• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Bu konuda da ben seni çok iyi anlıyorum canım benim söz zamanlarımı hatırlamak istemiyorum bile valla o kadar stresli gergin geçmişti ki sözümün olduğu gün bile ağlamaktan kendimden geçmiştim :14:

Umarım sen çok çok mutlu olursun sözünde de nişanında da herşey çoookkk güzel geçer :118::118::118: :52::52::52::54::54::54: Bi de canım hep iyi düşün ben her şeyin en kötüsünü düşüne düşüne bu hale geldim..:103::103::103::103::103:

Sevgileerrr mutluluklaarr sevdiceğinle beraber :132: :118:

Saol canımm geldim o zaman :46: gerçekten çok güzel dostluklar gördüm burda çok özendimm :nazar:

Çok teşekkür ederim,benim de hiç kolay geçmedi bu sürecim. Çok ağladım, çok hırpalandım. Haketmediğim sözlere maruz kaldım ama hala atlatmış sayılmam çünkü babam ilk duyduğunda çok büyük bir tepki verdi ve hala ciddiye almıyor. İnşallah dediğin gibi güzel geçer. Allah hepimize güzel günler göstersin.Ayrıca ben de bu kötü düşünmelere son vermeliyim haklısın.

nihanmmm neelerr duyuorummm :16:
bu bile çook güzel bi haberr inşallahh babcığın evet derde ilk adımı atarsınızz kuzumm çok sıkıntı çektinn rabbim güldürür inşallahh yüzünüzüüü dualarım seninlee canımmm :16::16:

Sibelim ben de inanamıyorum hala. Kesin değil ama babam dışında herkes onayladı çok şükür, o da inşallah kabul eder. Bayramdan parmağımda yüzüğümle dönmek istiyorum inşallah hayırlısıyla olur.:17:
Allah hepimize mutluluklar nasip etsin çok sağ ol:16::16:

Selam kızlar... Geçmişe hiç bakamadım canım hayli sıkkın. nihancıgımın güzel haberini okudum sadece. canım allah yüzünü hep güldürsün dilerim ağlama üzülme sakın bu işlerde batan böyle şeyler olurgönlünü ferah tut ama o senin kaderinse zaten ellerinizi de kalplerinizi de mühürleyecek yaratan çıkarı kaçarı yok kim ne derse desin...

Bu aralar çok yoğunum gerçekten hayli misli yoğunum yani fuar dönemi yaklaşıyor burası iyice hareketlendi öyle ki inanın akşamları ve haftasonları da eve iş goturuyorum. Halimden sikayetci değilim ama benim bu durumumun bazı seylere denk gelmesi sanırım arkadas cevremizce fazlasıyla yanlıs anlasıldı :25:

her neyse konuyu cok uzatmayacagım ama arkadas cevremizden biri var. Kendisinin benim için :" ... ile eşine hiç telefon etmeyin gelmezler. Hem zaten onun o elit karısı bize göre değil! Yanımızda sıkılır biz de onun yanında sıkılırız. Onun o İngiliz saraylarından çıkma tavırlarını hiç çekemem..." dediğini öğrendim.

Bu kişi ile ben sadece 1 KEZ ve bir düğün daveti ortamında görüştüm baska da hiç muhabbetim yok neye dayanarak bu cümleleri sarf etmiş inanın bilemiyorum!

Dahası bayramda kalabalık bir grupla bana geleceklerin arasında bu hanımefendi de var... Ne yapsam nasıl yapsam nasıl davransam bilemiyorum zira fazlasıyla gerildim... Eşim o öyledir he de geç takma kafana dedi ama ister istemez rahatsız olacağımı biliyorum o kdr insanın icinde sürekli gözüm kadının üzerinde olacak ...

sabahtan beri de dusunuyorum ne yaptım da benim hakkımda yargısız infaz yaptı da ipimi cekti diye ama bulamıyorum cunku yok olması da imkansız o gun orada herkes nasılsa ben de öleydim hatta kısa bir muhabbetimiz oldu cunku kısa bir an aynı ortamda kaldık kendisine cok cana yakın davrandıgımı dusunuyorum

işin içinden cıkamadım hayatta en nefret ettigim seydir yanlıs anlasılmak yine basıma geldi işte :50:

ve sanırım evime de gelmek istemiyormuş ama eşinin zoruyla gelecek... Ne yapmalıyım da bu yanlış anlamayı silmeliyim kafasından kendim gibi olmayı denedim ama demek ki öyle olmuyor bir noktada bir seyleri yanlıs anlamıs bu hatun

ya da söyle sorayım size, sizce bize geldiginde kenara cekip acık acık konussam mı sen beni neden yanlıs anladın, hangi tavrım seni rahatsız eden diye? o zamanda nasıl diyecegim hem bunları bana soyleyen kişiyi hem de bu hanımı kırmadan????

