Kızlar merhaba ben geldim
Nasılsınız bakalım kuzucuklar
Okudum geçmişi uzun uzun..
Kah üzüldüm.. Kah sevindim..
*
Nihancımm haberlerini okurken çok sevindim, inşallah babanın da gönül rızası olur ve kurbana sözlü olursun bitanem
Çağlacım o densiz kadın neye dayanarak bu sözleri sarfetmiş bilmiyorum ama seni tanısa eminim kendi dediğinden utanırdı
Sanırım kadının başka yarası var, acısına senin üzerinden prim yapıyor
Mervecim, annen belli ki senin için endişeleniyor, yoksa erkek arkadaşının şahsiyeti ile ilgili olumlu düşünceleri var, seni mutlu ettiğini ve birlikteliğinizin güzel seviyesini görünce kendi de benimseyecektir enişteyi
Canını sıkma kuzum herşey hallolur Allahın izniyle
Nurişşş hoşgeldin kuzumm sefalar getirdin aramıza
*
Arkidişler ben çok yoğunum bu aralar, valla yeni kurum yeni insanlar derken alışma süreci zor geldi biraz.. Ama tanıdıkça benimsedikçe daha bi sevmeye benimsemeye başladım... Şu cumartesi pazarı iple çekiyorum resmen, gece geç yatıcam geç kalkıcam kendime güzel mamalar yapıcam bir haftadır izlemek için can attığım filmi izliycem ve etaminime devam edicem
Bu arada, ahşap boyamadan sorna etamine başladım, hatta geçen hafta sevdiceğe kitap ayracı yapıp yolladım
Benimki Trabzon'a geri döndü 4 Eylül akşamı
Malum hala öğrenci kendisi 2 yılı var okulunun bitmesine
Ama hasret gidermek için alternatifler buluyoruz kendimize
Nostaljiye iki meraklı yay burcu olaraktan 15 günde bir mektuplaşmaya karar aldık, mektupta anlatılanlar mektupta kalıyor, gün içindeki konuşmalarımızda mektup içeriğinden bahsetmiyoruz yani
Bana hediye almış, süprizi var sevdiceğimin haftaya kargoya verecekmiş çok heyecanlıyım ki
Güzel gidiyor elhamdüllillah, herşey yolunda kızlar çok şükür
Şimdilik dikiş sağlam anlayacağınız
Allah bozmasın sevenlerin arasını, kem gözle bakanların gözlerine bilmem ne olsun
Öpüyorum kocaman hepiciğinizi