• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Mervoşummmm
:5:

yine mi üzüldün sen bebeğim benim kıyamam ... Lütfen bunu kendine dert etme ama inan bana sen ilişkinde mutluysan diğer her şey ikinci sırada. Pürüzler çıkacak çok doğal olur böyle şeyler rabbim sonunu hayır etsin kuzum benim.

Bak sen de bilirsin anlatıyorum hep annemle ben de çok sorun yaşadım ama bak şimdi hepsi geride... Bizim mutlu olduğumuzu gördükçe mutlu olan bize daha çok bağlanan ve seven ailelerimiz oldu. Hem eşimin ailesi hem kendi ailem için

Sen aşkına sarıl onun gücü her şeyin ötesinde bebeğim simdi bunlara sıkılman icin bir sebep yok ortada

Zaten babam öğrenene kadar o da bilmiyormuş gibi davranacakmış.:31: Söylemedim gibi bir şey oldu aslında,gerçi yok sayması canımı sıktı ama o hırsla oturdum ben de ders çalıştım.:72::nazar: Haklısın kuzum,inşallah hepsi geride kalacak.:16:

Nuriss hoş geldin bu arada,kaç gündür yazamadım.:39:

Yalan söylemek istemedim o an fakat şimdi çok pişmanım.:ssz:

Üzülme ya bi süre sonra ayrıldık dersin gizli yürütürsün :8: Benim de ilişkimi herkes biliyodu ben bunun iyi bir şey olduğunu sanıyodum ama değil :50: Herkes kendinde yorum ve karışma hakkı buluyor :36::36: ayrıca da anladığım kadarıyla size gelip giden biri sevgilin... Böyle olduğunda da bir araya geldiğinizde herkesin gözü sizin üzerinizde olur...:26::26:

Evliliğe karar verdiğinizde uygun şekilde açıklarsınız tabii benim fikrim bu...

Aileleri ben anlayamadım bu arada kendi ailemi de hiç bir zaman... Annemle sorunum yok ama babamla zor bir ilişkimiz var fazlasıyla otoriter... Korumaya çalışırken (dediklerine göre) sizi bin parçaya bölüyorlar... Elinizden bir şey de gelmiyor sonuçta anne baba... Zor yani çok zor yaa :14::14::14::14::14::14::14:

Üzülme ya bi süre sonra ayrıldık dersin gizli yürütürsün :8: Benim de ilişkimi herkes biliyodu ben bunun iyi bir şey olduğunu sanıyodum ama değil :50: Herkes kendinde yorum ve karışma hakkı buluyor :36::36: ayrıca da anladığım kadarıyla size gelip giden biri sevgilin... Böyle olduğunda da bir araya geldiğinizde herkesin gözü sizin üzerinizde olur...:26::26:

Evliliğe karar verdiğinizde uygun şekilde açıklarsınız tabii benim fikrim bu...

Aileleri ben anlayamadım bu arada kendi ailemi de hiç bir zaman... Annemle sorunum yok ama babamla zor bir ilişkimiz var fazlasıyla otoriter... Korumaya çalışırken (dediklerine göre) sizi bin parçaya bölüyorlar... Elinizden bir şey de gelmiyor sonuçta anne baba... Zor yani çok zor yaa :14::14::14::14::14::14::14:

Yok canım ya gelip giden biri değil,üniversiteden 4 yıllık arkadaşımdı benim.:31::12: Geçer gider canım ya,dedim ya ben neler atlattım bu ne ki... :ssz:

Zaten babam öğrenene kadar o da bilmiyormuş gibi davranacakmış.:31: Söylemedim gibi bir şey oldu aslında,gerçi yok sayması canımı sıktı ama o hırsla oturdum ben de ders çalıştım.:72::nazar: Haklısın kuzum,inşallah hepsi geride kalacak.:16:

Nuriss hoş geldin bu arada,kaç gündür yazamadım.:39:

Hoş buldum canımm saol :17:

Ben mesajını görmeden sana cevap yazmışım annen iyi yapmış bilmiyo gibi davransın ama iyi tembih et benimki asla söylemem demişti tam tamına 5 saat sonra söylemiş :31::31::31: Benim annem kocasından bir şey saklayamaz maalesef...