Çağlacım öncelikle çok teşekkürler kuzum inşallah diyorum. Dualarını esirgeme o güzel yüreğinle nolur. Benim aklım şimdiden uçup gitti sanki. Leyla oldum been:17:
Canının sıkkınlığına gelince, hiç hoş değil bu durum canım üzülmen çok doğal. Ama sözlerin doğruluğundan emin misin önce onu bir tart,kimin söylediğini bilemem yanlış anlama sakın da abartılmış mı acaba diye düşündüm ben de. Ve sonrasında bence de konuş, kırıldığını ifade eden, durumunuzu açıklayan naif bir konuşma sorunu giderecektir bence de. Bayramdan önce bir araya gelme imkanınız varsa daha iyi olur. Bayrama kadar içini yer bitirir bu durum çünkü.Senin o güzel yüreğin burdan bile belli kuzum belli ki yanlış anlaşılmalar olmuş.

Selam kızlar.. Buraya yazmak nedense bana çok korkutucu geliyor :26: ne bileyim tanımadığım insanlar özelimi bilecek falan bana garip geliyordu.. Ama sizin burda sevgi yumağı hallerinizi okudukça kendimi bırakabilirim gibi geldi... Daha öncesinde cesaret edip bi mesaj yazabilmiştim ancak ki o da çok bunaldığım bir dönemdi... Şimdi de aynı şekilde çok bunaldığım bir dönemdeyim :14: etrafımda gerçekten destek olabilecek bir insan yok sizin sevginizle aşabilir miyim ki bu zamanları acaba? Beni de aranıza alır mısınız? :17: :7:
Hoşgeldin tatlım aramıza, senin canını ne sıkıyorsa inşallah Rabbim tez zamanda seni bu sıkıntıdan kurtarır:34::34:
Güzel gelincikler, tatlı hatunlar nasılsınız? Niye sessizleşmiş bizim topiğimiz.:50: Öğlen aralarında buraya yazmayı özlemişim yaa, yetişemezdim yazmaya. :31:Özledim sizleri. :17:
Bu ara bana yine o güzel dualarınızı edebilir misiniz kızlar? Yakında güzel haberlerle gelebilmem için.:17:
Çünküüüüüüüüüüüüüüüü kurban bayramında sözümüz olabiliiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :69: :69: :69::52::52::52::52::52::52: Günlerdir neler çekiyorum:50: dün ağlamaktan gözlerim şişti artık.
Bugün annemle konuştum en sonunda uygun dedi ama işte kilit noktası babam. Allah nasip eder de o da inşallah evet der.
Bayramda söz yapıp şubat tatilinde de nişanlı bir hanım olabilirimki beeennn:17::17::17:
Dua edin canlarım olur mu?
Hepinizi öpüyorum:54::54::54:
Nihaaannnn neler duyuyoruuum beeen ay inşallah canım sözün olur ve şubatta da nişanlı olursun ohhh yaza da düğün var belki o zaman dimiiiiii:52::52::52: Rabbim inşallah gönlüne göre versin tatlım yaaaaaa

Nihaaannnn neler duyuyoruuum beeen ay inşallah canım sözün olur ve şubatta da nişanlı olursun ohhh yaza da düğün var belki o zaman dimiiiiii:52::52::52: Rabbim inşallah gönlüne göre versin tatlım yaaaaaa

Nejlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tatlım ben de inanamıyorum hala. Dua ediyorum babam da ikna olsun diye. 2 günlüğüne gelebilecekler, inşallah babam ben düşüneyim sonra gelin demez çünkü aradaki mesafe çok. 18-19 saat uzaklıktalar aynı şekilde ben de öyle. :31: Gidiş geliş olmaz zor yani. :50: Ya evet kuzum sorma şubatta nişan olursa yazın da düğünümüz olur Allah nasip ederse. Darısı ennnn kısa zamanda hayırlısıyla senin başına kuzum. Bugün ben kıyafetimi de aldım :52: Bir de elbisem var, hangisini sözde giysem hangisini tanışmada bilemiyoruuuuuuuum:17:

Nejlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tatlım ben de inanamıyorum hala. Dua ediyorum babam da ikna olsun diye. 2 günlüğüne gelebilecekler, inşallah babam ben düşüneyim sonra gelin demez çünkü aradaki mesafe çok. 18-19 saat uzaklıktalar aynı şekilde ben de öyle. :31: Gidiş geliş olmaz zor yani. :50: Ya evet kuzum sorma şubatta nişan olursa yazın da düğünümüz olur Allah nasip ederse. Darısı ennnn kısa zamanda hayırlısıyla senin başına kuzum. Bugün ben kıyafetimi de aldım :52: Bir de elbisem var, hangisini sözde giysem hangisini tanışmada bilemiyoruuuuuuuum:17:

Ayyyyy hala inanamıyorum tatlııııımmm rüya gibi dimi:52::52: Ohhh kıyafette alınmış ne güzel Rabbim babanın kalbini de yumuşatsın bu konuda inşallahhhhhh. Ay ne dicem baban söze izin verirse acaba diyorum şubatta eş durumu olur mu ki :52::52::52:

Ayyyyy hala inanamıyorum tatlııııımmm rüya gibi dimi:52::52: Ohhh kıyafette alınmış ne güzel Rabbim babanın kalbini de yumuşatsın bu konuda inşallahhhhhh. Ay ne dicem baban söze izin verirse acaba diyorum şubatta eş durumu olur mu ki :52::52::52:

O kadarı gerçekten rüya olur tatlım:1::1: İzin vermez şubatta evlenmemize. Ay hazırlık bile yapamam kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:9:
ben de inanamıyorum gerçekten rüya gibiiiii... Düşüncesi bile hoş yaa....
Nişanımda ne dağıtsam ne giysem diyorum, istemeyi- sözü atlatmış gibi. :9:
Ay nejlacım yaa bi şey diycem
Ben şimdi lacivert dar kesim bir etek ve kiremit-borda tonlarında sırtı dantelli kısa bir ceket aldım. Ama vatkası filan yok çok şık ve genç işi bir şey:9:
Bir de bu elbisem var

$lacivert elbisem.jpg
sence sözde hangisini giyeyim? elbise aslında burda göründüğünden daha şık duruyor üstümde.

Sevdicek de tanışmada spor, sözde takım giyineyim diyor.
ben sıralamayı nasıl yapayım? Ceketli takım daha mı iyi olur sözde uyumlu oluruz.

ayyy aman Allahım bu ne heyecan Rabbim bozmasın yaaaa inşallahhh:nazar::nazar::nazar:
Tatlım ben tesettürlü bayanlara takım elbiseyi yakıştırmıyorum, belki de zevk meselesi elbise sanki daha hanım hanımcık duruyor gibi geliyor, daha kadınsı geliyor :9::9: facebookta çizgisel butik var bi baksana ben oradan uzun etek almıştım, elbiseleri hoştu önceden şimdi nasıl bilmiyorum da.

Son düzenleme:
ayyy aman Allahım bu ne heyecan Rabbim bozmasın yaaaa inşallahhh:nazar::nazar::nazar:
Tatlım ben tesettürlü bayanlara takım elbiseyi yakıştırmıyorum, belki de zevk meselesi elbise sanki daha hanım hanımcık duruyor gibi geliyor, daha kadınsı geliyor :9::9: facebookta çizgisel butik var bi baksana ben oradan uzun etek almıştım, elbiseleri hoştu önceden şimdi nasıl bilmiyorum da.

