Benim bebeğin 12 haftalikken 2.8 idi ense kalınlığı on gün sonra iki tarafta anormal şişlik oluştu iltihap oluştu cvs istediler kalp kapağı tek denildi cvs sonucu down sendromlu dendi yaşamaz hamilelikte sorun çıkar aldırmam konusunda tüm doktorlar ağız birliği yaptı. Doğsa bile ümit vermediler herşeyi Rabbim bilir.28.haftadayiz ensede 5 milim kaldı iltihap kalp kapağı dört oldu Rabbim in izniyle şimdi kalp kapağı açık diyolar gelişimi iyi gidiyor kilo olarak ayrıca hareketli bir bebek downsendromu belirtisi ultrasonda pek kendini göstermiyor. Allah bilir herşeyi..yalnız şunu soyleyim size tanıdığım birine bebeğin kalbinde üç delik olduğunu söyledi doktorlar sapasağlam doğdu bazı bebeğin gelişimi geç oluyor vücut kendini anne karnında tamamlıyor çok duydum senin gibi neler neler sadece annelerin psikolojisini bozmayı beceriyorlar. Önceden ultrasona girmezdi annelerimiz rahat rahat geçirirler di. Ben o kadar üzüldüm agladimki anlatamam çaresizligi fazlasıyla yaşadım sen üzülme hiç bi şey yok bebeginde