Çok ūzuldum ıns yenıden bebek sevıncını yaşarsınız rabbım büyük benım herkesdekı gıbı o salak ıkılı test kötü çıktı sonrası yorucu bekleyıs cvs sonucunu beklıyoruz günler geçmıyorRabbim hakkınızda hayırlısını versin . Benim ilk sonuclarım temızdı ama kesın sonuc kotu cıktı ve 4 aylıkken bebegımşe vedalaşmak zorunda kaldım Ama rabbim sabrını verıyor . Herzaman yazabılırsınız .
Dua ederek zamanınızı gecırın . Bende 3 hafta beklemıstım. Gercı ılk sonuclar temız cıkınca 2 hafta daha kolay gectı. Ama tabı husran oldu. Rabbim inşallah bebegınızı saglıkla kucagınıza almayı nasıp ederÇok ūzuldum ıns yenıden bebek sevıncını yaşarsınız rabbım büyük benım herkesdekı gıbı o salak ıkılı test kötü çıktı sonrası yorucu bekleyıs cvs sonucunu beklıyoruz günler geçmıyor
Meraba nasılsınız sonucunuz cıktı mı?Ya sanırım su an bebek beklıyorsunuz yenıden ıns cumlemız sağlıkla onları koklar operız
Merhabalar ense kalınlığınız kaç çıkmıştı acaba ?aynı durumu yaşıyorum cvs yapılacak kime hangı doktora yaptırdınız??ne olur cevap verinCVS testimin sonucunu aldım kızlar sonuç temiz çıktı çocuğumda genetik hiçbir hastalık bulunamadı ve doktoru dediki artık riskliler sınıfından normal gebeler sınıfına terfi edebilirsin bana gelmene dahi gerek kalmadı çocuğunun durumu gayet iyi kendi doktoruna gidebilirsin dedi duygularımı anlatmak çok zor dualarını esirgemeyen bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler rabbime şükürler olsunki bebeğim sağlıklı benim gibi sonuç bekleyen yada sorun olduğu için üzülen arkadaşlarım takdir allahın dua edin bol bol ben öyle geçirdim 20 günü bende edicem sizler için allahım herkese nasip etsin güzel haberler almayı...