kime hangı doktora yaptırdınız??ne olur cevap verin

Merhabalar aradan epey zaman gecmıs ama cvs sonrası durumunuz ne oldu ?umarım yavrunuz sağlıkla yanınızdadır .aynı süreci yaşıyorum .Cvs sinizi nerede yaptırdınız ?

Merhabalar epey zaman gecmıs ama ne durumdasınız merak ettim ? Benzer bi süreci yaşıyorum

Merhaba bende iki gün önce CVS yaptırdım bebeğimin ense kalınlığı ve burun kemiği normal fakat benim daha önceden down sendrom ve kistik higroma hikayem olduğu için CVS yaptırdım beklemek çok zor lütfen dua edin

Kızlar yatıyorum dinleniyorum iki gün oldu. Ne zman düşük tehlikem geçecek 3 gün dinlen dedi doktor ama 3 günden sonrada düşük tehlikesi devam ediyor mu?

Merhaba çok geçmiş üzerinden ama merak ediyorum bendende cvs istediler ultrason normaldi kanda çıktı Salı günü yaptıracağım sizin sonuçlar ne çıktı inşallah sağsalim Doğum yapmışsınızdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…