- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #5.801
Bu konuda da ben seni çok iyi anlıyorum canım benim söz zamanlarımı hatırlamak istemiyorum bile valla o kadar stresli gergin geçmişti ki sözümün olduğu gün bile ağlamaktan kendimden geçmiştim
Umarım sen çok çok mutlu olursun sözünde de nişanında da herşey çoookkk güzel geçer :118::118::118: Bi de canım hep iyi düşün ben her şeyin en kötüsünü düşüne düşüne bu hale geldim..:103::103::103::103::103:
Sevgileerrr mutluluklaarr sevdiceğinle beraber :132: :118:
Saol canımm geldim o zaman gerçekten çok güzel dostluklar gördüm burda çok özendimm
Çok teşekkür ederim,benim de hiç kolay geçmedi bu sürecim. Çok ağladım, çok hırpalandım. Haketmediğim sözlere maruz kaldım ama hala atlatmış sayılmam çünkü babam ilk duyduğunda çok büyük bir tepki verdi ve hala ciddiye almıyor. İnşallah dediğin gibi güzel geçer. Allah hepimize güzel günler göstersin.Ayrıca ben de bu kötü düşünmelere son vermeliyim haklısın.
nihanmmm neelerr duyuorummm
bu bile çook güzel bi haberr inşallahh babcığın evet derde ilk adımı atarsınızz kuzumm çok sıkıntı çektinn rabbim güldürür inşallahh yüzünüzüüü dualarım seninlee canımmm
Sibelim ben de inanamıyorum hala. Kesin değil ama babam dışında herkes onayladı çok şükür, o da inşallah kabul eder. Bayramdan parmağımda yüzüğümle dönmek istiyorum inşallah hayırlısıyla olur.
Allah hepimize mutluluklar nasip etsin çok sağ ol
Selam kızlar... Geçmişe hiç bakamadım canım hayli sıkkın. nihancıgımın güzel haberini okudum sadece. canım allah yüzünü hep güldürsün dilerim ağlama üzülme sakın bu işlerde batan böyle şeyler olurgönlünü ferah tut ama o senin kaderinse zaten ellerinizi de kalplerinizi de mühürleyecek yaratan çıkarı kaçarı yok kim ne derse desin...
Bu aralar çok yoğunum gerçekten hayli misli yoğunum yani fuar dönemi yaklaşıyor burası iyice hareketlendi öyle ki inanın akşamları ve haftasonları da eve iş goturuyorum. Halimden sikayetci değilim ama benim bu durumumun bazı seylere denk gelmesi sanırım arkadas cevremizce fazlasıyla yanlıs anlasıldı
her neyse konuyu cok uzatmayacagım ama arkadas cevremizden biri var. Kendisinin benim için :" ... ile eşine hiç telefon etmeyin gelmezler. Hem zaten onun o elit karısı bize göre değil! Yanımızda sıkılır biz de onun yanında sıkılırız. Onun o İngiliz saraylarından çıkma tavırlarını hiç çekemem..." dediğini öğrendim.
Bu kişi ile ben sadece 1 KEZ ve bir düğün daveti ortamında görüştüm baska da hiç muhabbetim yok neye dayanarak bu cümleleri sarf etmiş inanın bilemiyorum!
Dahası bayramda kalabalık bir grupla bana geleceklerin arasında bu hanımefendi de var... Ne yapsam nasıl yapsam nasıl davransam bilemiyorum zira fazlasıyla gerildim... Eşim o öyledir he de geç takma kafana dedi ama ister istemez rahatsız olacağımı biliyorum o kdr insanın icinde sürekli gözüm kadının üzerinde olacak ...
sabahtan beri de dusunuyorum ne yaptım da benim hakkımda yargısız infaz yaptı da ipimi cekti diye ama bulamıyorum cunku yok olması da imkansız o gun orada herkes nasılsa ben de öleydim hatta kısa bir muhabbetimiz oldu cunku kısa bir an aynı ortamda kaldık kendisine cok cana yakın davrandıgımı dusunuyorum
işin içinden cıkamadım hayatta en nefret ettigim seydir yanlıs anlasılmak yine basıma geldi işte
ve sanırım evime de gelmek istemiyormuş ama eşinin zoruyla gelecek... Ne yapmalıyım da bu yanlış anlamayı silmeliyim kafasından kendim gibi olmayı denedim ama demek ki öyle olmuyor bir noktada bir seyleri yanlıs anlamıs bu hatun
ya da söyle sorayım size, sizce bize geldiginde kenara cekip acık acık konussam mı sen beni neden yanlıs anladın, hangi tavrım seni rahatsız eden diye? o zamanda nasıl diyecegim hem bunları bana soyleyen kişiyi hem de bu hanımı kırmadan????
Çağlacım öncelikle çok teşekkürler kuzum inşallah diyorum. Dualarını esirgeme o güzel yüreğinle nolur. Benim aklım şimdiden uçup gitti sanki. Leyla oldum been
Canının sıkkınlığına gelince, hiç hoş değil bu durum canım üzülmen çok doğal. Ama sözlerin doğruluğundan emin misin önce onu bir tart,kimin söylediğini bilemem yanlış anlama sakın da abartılmış mı acaba diye düşündüm ben de. Ve sonrasında bence de konuş, kırıldığını ifade eden, durumunuzu açıklayan naif bir konuşma sorunu giderecektir bence de. Bayramdan önce bir araya gelme imkanınız varsa daha iyi olur. Bayrama kadar içini yer bitirir bu durum çünkü.Senin o güzel yüreğin burdan bile belli kuzum belli ki yanlış anlaşılmalar olmuş.