Cvs testi

4.9 ense kalilugi cikti oyle hatirliyorum esimde 3.9 sen yanlis anlamissin dio. Bayaga kotu olmustum bilemiyorum hangisi dogru sonucta ikiside yuksek. Odemde var bebek yuvarlak gibi sis gibi felan dedi.
2.50 sonraki riskli diye biliyorum cnm evt yuksek cikmis baya. Ödem varsa ciddi bi durum cnm hangi sehirdesin muhtemel bi fakülteye sevk edeceklerdir. Erken donemde ödem ciddi zararlara yol aciyor hidrops fetalis ismi ayni şeyi yasadim cnm sonucunda genetik bozukluk cikti

Adana baskent hastanesinde oluyor butun kontrollerim. Onlarda swvk etmedi kendilerindede her turlu imkan var die. Senin gebeligin kendiliginden mi son bulmustu sonlandirmk zorunda mi kaldiniz. Testleri yaptirmayi dusunmuyorum ama cok sikintili bir surec ayrintili ultrason a kadar beklemek her hafta kontrole cagrilmasi felan ciddi sikintilar. Sabaha kadar uyuyamadim hayatimda gecirdigim en berbat gün

Okadar iyi anliyorumki seni sanki hayat bi yerde durdu gibi geliyor insana. Benim sonlandirildi çünkü ödem kistik higroma giderek artti ve tüm hayati organlarini etkiledi 13. Haftada ortaya cikti ve 20. Haftaya kadar beklentiler. Normalde boyle bebeklerin erken donemde kalbi dururmuş. Amniyosentez haftasi 16 di herhalde sonuçlar cikip heyete girmesi falan zaman aliyor. Sonrasında normal doğum yaptim. Ama sana henüz teşhis koyulmamis hidrops ve mistik higroma ise i topigide okuyabilirsiniz. Birde bizde kan uyusmazligida vardi hidrops kistik higroma ve rh uygunsuzluğu yaziyordu raporlarda. Bi an önce teşhis yolunda ilerle boyle bi şey ise kalp ve ciğerleri etkiliyor direk. Şöyle bi durumda var kimi odemler mikrobikte olabiliyormus eğer boyle ise zamanla azalicak bunu anlamak içinde amniyosentez şart yaptirmani tavsiye ederim acabalarla yasama ve mutlaka bi Dr daha görün zaman içinde yok olma ihtimalini de unutma

Doktor ben ciktiktan sonra esime hastaligin adini yazmis vermis. Esim soylememis dun bana kotuyum diye. Kistik higroma yazmis ben hala yaniliyor mu yanlis mi bakti die ddusunmeye basladim yanilma payi olur mu esimde inanmiyor yoktur diye beni teselli ediyor. Allahim yarin bir dr ddaha gidecem bakalim o ne diyecek zaman gecmiyor durdu resmen

Ayrintili ultrasona yonlendirdimi? Beni direk ayrintiliya gönderdi orda da ayni şey cikti bolca dua et cnm içine ferahlik gelsin inş sikintili bi donem. Her şeyde bi hayir vardır 4 yasinda bi oğlum var simdi tekrar hamileyim o korku gitmiyor insandan hic. Mutlaka amniyosentez onerilicektir yaptir neden olduğunu bilirsin en azindan

Insallah birsey cikmaz yarinda dr gidecem. Insallah olumsuz birsey soylemez. Dr en son baktiklari cihaz icin en iyisi herseyi gosterir bu cihaz demisti. Yarinki drda sikintili gorurse tekrardan sehir merkezine gidip proflara baktiracagim allahtan hersein hayirlisi insallah birsey cikmaz kistik higroma sikintili insallah oyle birsey yoktur ense kalinligi devam edip kistik higroma gecerse bir nebze umut olur icimde allahtan herseyin hayirlisi bol bol dua edip kotuyu dusunmuyoruz elden bise gelmiyor. En son care cvs ve amniyo sentez yaptiririm baska yapacak birsey yok. Benimde allahiima sukurler olsun 1 cocugum var bu 2 hamileligim ilki sikintisiz bir gebelikti. Suan yasama sebebim onunla ilgileniyorum hep yasida kucuk 2 yasinda ilgiyhede ihtiyaci var. sadece bende plt trombosit eksikligi var ancak hemolog drm bu rahatsizligin bu duruma sebeb olmaz dedi. O da cvs ve amniyo sentezi yaptir derim dedi. Ailede sikintili bir gebelik yok ama iste allahtan hersey olabilir hayatta rabbim caresiz dert vermesin insallahh benim icinde dua et. Temiz ciksin yarinki dr bir sikinti gormesin insallah

Cnm zaten kistik higroma varda bu sebepten fazla cikmis ense kalinligi birinin geçip birinin kalmasi pek mümkün değil. İnsss Dr yenilmiştir ve hicbir şey cikmaz dualarim seninle Dr sonrasi haberdar et mutlaka.

