Cvs testi

Allahtan hayirlisi Rabbim hakkınızda herseyin en hayirlisini asip etsin inşallah. Rabbim bebeğine bakma gücü fazlasıyla verecektir. Hafif downl u olur belki kişisel gelişimi bakımı iyi olur iletişimi olur allahtan umut kesilmez hiç... ama ultroson da da down sendromu belli edio parmaklarda Burunda felan... ama doğuma karar verdiyseniz esinle beraber hicc araştırma olumsuz düşünme Rabbim bol bol dua et sadece

El parmakları normal burun kemiği 12 haftalikken oluştu herşeyi Rabbim bilir yinede onun seçimi degilki zaten öyle olsada olmasada benim yavrum her şekilde kabulüm tek korkum kalp sıkıntısı olması inş onuda atlatır.. yinede hareketli çok şükür çok hasta olsa hareketi kısıtlı olurdu sanırım

El parmakları normal burun kemiği 12 haftalikken oluştu herşeyi Rabbim bilir yinede onun seçimi degilki zaten öyle olsada olmasada benim yavrum her şekilde kabulüm tek korkum kalp sıkıntısı olması inş onuda atlatır.. yinede hareketli çok şükür çok hasta olsa hareketi kısıtlı olurdu sanırım
Hiç camını sikma lütfen aklına kötü bise getirme herseyin hayirlisi rabbimden... düşünme bebegini düşün kokusunu düşün sıcaklığını düşün sevgiyi düşün başka bise düşünme...

Hiç camını sikma lütfen aklına kötü bise getirme herseyin hayirlisi rabbimden... düşünme bebegini düşün kokusunu düşün sıcaklığını düşün sevgiyi düşün başka bise düşünme...
Aynen öyle yapmaya çalışıyorum inş bu bekleyiş sonunda sevinmek nasip etsin Rabbim teşekkürler canım

Bende bugun yaptirdim cvs uzman doktor esliginde tabi ,bilmiyorum devlet hadtanesinde yaptirsam nasil olurdu zorbi hastasin dedi plesenta aria duvardaymis cok sitresliydi sonrasi kasik agrisi ama alindigi an cok kotuydu nitekim gecti ama 48 saatte dikkat et dedidoktor Uf sonuc onemli tabi genetik hastalik tasiyicisiyim esimde bende o yuzden yapturdik 2 .bebegime hamileyim kizim var butane hasta Allah ikincisini korysun nebiliyim kiziminda sifasini versin

Bende bugun yaptirdim cvs uzman doktor esliginde tabi ,bilmiyorum devlet hadtanesinde yaptirsam nasil olurdu zorbi hastasin dedi plesenta aria duvardaymis cok sitresliydi sonrasi kasik agrisi ama alindigi an cok kotuydu nitekim gecti ama 48 saatte dikkat et dedidoktor Uf sonuc onemli tabi genetik hastalik tasiyicisiyim esimde bende o yuzden yapturdik 2 .bebegime hamileyim kizim var butane hasta Allah ikincisini korysun nebiliyim kiziminda sifasini versin

Yaa ben Gazi de yaptırdım çok stresli idi iğneyi görünce çok sıktım kendimi bana dinlende demedi gerizekalilar trenle ayakta gittim birde bir sürü insan girdi odaya baktı sinir oldum acıdımi diye soruyor birde kadının biri sana soksunlar anlarsın dedim acısını

Yaa ben Gazi de yaptırdım çok stresli idi iğneyi görünce çok sıktım kendimi bana dinlende demedi gerizekalilar trenle ayakta gittim birde bir sürü insan girdi odaya baktı sinir oldum acıdımi diye soruyor birde kadının biri sana soksunlar anlarsın dedim acısını
Şimdiki aklım olsaydı asla yaptırmaz dim öyle bir anda sanki düşünemez oldum o üzüntüy le sizde içiniz rahat olsun olumsuz düşünmeyin 4444 salati tefriciye okutun mümkünse

bende yaptırdım bu ayın 10da canım bebeğimin ense kalınlığı çok yüksek çıktı erken teşhis için 13 haftadayız daha doktor hemen CVS önerdi kısmetse 2/3 güne sonucunu alıcam korkma sakaın korkulucak bir operasyon değil eğer bilen ellerde yapılırsa 5 dk bile sürmüyor umarım sonçların iyi çıkar en önemlisi bu 20 gün sürüyor sonuçların çıkması serin tutmalısın içini allah yardımcın olsun bol bol dua et canım başka türlü insan beyninden söküp atamıyor bu düşünceyle yaşamak çok zor.Merak ettiğn bişey olursa sorabilirsin hoşçakal şimdilik allah sabır versin sana ve eşine..
merhaba yazınız yazalı baya olmus ama bende suan sızınle aynı haftada aynı seyı yasamaktayım. ensesı kac cıkmısto benım rıskım 1:5 çıktı ve kalp sorunu var kızımın . on sonuc kesın bılgı verdımı acaba sıze . umarım bebegınıze saglıklı bır sekılde kavusmussunuzdur