Valla kapıldım bir rüzgara gidiyorum Allah sonunu hayır etsin kuzum, hayal kırıklığına uğramama inşallah. Kurbanda babam kabul etmez de olmazsa çok üzülürüm ben:14:
Canım ben de çok sevmiyorum normalde de giymiyorum ama bu ceket çok hoşuma gitti. Öyle çok ağır ceketler gibi değil sanki ay bilemedim yaaa... Nasıl göstersem resmini bilemedimki:26: Bakayım oraya da:31:

Valla kapıldım bir rüzgara gidiyorum Allah sonunu hayır etsin kuzum, hayal kırıklığına uğramama inşallah. Kurbanda babam kabul etmez de olmazsa çok üzülürüm ben:14:
Canım ben de çok sevmiyorum normalde de giymiyorum ama bu ceket çok hoşuma gitti. Öyle çok ağır ceketler gibi değil sanki ay bilemedim yaaa... Nasıl göstersem resmini bilemedimki:26: Bakayım oraya da:31:

Tatlım netten baktım az takım elbiselere. Böyle senin bahsettiğin şirin kısa ceket galiba ve etekle kombin yapmışlar çook hoş durmuş.Klasik değilse, şirin bi ceketse çok hoş olur. Sonraki durumlarda da elbise giyersin. Ayy sen böyle konuşunca bi anda şunu düşündüm ya benim sözüm olursa ben ne giyerim diye bi baktım telaşa kapılmışım, sonra kendi kendime güldüm dedim daha 1 sene var söze :9::9::9:

Son düzenleme:
Sen elbiselerini giy mail at bence öyle karar verelim :9::9: belki sana süper oluyordur:34::34:

Tatlım netten baktım az takım elbiselere. Böyle senin bahsettiğin şirin kısa ceket galiba ve etekle kombin yapmışlar çook hoş durmuş.Klasik değilse, şirin bi ceketse çok hoş olur. Sonraki durumlarda da elbise giyersin. Ayy sen böyle konuşunca bi anda şunu düşündüm ya benim sözüm olursa ben ne giyerim diye bi baktım telaşa kapılmışım, sonra kendi kendime güldüm dedim daha 1 sene var söze :9::9::9:

evet canım öyle işte ceketim de
dur bak resmini çektim nasıl sence?

$IMG_2883.jpg

Öyle deme amaaaaaa...1 sene sonrası su gibi gelicek ki,hem insan düşünüyor ister istemez ben hep bakardım ne giyerim diye ama işte böyle son anlarda da değişiyor sanki fikirler:9:

Ayyy ceket çok hoşmuş gerçekten yaaa kesimi falan çok güzel. KUzum iki arkadaşın canlı canlı görmüşler kesin al demişler bence hiç düşünme o halde:9::9::9:

Eeee elbiseler hazır o zaman sırada ne var baban için bol bol dua etmek gerekiyorrr, inşallah kurbanda izin verir ama annen çok geç olmadan söylesin şunun şurasında 1 ay kaldı tatlım. Zaman yakşaltıkça baban telaşlanır ya ondan şimdiden söyleyin

Güzel gelincikler, tatlı hatunlar nasılsınız? Niye sessizleşmiş bizim topiğimiz.:50: Öğlen aralarında buraya yazmayı özlemişim yaa, yetişemezdim yazmaya. :31:Özledim sizleri. :17:
Bu ara bana yine o güzel dualarınızı edebilir misiniz kızlar? Yakında güzel haberlerle gelebilmem için.:17:
Çünküüüüüüüüüüüüüüüü kurban bayramında sözümüz olabiliiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :69: :69: :69::52::52::52::52::52::52: Günlerdir neler çekiyorum:50: dün ağlamaktan gözlerim şişti artık.
Bugün annemle konuştum en sonunda uygun dedi ama işte kilit noktası babam. Allah nasip eder de o da inşallah evet der.
Bayramda söz yapıp şubat tatilinde de nişanlı bir hanım olabilirimki beeennn:17::17::17:

Ayyyyy gerçekten miiiiiii:52:

Allah annenin de babanın da kalbini yumuşatsın, aşkınızın yolu açık olsun inşallah:nazar:

Selam kızlar... Geçmişe hiç bakamadım canım hayli sıkkın. nihancıgımın güzel haberini okudum sadece. canım allah yüzünü hep güldürsün dilerim ağlama üzülme sakın bu işlerde batan böyle şeyler olurgönlünü ferah tut ama o senin kaderinse zaten ellerinizi de kalplerinizi de mühürleyecek yaratan çıkarı kaçarı yok kim ne derse desin...

