Çuvalda Taze Çiçek...

Anuska

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
6.212
78
57
Bu çuval kese bir şarap kabıydı. Tam çöpe atacakken aklıma geldi ve içine çiçek diktim. Çiçeği saksısından çıkarıp torbaya koydum. Altını da gazete kağıdıyla besledim. Bakın bakalım nasıl olmuş...

Değişik akla gelmeyecek bişiy ellerine sağlık çok hoş görünüyor..

goze hos gorunuyor. bir kac sorun var burda ama..
1. cicek sulama sorunu, cicegi her suladiginizda duvarlar kuf olur,yerlerede sular damlar.
2. cok uzun olmus,ornegin cuvalin alt kismindaki adresi icine dogru kivirip dikerseniz..yani kup wine yazan kupanin tam altindan dogru icine kivirip dikerseniz,cuval hem daha kisa olur.hemde cuvaldaki saksi seklindeki resim,cicegin saksisi olmus olur,oyle dahada orjinal olacak..
birde gunes gormesi gereken bir cicekmi bilmiyorum ama,cicekciye sorarsaniz.ona gore daha uygun biryerde de cok sik olacak suanki gibi.
sadece bir kac oneri:)

goze hos gorunuyor. bir kac sorun var burda ama..
1. cicek sulama sorunu, cicegi her suladiginizda duvarlar kuf olur,yerlerede sular damlar.
2. cok uzun olmus,ornegin cuvalin alt kismindaki adresi icine dogru kivirip dikerseniz..yani kup wine yazan kupanin tam altindan dogru icine kivirip dikerseniz,cuval hem daha kisa olur.hemde cuvaldaki saksi seklindeki resim,cicegin saksisi olmus olur,oyle dahada orjinal olacak..
birde gunes gormesi gereken bir cicekmi bilmiyorum ama,cicekciye sorarsaniz.ona gore daha uygun biryerde de cok sik olacak suanki gibi.
sadece bir kac oneri:)

Canım, çiçek naylon torbanın içinde dikili. Saksısından çıkarıp torbaya diktim. Yani sulandığında suyun dışarı çıkma ihtimali hiç yok.
Çuvalı dikme önerini beğendim. ben bnu yaparken üzerinde fazla düşünmemiştim. Çuval keseyi çöpe atarken bir anda geldi aklıma. Çuha çiçeğim de vardı hazırda. Yani ince ayrıntıları düşünmeden öylesine yaptım.
Çiçek pencerenin yanında duruyor ve yerinden de hayli memnun görünüyor.
İlgin için teşekkür ederim.

çok hoş olmuş bende çok beğendim
yaa benim bir sürü kurumuş güllerim var atamadım hiçbirini kıyamadım ama çok oldular kurumuş gülleri nasıl değerlendiricem fikri olan yada yapan varmı. aranıza yeni katıldım şimdidien tşkrler

çok hoş olmuş bende çok beğendim
yaa benim bir sürü kurumuş güllerim var atamadım hiçbirini kıyamadım ama çok oldular kurumuş gülleri nasıl değerlendiricem fikri olan yada yapan varmı. aranıza yeni katıldım şimdidien tşkrler

Beğendiğine sevindim canım.
Ben de eşimin ve çocuklarımın aldığı tüm gülleri kurutup saklamıştım. Sonra saplarını koparıp hepsini cam bir kaseye doldurdum. Üzerlerine potbori esansı döküp sehpamın üzerine koydum. Çok güzel bir görüntü oldu.
Eğer saplarını koparmak istemiyorsan hepsini demet yapıp saten bir kurdele ile bağlayıp sehpa ya da masanın üzerine yan yatırabilirsin.

Her zamanki gibi harikalar yaratmışsınız,
gerçekten çok hoş bir fikir...

X