- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #5.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzum,inşallah.
Kuzum benim tarzım değil pek,ama sen beğendiysen sorun yok tabi.
Elbiseyi beğendim ben kuzum,ceketten ziyade şık da bir gömlek olabilir aslında.:44:
Kuşum açık fikrimi söyleyeyim ceketi beğendim güzel ama ben yine de elbise giy diyorum. Sen bu anı yıllarca bekledin bence herşeyin çook özel olmalı azıcık netten araştıralım sana güzel bi elbise bulalım derim, tabi elbisen yoksa.Böyle burda tesettürlü bi arkadaşım var böyle beli oturan, aşağıya doğru bol dökümlü elbiseler giyiyor bi de şal takıyor o kadar harika duruyor ki çok imreniyorum. Ondan dedim ama bu benim zevkim belki kötüdür zevkim
Kuşum bak misal ben tesettürlü olsam tarzım şu olurdu tabi tanışmaya ne kadar uygun olurdu bilemem ama çook seviyorum böyle giyinmeyi
Eki Görüntüle 806297
Senin söz ve nişan ayrı mı olacak? Ben uzak diye şey düşündüm 3 bi arada olur diye ondan daha şık bişiler arıyorum. O zaman bu benim gösterdiğim elbise tam nişanlık ay çok hoş elbise dimi yaaa keşke benim olsaydı
Kuşum o zaman şuna karar verdik elbise giyorsun ama tabi biz görmedik üstünde ne takımı ne de elbiseyi öyle tarzımıza göre yorum yapıyoruz, yine de en iyisini sen ve ailen bilir. Eminim kendine en çok yakışanı seçeceksin
Ah keşke bi giyme imkanın olsaydı üstünde görseydik daha isabetli yorumlar yapardık ama galiba Merveyle aynı fikirdeyiz sana elbise giydirmeye kararlıyız
sağ olun bebişlerim dün valla halimi görseniz dokunsanız ağlayacak gibiydim. Kendimde bir kusur hata aradım durdum.
Eve gidince eşim de fark etti durumu. 2 gündür baya hasta klimalar yüzünden üşütmüş dün de ateşi falan cıktı ilacını icirdim cörekotu bal ılamur evde ne varsa artık deli oldum resmen.. her ne kadar sen hastasın o yuzden desem de inanmadı tabi bana.
Durumu da biliyor zaten o zar zor cıkan aşk dolu sesiyle güzel güzel konuştu yatıştırdı beni biriciğim Kadınla konuşma meseleme sıcak bakmadı. Ben onu tanıyorum gariptir o seni iyice tanımadan ne yaparsan yap fikrini değiştirmeyecektir. Ortada bir sorun varmış gibi davranma kesinlikle çünkü yok sorun varsa da sorunu olan o sen değilsin ve bu konuda onun seni tanımak istemesini beklemekten başka yapabileceğin bir şey yok dedi. Peki dedim ama sanırım içi rahat etmedi.
Baktım o hasta haliyle bu hanımın eşini aramış. Eşiyle eşimin araları çok iyidir kardeş gibiler öyle diyeyim. Belki de teyit etmek istedi duyduklarımızı. Eşi de durumu onayladı ama o da karısını haklı görmüyor zaten. Bu ara pek iyi değil sanırım depresyon geçiriyor çağlaya söyle kafasına takmasın biliyosun X'i bazen ileri geri konusabiliyor tanıdıkca fikrinin değişecegini önyargılı davrandıgını soyledim zaten siz üzmeyin kendinizi yok yere sakın biz geliyoruz diye de kendinizi sıkmayın böyle ufak tefek önemsiz şeylerin ilişkilerimizi etkilemesini istemem asla sen benim kardeşimsin çağla da öyle.. demiş eşi de...