Bu aralar çok yoğunum gerçekten hayli misli yoğunum yani fuar dönemi yaklaşıyor burası iyice hareketlendi öyle ki inanın akşamları ve haftasonları da eve iş goturuyorum. Halimden sikayetci değilim ama benim bu durumumun bazı seylere denk gelmesi sanırım arkadas cevremizce fazlasıyla yanlıs anlasıldı :25:

her neyse konuyu cok uzatmayacagım ama arkadas cevremizden biri var. Kendisinin benim için :" ... ile eşine hiç telefon etmeyin gelmezler. Hem zaten onun o elit karısı bize göre değil! Yanımızda sıkılır biz de onun yanında sıkılırız. Onun o İngiliz saraylarından çıkma tavırlarını hiç çekemem..." dediğini öğrendim.

Bu kişi ile ben sadece 1 KEZ ve bir düğün daveti ortamında görüştüm baska da hiç muhabbetim yok neye dayanarak bu cümleleri sarf etmiş inanın bilemiyorum!

Dahası bayramda kalabalık bir grupla bana geleceklerin arasında bu hanımefendi de var... Ne yapsam nasıl yapsam nasıl davransam bilemiyorum zira fazlasıyla gerildim... Eşim o öyledir he de geç takma kafana dedi ama ister istemez rahatsız olacağımı biliyorum o kdr insanın icinde sürekli gözüm kadının üzerinde olacak ...

sabahtan beri de dusunuyorum ne yaptım da benim hakkımda yargısız infaz yaptı da ipimi cekti diye ama bulamıyorum cunku yok olması da imkansız o gun orada herkes nasılsa ben de öleydim hatta kısa bir muhabbetimiz oldu cunku kısa bir an aynı ortamda kaldık kendisine cok cana yakın davrandıgımı dusunuyorum

işin içinden cıkamadım hayatta en nefret ettigim seydir yanlıs anlasılmak yine basıma geldi işte :50:

ve sanırım evime de gelmek istemiyormuş ama eşinin zoruyla gelecek... Ne yapmalıyım da bu yanlış anlamayı silmeliyim kafasından kendim gibi olmayı denedim ama demek ki öyle olmuyor bir noktada bir seyleri yanlıs anlamıs bu hatun

ya da söyle sorayım size, sizce bize geldiginde kenara cekip acık acık konussam mı sen beni neden yanlıs anladın, hangi tavrım seni rahatsız eden diye? o zamanda nasıl diyecegim hem bunları bana soyleyen kişiyi hem de bu hanımı kırmadan????

Çağlacım ilk okuduğumda acaba bu şekilde bazı duyumlar aldı da senin için bu yüzden mi böyle düşünüyor diye düşünmüş olsam da sonraki mesajlarından anladığım kadarıyla başkasının etkisinde kalacak kadına benzemiyor.

Ama şöyle de düşünüyorum, oturmasını kalkmasını böyle bilen, kariyeri olan bir kadın nasıl böyle pervasızca konuşabiliyor? İnsan bu şekilde düşünse bile dedikoduvari bir şekilde böyle ifade etmez.

Ya o an hassas bir anına denk geldi ve gözünde büyüdü de öyle dedi ya da kıskançlık falan var gibi.

Ama bana kalırsa bayramda da tüm misafirlerine nasıl davranıyorsan ona da öyle davran. Zaten senin onun sandığı gibi biri olmadığını fark edeceğinden bu haline tavrına da yansır, hatta öyle düşündüğü için utanır bile.

Aksine buna rağmen hala sana soğuk, iğneleyici davranırsa işte o zaman konuşmalısın.

Daha çok paylaşımınız olmamış, düşüncelerini değiştirmesi için bir fırsat tanı, aranızda bir sorun varmış şeklinde bir konuşma daha da çok yanlış anlaşılmaya sebep olabilir bu aşamada bana kalırsa.