Cnm zaten kistik higroma varda bu sebepten fazla cikmis ense kalinligi birinin geçip birinin kalmasi pek mümkün değil. İnsss Dr yenilmiştir ve hicbir şey cikmaz dualarim seninle Dr sonrasi haberdar et mutlaka.
Insallah yazarim tabi sonucu ne olursa olsun

Merhaba canim dr gittim bu drda ense kalinligi 3.9 dedi. Cvs yaptir mutlKa kesin sonuc ne onu ogren dedi. Yarin baska bir dr daha gidecem. Sonra tekrar cvs yaptirmak icin ilk gittigim dra gidecem. Cvs nasil yapilio bilgi verir misin

Merhaba canim dr gittim bu drda ense kalinligi 3.9 dedi. Cvs yaptir mutlKa kesin sonuc ne onu ogren dedi. Yarin baska bir dr daha gidecem. Sonra tekrar cvs yaptirmak icin ilk gittigim dra gidecem. Cvs nasil yapilio bilgi verir misin
Cnm CVS hem daha zor hem sonuç net olmayabiliyor muş bi prof öyle dedi. Anne karnindan iğneyle girip bebegin kordonundan kan aliyorlar bazen buna anne kanida kar isa bilmiyormuş amniyosentez yaptirmistim ben

Cnm CVS hem daha zor hem sonuç net olmayabiliyor muş bi prof öyle dedi. Anne karnindan iğneyle girip bebegin kordonundan kan aliyorlar bazen buna anne kanida kar isa bilmiyormuş amniyosentez yaptirmistim ben
Bayultiyorlar mi peki rahimden mi giriyorlar karindan mi

Merhaba cvs islemini bugun yani 13+4 gunluk iken yaptirdim. Heyecan, korku ve stres vardi tabi oncesinde. Hem bebegimi dusunuyor hemde cok mu canim yanacak diye korkuya kapildim. Once karin bolgemi steril bir sekilde temizlediler sonra bebege kontrol ederek bir agri kesici igne yaptilar hemen arkasindan bir igne ile sezaryan dikisimin 2 parmak uzerinden igne ile bebegin oldugu yere girdiler sivi ve bir parca aldilar bu sirada tabi ben bakmadim korktugum icin ama yaptiracak olan arkadaslar hic acimiyor diyemeyecegim ama dayanilmayacak bise degil korkmayin bu acidan ne kadar stres olursaniz o kadar aciyormus. Islem 5dk bile surmedi yalniz sonrasinda agrim oldu 1 saat simdide egilemiyorum birsey kaldiramiyorum ama cok kotu degilim. Sadece dinleniyorum uzanıyorum. Allahimdan duam sonuc temiz ciksin insallah hepimizin allah yardumcisi olsun..

Bende cvs yaptırdım kesin sonuç diyor doktorlar ilk sizden duyuyorum kesin olmadığıni benim down sendromu olduğunu ayrıca kalp anomali yüzünden boyunda şişlik olduğunu aldırmam gerektiğini yaşama şansı düşük olduğunu zaten çok sorunlu bir dönem olacak doğsa bile işte hiç ümit verici konuşmadı doktorlar şu an 18 haftalik nolcak bilmiyorum sadece bekliyorum geçmeyen zaman bitmeyen kabus yaşıyorum. Ya kaybedersem ya doğduktan sonra kaybedersem korkuyla geçiyor günlerim ..hamileligin tadını çıkaramıyorum.sadece dua ediyorum aldırmayı düşünmedim kıyamam ki oluşmuş kolu bacağı kalbi atiyor.. 12 haftalikken gayet iyi idi ense kalınlığı 2.8 di on gün sonra anormal şişlik oluştu 16 haftada biri kayboldu ayrıca 12 haftalikken burnu oluştu gelişimi haftası na uygun gidiyor ultrason ölçüsü ve haftası birbirini tutuyor oğlum ne olacak meleğim bilmiyorum sonumuzu Rabbim hayırlı etsin

Geçmiş olsun cnm. Her serde bir hayr vardır bunu unutma. İst bi prof söyledi CNN bana CVS donemi bebek küçük oluyor anne kani da karisabiliyor amniyosentez daha net sonuç veriyor DİE. Ama sorunsuz ali diginda da sonuçlar doğrudur. Ense kalinliginiz ilk ölçümde de sinirdaymis gibi. Rabbim bian önce ferahliga cikarsin sizi çok zor günler yasayan bilir gerçekten

Amin inşallah zaten hergünum zor geçiyor sonumuz hayır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…