Benim bebeğin 12 haftalikken 2.8 idi ense kalınlığı on gün sonra iki tarafta anormal şişlik oluştu iltihap oluştu cvs istediler kalp kapağı tek denildi cvs sonucu down sendromlu dendi yaşamaz hamilelikte sorun çıkar aldırmam konusunda tüm doktorlar ağız birliği yaptı. Doğsa bile ümit vermediler herşeyi Rabbim bilir.28.haftadayiz ensede 5 milim kaldı iltihap kalp kapağı dört oldu Rabbim in izniyle şimdi kalp kapağı açık diyolar gelişimi iyi gidiyor kilo olarak ayrıca hareketli bir bebek downsendromu belirtisi ultrasonda pek kendini göstermiyor. Allah bilir herşeyi..yalnız şunu soyleyim size tanıdığım birine bebeğin kalbinde üç delik olduğunu söyledi doktorlar sapasağlam doğdu bazı bebeğin gelişimi geç oluyor vücut kendini anne karnında tamamlıyor çok duydum senin gibi neler neler sadece annelerin psikolojisini bozmayı beceriyorlar. Önceden ultrasona girmezdi annelerimiz rahat rahat geçirirler di. Ben o kadar üzüldüm agladimki anlatamam çaresizligi fazlasıyla yaşadım sen üzülme hiç bi şey yok bebeginde
merhaba benim bebegımındr ensesı 4 mm cıktı ve kalb kapakcıgında kacak var. bugun cvs yaptırdık. ve bebegım çok hareketlı degıl . 12+5 haftalıgım. cvs ön sonuc varmıs ordada down oldugu cıktımı acaba sızde ve kesın sonucu ne kadar surede aldınız. inşallah bebegınızı sağsağlım kucagınıza almıssınızdır. bebegınız down olarakmı dogdu. benı bu durumda bır tek sız anlayabılırsınız .

merhaba benim bebegımındr ensesı 4 mm cıktı ve kalb kapakcıgında kacak var. bugun cvs yaptırdık. ve bebegım çok hareketlı degıl . 12+5 haftalıgım. cvs ön sonuc varmıs ordada down oldugu cıktımı acaba sızde ve kesın sonucu ne kadar surede aldınız. inşallah bebegınızı sağsağlım kucagınıza almıssınızdır. bebegınız down olarakmı dogdu. benı bu durumda bır tek sız anlayabılırsınız .
Merhaba bende ayni seyleri yasadim hic korkmayin sabirli olun sadece kalbinde delik vardi gittikce kuculdu 13 hafta cok erken bi donem kalp daha cok gelisecek beni de mahvettiler ayni haftalarda cvs de temiz geldi cok sukur hangi sehirdesiniz ?

Merhaba bende ayni seyleri yasadim hic korkmayin sabirli olun sadece kalbinde delik vardi gittikce kuculdu 13 hafta cok erken bi donem kalp daha cok gelisecek beni de mahvettiler ayni haftalarda cvs de temiz geldi cok sukur hangi sehirdesiniz ?
İstanbuladayım .inşallah benım kızımda sızın mınıgınız kadar şanslıdır

İstanbuladayım .inşallah benım kızımda sızın mınıgınız kadar şanslıdır
Insallah sakin uzulmeyin benim de 4mm cikmisti yeterki caresi olsun kalp sorunlarinin caresi var bende hep oyle avutmustum kendimi istanbulda en iyi doktorlar var recep has atil yuksel gibi onlara gitmeye calisin

Insallah sakin uzulmeyin benim de 4mm cikmisti yeterki caresi olsun kalp sorunlarinin caresi var bende hep oyle avutmustum kendimi istanbulda en iyi doktorlar var recep has atil yuksel gibi onlara gitmeye calisin
çok sağol teşekkür ederim . hikayenıde okudum hemen hemen aynı süreçleri

hemen hemen aynı benım yaşadıgım süreçi yaşamışsın. inşallah benım kızımda sizinki gıbı şanslı olur . umut oldunuz bana . doktor isimini daha önce duymuştum . notumuda aldım zaten .

Bende iki gün önce CVS yaptırdım bu bekleyiş çok zor cokkkkkk nasıl çıkacak bilmiyorum iyi düşünüyorum bu bizim iltihabıdır belki sabır diliyorum

Bende iki gün önce CVS yaptırdım bu bekleyiş çok zor cokkkkkk nasıl çıkacak bilmiyorum iyi düşünüyorum bu bizim iltihabıdır belki sabır diliyorum
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin . Benim ilk sonuclarım temızdı ama kesın sonuc kotu cıktı ve 4 aylıkken bebegımşe vedalaşmak zorunda kaldım Ama rabbim sabrını verıyor . Herzaman yazabılırsınız .

X