Bir şey daha ögrendim ki uzun zamandır denemelerine rağmen çocukları olmuyormuş 4 yıllık evliler bu depresyon konusu cıkınca aklına geldi esimin öyle soyledi.. O ortamda da en yeni evlenen biziz. Bu sebeple belki de kadın yeni evli bir cift gormeye dayanamıyordur diye dusundum. Neyse dilerim bebeği de olur ruhsal durumu da düzelir.. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun. Ben yaşamadığım için bilemem nasıl bir psikolojidir kim bilir. Allah da yasatmasın insallah.
O yuzden bu olayın uzerine gitmeme kararı aldım ben de... Ve geldigi zaman asla bebek konusu falan acılmasına izin vermemeye calısacagım.
öncelikle hoşgeldinnnn topiğimizee
kimseyi tanmıyorum diye yazmamazlık yapma sakın derdin sıkıntın mutluluğun herşeyi paylaş canımm gerçekten sevgi yumağı bizim topiğimizz elimizden geldiğince destek olup yardım etmeye çalışırız tabikiii
Evet Çağlacım bence de seninle ilgili böyle konuşmasının seninle ilgisi yok başka sebepleri olduğu kesin.. Çünkü ben sadece yazdıklarını okuyarak ne kadar cana yakın yardımsever bir karakterin olduğunu anladım Bazı insanlar dertlerini acılarını başkalarından çıkararak unutmaya çalışıyor maalesef Kafana takma onun hayatındaki sorunlar çözüldükçe sana karşı düşünceleri ve davranışları da değişecektir...
Şu güzel günlerinde böyle şeylerle üzme kendini... Mutluluğun daim olsun canım
Nejlacım dün dediğin butiğin sitesine baktım ne kadar harika şeyler var, çook beğendim. Birkaçını görmüştüm ama buraya ait olduğunu bilmiyordum. Nişanımda ordan bakabilirim bak
Bir de bir şey daha soracağım ben size. Dünkü elbiseyi sözümde giyersem illa düz lacivert eşarpla mı kombinlemeliyim? Yoksa düz başla renkler de yakışır mı? Şimdi üst kısım desenli olduğu için desenli bir şey düşünmüyorum düz olmalı da hangi renk?:44:
Canım bence düz lacivert en uygunu çünkü elbisenin üst kısmı açık renk ya, eşarp da biraz koyu renk olursa ikisi zıt olacak ve daha hoş durur gibi geliyor. Saten düz eşarp yada şal diyorum ben tabi ki tesettürlü arkadaşlarım daha iyi bilir
amin canım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için de
umarım öyle olur bakalım göreceğiz artık sen de aramıza hoş geldin...
ben seni tesettürlü biliyordum canım yanlış mı hatırlıyorum:44:
Evet tatlım ben de koyu renk yakışır diyorum da hani böyle fuşya filan güzel durur mu acaba dedim. Düz lacivert de yakışır mı bilemediğimden:26:
Bence de lacivert daha güzel olur canım hem fuşya olursa iyice kırmızı görünürsün utanırsam falan demiştin yaa Ten rengin nasıl canım ona göre karar vermek de lazım ama lacivert her tene gider diye düşünüyorum :81:
Merhaba...
Yine stres,yine üzüntü,yine sıkıntı... Annem dayanamayıp sordu artık... '' x seni neden bu kadar arayıp soruyor,aranızda bir şey mi var ?'' dedi... Ben de onayladım. Ne ara buldun,eskisini bunun için mi bıraktın,o atandığı yerde başka birisini bulur,baban sana başkasını bulma demedi mi...vs.vs.vs...
Konuşmuyoruz şimdi. Hayır,anlamadığım nokta daha geçen gün ''Keşke x gibi biriyle görüşseydin üniversitede,hem terbiyeli hem de hemen mesleğini eline aldı,2 yıl kendini harcattın.'' demişti.
Offf....
Ah canım ya bu kararsız sözler, tutumlar ne kadar yıpratıyor bizleri. Yaranamıyoruz biz yani yok ben bunu anladım