Sen ne için ders çalışıyosun canım?

Mervoşum yine aynı tutumda bulunumuş olacağım ama zorla yalana sevk ediyorlar bizi haksız mıyım:19:
Ama doğruyu söylemekle iyi yapmışsın, henüz yeni olduğu için annen öyle tepki vermiştir. Biraz zaman geçsin annen ikinizinde kararlığını görsün bak o zaman o da çok sevinecektir eminim :34:

Hoş buldum canımm saol :17:

Ben mesajını görmeden sana cevap yazmışım annen iyi yapmış bilmiyo gibi davransın ama iyi tembih et benimki asla söylemem demişti tam tamına 5 saat sonra söylemiş :31::31::31: Benim annem kocasından bir şey saklayamaz maalesef...

Sen ne için ders çalışıyosun canım?

Yok canım evvelden çok çektim/çektik bu yüzden.:14: O yüzden şu an her şey normal seyrinde.:31:

Kpss canım,öğretmenlik için.:31:

Mervoşum yine aynı tutumda bulunumuş olacağım ama zorla yalana sevk ediyorlar bizi haksız mıyım:19:
Ama doğruyu söylemekle iyi yapmışsın, henüz yeni olduğu için annen öyle tepki vermiştir. Biraz zaman geçsin annen ikinizinde kararlığını görsün bak o zaman o da çok sevinecektir eminim :34:

Kuzum biliyorsun geçmişte olanları,exin neler çektirdiğini.:14::14: Şükür ki sevdiceğim yüzümü her yönden güldürüyor.:16::nazar: Evet,zamana ihtiyaç var. Malesef haklısın kuzum.:30:

Kuzum biliyorsun geçmişte olanları,exin neler çektirdiğini.:14::14: Şükür ki sevdiceğim yüzümü her yönden güldürüyor.:16::nazar: Evet,zamana ihtiyaç var. Malesef haklısın kuzum.:30:

Evet canım maalesef hoş olmayan şeyler yaşandı ama çok şükür hepsi geride kaldı. Annen de mutluluğunu görünce iyi ki... diyecek inşallah.

Mervecimm canımm bak herkes aynı sorunları yaşıyor hemen hemen, eminim zamanla düzelir hem sen seviyorsun o seni seviyor ailen bunu gördükten sonra onlar da mutlu olurlar. Annen senin üzülmenden korktuğu için öyle tepki vermiştir.

Mervecimm canımm bak herkes aynı sorunları yaşıyor hemen hemen, eminim zamanla düzelir hem sen seviyorsun o seni seviyor ailen bunu gördükten sonra onlar da mutlu olurlar. Annen senin üzülmenden korktuğu için öyle tepki vermiştir.

Evet canım kesinlikle o sebepten zamanında çok üzüldüm,haliyle o da üzüldü.:14: İnşallah canım,zaten işlerimizi rayına koymadan açmayız mevzuyu babama.:30:

Kızlar merhaba ben geldim :3:

Nasılsınız bakalım kuzucuklar :9:

Okudum geçmişi uzun uzun..

Kah üzüldüm.. Kah sevindim..