Ayyy ceket çok hoşmuş gerçekten yaaa kesimi falan çok güzel. KUzum iki arkadaşın canlı canlı görmüşler kesin al demişler bence hiç düşünme o halde:9::9::9:

Eeee elbiseler hazır o zaman sırada ne var baban için bol bol dua etmek gerekiyorrr, inşallah kurbanda izin verir ama annen çok geç olmadan söylesin şunun şurasında 1 ay kaldı tatlım. Zaman yakşaltıkça baban telaşlanır ya ondan şimdiden söyleyin

Nejlacım beğendin mi gerçekten... Bak güzel değilse bakayım başka şeyler:9: Lacivert etekle hoş duruyor, şöyle kremli, lacivertli, bordolu bir eşarpla da güzel olabilir gibi. Sevdicek ceketli ben de öyle olayım ona da ceketimin renginde kravat alırız:1:
Ya çok mu acele ediyorum yine çok mu uçuyorum been:30:
2 gün sonra babama söyleyecekler inşallah, eniştemiz var bir tane babam da çok sever o da aracı olacak sağ olsun. Dua edelim bool bol.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Nihanımmm. Bu ne güzel bir haber yaaa.:16::16::16: Rabbim babacığının kalbine yumuşaklık versin ve hayırlısıyla atın siz de ilk adımınızı,çok sevindim.:16:

haklısınız ben de konuşmayı düşünüyorum zaten dediğiniz gibi en büyük sorunların iletişimsizlikten kaynaklandıgını dusunurum...

evet arkadaş ortamının içinde her ne kadar kendisi kaçsa da görüşeceğiz zorundayız bir yerde o grupta sevdiğimiz insanlar var.

Ben sadece nasıl yaklaşmam gerektiğini kestiremiyorum çünkü belli ki hassas bir kadın. Çünkü gerçekten beni çok yanlış anlamış bunu sadece ben söylemiyorum herkes bana karşı yaptığı bu yoruma şaşkın. Birkaç kez toplanıldıgında eşimin ve benim işlerim yüzünden katılamadık ben sebebinin bu oldugunu dusunuyorum.

Katılamayısımızı bahane olarak sunduğumuzu aslında onlarla aynı ortamda olmak istemediğimi düşündü muhtemelen. Halbuki alakası bile yok düşündüğü şeyle ki kendisi de son derece saygın bir işi ve çevresi olan bir kadın. Gördüğüm kadarıyla nasıl oturup kalkması gerektiğini de biliyor. Ayrıca olmasa da banane ben insanları statülerine göre yargılayan biri hiç olmadım...Ama sanırım biraz önyargılı işte :31:

önyargıyı kırmak da atomu parcalamaktan zor demişler :31: huff

ah canım benim ya çok teşekkür ederimmm :17: amin inşallah Allah hepimizin mutluluğunu korusun dilerim :nazar:

kendisi öyle pejmürde nasıl davranmasını bilmeyen biri değil ki tatlım..

gayet alımlı çok zarif ve hoş bir bayandı... Bilemiyorum o günde gayet güleryüzle konuşmuştu benimle hani orada 5 hanım varsa böyle bir lafı duymayı bekleyeceğim en son kişiydi kendisi.

Ben hala birkaç toplantılara gitmedigimiz icin sarf edildigini dusunuyorum bu cumlelerin... Biraz klasik muhabbetler işte eşim için de evlendikten sonra o da değişti falan gibi yorumlar yapmış çünkü.

Analamdığım o kadar insanın içinde sadece onun üzerine alınması. Diğerleri de kızıp onlarla olmak istemediğimizi düşünebilirlerdi ama işte bu hanımefendi biraz hassas ve daha bir önyargılı bana kalırsa.

Şimdiden kabusum oldu bu davet... Aslında evime gelmelerinden önce bir sekilde bu konuyu aşsam ne güzel olur. Yoksa agız tadıyla hazırlık bile yapamam. :50:

Çağlam,bu kadından neden bilmiyorum taaa burdan negatif elektrik aldım ben.:37: Ve buram buram kıskançlık kokusu geliyor burnuma.Ne terbiyesizce,İngiliz sarayından çıkma tavırmış.:19: Sen yap hazırlıklarını ve onu gözlemle bakalım o gün...:ssz: Herkese davrandığın gibi davran.:6:

Kuzum bence elbise giy,etek ceket giyme.:16::16: Oyyyy.:17::17:

Ayyyyy gerçekten miiiiiii:52:

Allah annenin de babanın da kalbini yumuşatsın, aşkınızın yolu açık olsun inşallah:nazar:

Çağlacım ilk okuduğumda acaba bu şekilde bazı duyumlar aldı da senin için bu yüzden mi böyle düşünüyor diye düşünmüş olsam da sonraki mesajlarından anladığım kadarıyla başkasının etkisinde kalacak kadına benzemiyor.

