Cvs testi

Allah büyük bence hiçbir şey kesin değil benim bebeğin tek kapağı olduğunu söyledi doktorlar çok şükür dört kapağı da oluştu şimdi açıklık var diyolar herşey Rabbim in elinde bir tırnağıni yapsınlar bakalım yapabiliyolarmi için rahat olsun yedi aylık oldu yaşamaz sonlandır dedikleri bebek

11 hafta ense kalınlıgı gorundu ve kalbınde delık var dedıler cvs yapıldı on sonuc ıyı cıktı sonra ben arastırdım array testı de ıstedım onu da yaptırdım beklıyorum 15 hafta oldum artık

11 hafta ense kalınlıgı gorundu ve kalbınde delık var dedıler cvs yapıldı on sonuc ıyı cıktı sonra ben arastırdım array testı de ıstedım onu da yaptırdım beklıyorum 15 hafta oldum artık
Allaha şükür bak temiz çıkmış korkulacak bise yok. İçini gönlünü ferah tut. Hiç bir şey olmaz

Üzülme senin için rahat olsun ol der oluverir güven Rabbime olsa bile tedavisi var sakın vazgeçme meleğinden

Amin inşallah..Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde
Ya musavvir çek bol bol kimi 336 kez diyo yada istediğine kadar manasına bakarsan anlarsın elini karnına koy bol bol oku şifa verecek olan Rabbim doktorlar en kötüsünu derler senin için rahat olsun benim cvs sonucu olumsuz down sendromlu yinede ancak Rabbim bilir tabiki herşeye şekil veren Rabbim onlar sadece tahmin ediyor

Benim bebeğin 12 haftalikken 2.8 idi ense kalınlığı on gün sonra iki tarafta anormal şişlik oluştu iltihap oluştu cvs istediler kalp kapağı tek denildi cvs sonucu down sendromlu dendi yaşamaz hamilelikte sorun çıkar aldırmam konusunda tüm doktorlar ağız birliği yaptı. Doğsa bile ümit vermediler herşeyi Rabbim bilir.28.haftadayiz ensede 5 milim kaldı iltihap kalp kapağı dört oldu Rabbim in izniyle şimdi kalp kapağı açık diyolar gelişimi iyi gidiyor kilo olarak ayrıca hareketli bir bebek downsendromu belirtisi ultrasonda pek kendini göstermiyor. Allah bilir herşeyi..yalnız şunu soyleyim size tanıdığım birine bebeğin kalbinde üç delik olduğunu söyledi doktorlar sapasağlam doğdu bazı bebeğin gelişimi geç oluyor vücut kendini anne karnında tamamlıyor çok duydum senin gibi neler neler sadece annelerin psikolojisini bozmayı beceriyorlar. Önceden ultrasona girmezdi annelerimiz rahat rahat geçirirler di. Ben o kadar üzüldüm agladimki anlatamam çaresizligi fazlasıyla yaşadım sen üzülme hiç bi şey yok bebeginde

allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın sabır versın guc versın ınsallah ne cok varmıs aynı seylerı yasayan hıc duymadıgım seyler basıma geldı dıyodum gercekten cok harabettım kendımı dualara sıgındık allah buyuk ınsallah canım

Senin bebeğin ense kalınlığı nasıl riskli miydi bazısının aileden kaynaklanıyor geniş ense li ise baba mesela ilk duyunca sadece senin başına geliyor diye düşünüyordum.öyle bir zamanki annelerin tüm hayallerini yok yere yiktiklarina şahit oldum ne çok yanılgı lar yanlış teshisler var... sende canım üzülme hamileligin tadını çıkar sonra çok pişman olursun üzüldüm diye bebisler de etkileniyor çünkü Allah bebeğini sana bağışlasın sağlıklı bir şekilde doğsun inş

yok ailelerde oyle bı ozellık yada genetık bısey de yok bıldıgımız her doktora gıdıyorum herkes farklı konusuyo kader

yok ailelerde oyle bı ozellık yada genetık bısey de yok bıldıgımız her doktora gıdıyorum herkes farklı konusuyo kader
Gönlünu ferah tut cvs de temiz çıkmış güven Rabbime inş hiç bir şey olmayacak canını sıktığın la kalacaksın birde canım kenzul arş duasını çok tavsiye ediyorlar inş bu bekleyiş sonunda sevinmek nasip etsin Rabbim tüm annelere

Canim benim cvs sonucu down sendromlu mu çıktı yanlış mı anladım. Bende 27 haftalık hamileyim aynı dönemdeyiz. Hangi sehirdesin acaba.

Allahtan hayirlisi Rabbim hakkınızda herseyin en hayirlisini asip etsin inşallah. Rabbim bebeğine bakma gücü fazlasıyla verecektir. Hafif downl u olur belki kişisel gelişimi bakımı iyi olur iletişimi olur allahtan umut kesilmez hiç... ama ultroson da da down sendromu belli edio parmaklarda Burunda felan... ama doğuma karar verdiyseniz esinle beraber hicc araştırma olumsuz düşünme Rabbim bol bol dua et sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…