*

Nihancımm haberlerini okurken çok sevindim, inşallah babanın da gönül rızası olur ve kurbana sözlü olursun bitanem :16:

Çağlacım o densiz kadın neye dayanarak bu sözleri sarfetmiş bilmiyorum ama seni tanısa eminim kendi dediğinden utanırdı :20:
Sanırım kadının başka yarası var, acısına senin üzerinden prim yapıyor :19:

Mervecim, annen belli ki senin için endişeleniyor, yoksa erkek arkadaşının şahsiyeti ile ilgili olumlu düşünceleri var, seni mutlu ettiğini ve birlikteliğinizin güzel seviyesini görünce kendi de benimseyecektir enişteyi :9: Canını sıkma kuzum herşey hallolur Allahın izniyle

Nurişşş hoşgeldin kuzumm sefalar getirdin aramıza :3:

*

Arkidişler ben çok yoğunum bu aralar, valla yeni kurum yeni insanlar derken alışma süreci zor geldi biraz.. Ama tanıdıkça benimsedikçe daha bi sevmeye benimsemeye başladım... Şu cumartesi pazarı iple çekiyorum resmen, gece geç yatıcam geç kalkıcam kendime güzel mamalar yapıcam bir haftadır izlemek için can attığım filmi izliycem ve etaminime devam edicem :ssz:

Bu arada, ahşap boyamadan sorna etamine başladım, hatta geçen hafta sevdiceğe kitap ayracı yapıp yolladım :16:

Benimki Trabzon'a geri döndü 4 Eylül akşamı :14:
Malum hala öğrenci kendisi 2 yılı var okulunun bitmesine :ssz:

Ama hasret gidermek için alternatifler buluyoruz kendimize :52:

Nostaljiye iki meraklı yay burcu olaraktan 15 günde bir mektuplaşmaya karar aldık, mektupta anlatılanlar mektupta kalıyor, gün içindeki konuşmalarımızda mektup içeriğinden bahsetmiyoruz yani :17:

Bana hediye almış, süprizi var sevdiceğimin haftaya kargoya verecekmiş çok heyecanlıyım ki :17:

Güzel gidiyor elhamdüllillah, herşey yolunda kızlar çok şükür :16:

Şimdilik dikiş sağlam anlayacağınız :27:

Allah bozmasın sevenlerin arasını, kem gözle bakanların gözlerine bilmem ne olsun :52:

Öpüyorum kocaman hepiciğinizi :54:

Son düzenleme:
her şey ne kadar güzel gidiyor maşallah kuzummm Allah bozmasınnn :16::16:

biz de mektuplaşırız kocikimle hatta bu geleneği o başlattı ilk sevgililer günümüzde mektup yazarak :9::9::9:

her zaman derim "Mektup yazan adam candır." :9::9:

Aşklarını o titrek kelimelerinde ne de güzel anlatıyorlar..:17:

Hatta ben bir arkadaşıma eşimi ,o zamanki erkek arkadaşımı, anlattığımda bana: Mektup yazıyor, çiçek alıyor, sokağın ortasında dans ediyor oyle mi?

Daha fazla anlatma tamam... Aklını kaçırmadıysan bu adamla bu yaz EVLEEEN! demişti :9::9::9:

O yaz evlenemedim tabii ama sonunda evlendim işte :9: ohhh canıma değsin :123: :1:

her şey ne kadar güzel gidiyor maşallah kuzummm Allah bozmasınnn :16::16:

biz de mektuplaşırız kocikimle hatta bu geleneği o başlattı ilk sevgililer günümüzde mektup yazarak :9::9::9:

her zaman derim "Mektup yazan adam candır." :9::9:

Aşklarını o titrek kelimelerinde ne de güzel anlatıyorlar..:17:

Hatta ben bir arkadaşıma eşimi ,o zamanki erkek arkadaşımı, anlattığımda bana: Mektup yazıyor, çiçek alıyor, sokağın ortasında dans ediyor oyle mi?