Ama şöyle de düşünüyorum, oturmasını kalkmasını böyle bilen, kariyeri olan bir kadın nasıl böyle pervasızca konuşabiliyor? İnsan bu şekilde düşünse bile dedikoduvari bir şekilde böyle ifade etmez.

Ya o an hassas bir anına denk geldi ve gözünde büyüdü de öyle dedi ya da kıskançlık falan var gibi.

Ama bana kalırsa bayramda da tüm misafirlerine nasıl davranıyorsan ona da öyle davran. Zaten senin onun sandığı gibi biri olmadığını fark edeceğinden bu haline tavrına da yansır, hatta öyle düşündüğü için utanır bile.

Aksine buna rağmen hala sana soğuk, iğneleyici davranırsa işte o zaman konuşmalısın.

Daha çok paylaşımınız olmamış, düşüncelerini değiştirmesi için bir fırsat tanı, aranızda bir sorun varmış şeklinde bir konuşma daha da çok yanlış anlaşılmaya sebep olabilir bu aşamada bana kalırsa.

Altına imzamı atarım.:46::46::46:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Nihanımmm. Bu ne güzel bir haber yaaa.:16::16::16: Rabbim babacığının kalbine yumuşaklık versin ve hayırlısıyla atın siz de ilk adımınızı,çok sevindim.:16:

Kuzum bence elbise giy,etek ceket giyme.:16::16: Oyyyy.:17::17:

Altına imzamı atarım.:46::46::46:

Merveem, çok teşekkürler canım Allah razı olsun.Darısı başınıza inşallah:34:
Ceketim nasıl sence? ben sevdim güzel de oldu sanki.:17: Tanışmaya nasıl olur peki bu kombin?
Aslında aklımda hiiiiiiiiiiç yoktu ceket. Ablamla annem de çok şaşırdı ceket aldığımı duyunca çünkü ben hep elbise giyerim diyordum hiç ceketim yoktu benim:1:
Peki bu elbise uygun olur mu? Çok daha ağır duruyor üstümde.Sadece söz olur nişan sonra olur zaten :31:

Merveem, çok teşekkürler canım Allah razı olsun.Darısı başınıza inşallah:34:
Ceketim nasıl sence? ben sevdim güzel de oldu sanki.:17: Tanışmaya nasıl olur peki bu kombin?
Aslında aklımda hiiiiiiiiiiç yoktu ceket. Ablamla annem de çok şaşırdı ceket aldığımı duyunca çünkü ben hep elbise giyerim diyordum hiç ceketim yoktu benim:1:
Peki bu elbise uygun olur mu? Çok daha ağır duruyor üstümde.Sadece söz olur nişan sonra olur zaten :31:

Amin kuzum,inşallah.:16::16::31:

Kuzum benim tarzım değil pek,ama sen beğendiysen sorun yok tabi.:31:

Elbiseyi beğendim ben kuzum,ceketten ziyade şık da bir gömlek olabilir aslında.:44:

Nejlacım beğendin mi gerçekten... Bak güzel değilse bakayım başka şeyler:9: Lacivert etekle hoş duruyor, şöyle kremli, lacivertli, bordolu bir eşarpla da güzel olabilir gibi. Sevdicek ceketli ben de öyle olayım ona da ceketimin renginde kravat alırız:1:
Ya çok mu acele ediyorum yine çok mu uçuyorum been:30:
2 gün sonra babama söyleyecekler inşallah, eniştemiz var bir tane babam da çok sever o da aracı olacak sağ olsun. Dua edelim bool bol.

Kuşum açık fikrimi söyleyeyim ceketi beğendim güzel ama ben yine de elbise giy diyorum. Sen bu anı yıllarca bekledin bence herşeyin çook özel olmalı azıcık netten araştıralım sana güzel bi elbise bulalım derim, tabi elbisen yoksa.Böyle burda tesettürlü bi arkadaşım var böyle beli oturan, aşağıya doğru bol dökümlü elbiseler giyiyor bi de şal takıyor o kadar harika duruyor ki çok imreniyorum. Ondan dedim ama bu benim zevkim belki kötüdür zevkim :9::9:

Back