Daha fazla anlatma tamam... Aklını kaçırmadıysan bu adamla bu yaz EVLEEEN! demişti :9::9::9:

O yaz evlenemedim tabii ama sonunda evlendim işte :9: ohhh canıma değsin :123: :1:

Evet mektup yazan adam candırrr cannn :16:

Aşk insana neler yaptırıyor görüyomusun Çağlamiko :27: Benimki de yapar valla her bi deliliği :51:

Yok elalem ne der, sokaktayız demez her türlü çılgınlığı yapar

Hahhah hiç unutmuyorum, geçen ay Büyük Çamlıcaya çıkıcaktık piknik yapmaya, girdik markete jelibon, cips, soda, çikolata ne varsa doldurduk poşetlere. O iki poşeti kocaman yokuş boyunca taşıdı da vermedi bana :27: Ben sıcaktan nefret eden biriyim, yokuşun ortasında mızırdanmaya başladım uff puff çok sıcak bilmem ne diye oturttu beni müsait bir başladı elindeki gazeteyle beni yelpaze gibi serinletmeye, cadden gelen geçen bize bakıyor çok komik görünüyorduk eminim

Yaa seviyorum ben bu çocuğu, cidden çok fedakar, çok özverili, aklı çıkıyor ben üzülcem diye..
Bazen böyle huysuzlanıyorum, nazlanıyorum benim gönlümü alsın diye ne şaklabanlıklar yapıyor Çağlam..

Bi de bir kumbara almış üzerine - v.. & özlem evlilik fonu" yazmış birlikte fotoğraf çekinmiş bana yollamış..
Çok duygulanıyorum bu hallerini görünce, ne biliyim alışık değilim diye sanırım...

Kızlar merhaba ben geldim :3:

Nasılsınız bakalım kuzucuklar :9:

Okudum geçmişi uzun uzun..

Kah üzüldüm.. Kah sevindim..

*

Nihancımm haberlerini okurken çok sevindim, inşallah babanın da gönül rızası olur ve kurbana sözlü olursun bitanem :16:

Çağlacım o densiz kadın neye dayanarak bu sözleri sarfetmiş bilmiyorum ama seni tanısa eminim kendi dediğinden utanırdı :20:
Sanırım kadının başka yarası var, acısına senin üzerinden prim yapıyor :19:

Mervecim, annen belli ki senin için endişeleniyor, yoksa erkek arkadaşının şahsiyeti ile ilgili olumlu düşünceleri var, seni mutlu ettiğini ve birlikteliğinizin güzel seviyesini görünce kendi de benimseyecektir enişteyi :9: Canını sıkma kuzum herşey hallolur Allahın izniyle

Nurişşş hoşgeldin kuzumm sefalar getirdin aramıza :3:

*

Arkidişler ben çok yoğunum bu aralar, valla yeni kurum yeni insanlar derken alışma süreci zor geldi biraz.. Ama tanıdıkça benimsedikçe daha bi sevmeye benimsemeye başladım... Şu cumartesi pazarı iple çekiyorum resmen, gece geç yatıcam geç kalkıcam kendime güzel mamalar yapıcam bir haftadır izlemek için can attığım filmi izliycem ve etaminime devam edicem :ssz:

Bu arada, ahşap boyamadan sorna etamine başladım, hatta geçen hafta sevdiceğe kitap ayracı yapıp yolladım :16:

Benimki Trabzon'a geri döndü 4 Eylül akşamı :14:
Malum hala öğrenci kendisi 2 yılı var okulunun bitmesine :ssz:

Ama hasret gidermek için alternatifler buluyoruz kendimize :52:

Nostaljiye iki meraklı yay burcu olaraktan 15 günde bir mektuplaşmaya karar aldık, mektupta anlatılanlar mektupta kalıyor, gün içindeki konuşmalarımızda mektup içeriğinden bahsetmiyoruz yani :17:

Bana hediye almış, süprizi var sevdiceğimin haftaya kargoya verecekmiş çok heyecanlıyım ki :17:

Güzel gidiyor elhamdüllillah, herşey yolunda kızlar çok şükür :16:

Şimdilik dikiş sağlam anlayacağınız :27:

Allah bozmasın sevenlerin arasını, kem gözle bakanların gözlerine bilmem ne olsun :52:

Öpüyorum kocaman hepiciğinizi :54:

Hoşbuldummm canım saolll :16::16: aranızda olmak gerçekten güzelll :13::13: buraya yazmaya da alıştım sanırım :17:

Evet mektup yazan adam candırrr cannn :16:

Aşk insana neler yaptırıyor görüyomusun Çağlamiko :27: Benimki de yapar valla her bi deliliği :51:

Yok elalem ne der, sokaktayız demez her türlü çılgınlığı yapar

Hahhah hiç unutmuyorum, geçen ay Büyük Çamlıcaya çıkıcaktık piknik yapmaya, girdik markete jelibon, cips, soda, çikolata ne varsa doldurduk poşetlere. O iki poşeti kocaman yokuş boyunca taşıdı da vermedi bana :27: Ben sıcaktan nefret eden biriyim, yokuşun ortasında mızırdanmaya başladım uff puff çok sıcak bilmem ne diye oturttu beni müsait bir başladı elindeki gazeteyle beni yelpaze gibi serinletmeye, cadden gelen geçen bize bakıyor çok komik görünüyorduk eminim

Yaa seviyorum ben bu çocuğu, cidden çok fedakar, çok özverili, aklı çıkıyor ben üzülcem diye..
Bazen böyle huysuzlanıyorum, nazlanıyorum benim gönlümü alsın diye ne şaklabanlıklar yapıyor Çağlam..

Bi de bir kumbara almış üzerine - v.. & özlem evlilik fonu" yazmış birlikte fotoğraf çekinmiş bana yollamış..
Çok duygulanıyorum bu hallerini görünce, ne biliyim alışık değilim diye sanırım...

hihihi ay çok tatlı yaaa maşallah sünhanallah :9: paracıklar taşsın o kumbaradan :16::16:

bizimki sokak boşsa yapıyo yaa :9::9: ama pencerelerden bakanlar olabilceğini hesaba katmıyo görmüyorsa sorun yokmuş :9::9:

Bizim de yokuş yukarı çıkarken "Aşk Desteği" uygulamamız var... Ben de yokuş çıkmayı hiiiç sevmem hatta nefret ederim :9: O yüzden yokuşun başından yukarıya kadar belimden tutup beni iter :9::9: Zaten ona göre baya minik olduğum için tek eliyle 5 saniyede çıkarıyor bana yokuşu :60:

gçen kardeşim gördü de yok artık yani daha ne kadar manyaklaşabileceksiniz merak ediyorum abla dedi :9: biz de sınır yok :1:

Ex'ten gelen mesaj...

''Selam yavrum nediyon la.Gataya sevk ettiler beni.Kartaldasın sen demi ? Akşama yanına gelcem kırmızı halıyı hazırla.'':41:

Bkz : kartal genelevleri ile meşhurmuş. :47::47::47:

Ex'ten gelen mesaj...

''Selam yavrum nediyon la.Gataya sevk ettiler beni.Kartaldasın sen demi ? Akşama yanına gelcem kırmızı halıyı hazırla.'':41:

Bkz : kartal genelevleri ile meşhurmuş. :47::47::47:

kuşum belki arkadaşının yanına gidiyodur cidden.. :44: Ben öyle bir şey anlamadım yahu ben mi çok safım acaba :9:

Öyleyse de ne güzel çok şükür kurtuldun ondan... :50:

kuşum belki arkadaşının yanına gidiyodur cidden.. :44: Ben öyle bir şey anlamadım yahu ben mi çok safım acaba :9:

Öyleyse de ne güzel çok şükür kurtuldun ondan... :50:

Çağlam nasıl bu kadar iyi niyetlisin yaa ? Resmen o... demiş bana.:14::14:

Annem de yine kızdı,yine yanlış yoldasın,yine acele ettin diye.:14:

Back
X