• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

İnşallah canım, inan gözyaşımın akmadığı gün yok hala hiçbir şey düzelmiş değil. Ve babam dün yine kabul etmedi... Artık napacağımızı şaşırdım:50:

Zahmet olmadan rahmet olmaz Nihanım, imtihanın zor ama kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş Mevlam,
Biraz daha sabır.. Sabır acıdır ama meyvası tatlıdır. Hayırlı güzel haberler vereceksin bize eminim ben :31:

Ayy ne güzeeeellllll valla tam aslında benim seçmem gereken meslekmiş Özlemiimm :52::97::97::97: bizim aileye sürekli bir terapi lazım çünkü :27::27: Kuzum valla ben babamı ikna edebilirsem gelelim sizin merkezeee :21::21:

Benim net ortamında kendimi açma korkusu vardı :17::17: Okurdum sadece burayı siz iyi kötü yaşadıklarınızı anlattınız birbirinize destek oldunuz belki tanıyorsunuz birbirinizi ama tanımayanlar da vardır bilmiyorum güvendim bende tanımadan sevdim sizleri valla :16::16::16::16::16:

İnşallah günler su gibi akıp geçer tüm sevip de kavuşmayı bekleyenler için :52::52::52: :31::31:

Benim de az kaldıı şükürler olsun :31: bugün balayı ile uğraştım ama emin olamadım tur şirketinden burada adını verebiliyor muyuz? Belki sizin bildiğiniz vardır hakkında çok araştırdım nette ama ne olumlu ne olumsuz bişicik bulamadım Özlemim yaa :26::26:

İsim vermende bir sakınca yok zannımca nurişim, Allah kolaylıklar ihsan etsin, sorunsuz halledin tüm işlerinizi inşallah :16:

Belli bir sebebi yok aslında... Yani söylemiyor da neden istemediğini ama mevzuyu açmamızı bile istemiyor, olmaz diyor.

Sana kıyamıyodur canım yaa hala küçük kızı olarak görüyo seni sanırım :55::55::55: Şimdi ne desem bilemedim kiii :97: Sen mi konuşsan babanla canım böyle böyle bir olay olmuştu sen istememiştin babacım ama bana hiç sormadın falan gibi kızar mı acaba :18::18:

Zahmet olmadan rahmet olmaz Nihanım, imtihanın zor ama kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş Mevlam,
Biraz daha sabır.. Sabır acıdır ama meyvası tatlıdır. Hayırlı güzel haberler vereceksin bize eminim ben :31:

Az önce bir arkadaşla da bunu konuştuk canım, bu da bizim imtihanımız sevdicekle. Zor olacağını düşünüyorduk, yıllardır bu stresi yaşadık gizliden gizliye ve bugün artık yüzleşme zamanındayız... Belki de aşkın asıl sınavı şimdi. Rabbim alnımızın akıyla, kimseyi kırmadan, kırılmadan birlikte bu sınavı aşmayı nasip etsin. Dua edin bana canım olur mu gerçekten ihtiyacımız var.

Sana kıyamıyodur canım yaa hala küçük kızı olarak görüyo seni sanırım :55::55::55: Şimdi ne desem bilemedim kiii :97: Sen mi konuşsan babanla canım böyle böyle bir olay olmuştu sen istememiştin babacım ama bana hiç sormadın falan gibi kızar mı acaba :18::18:

Sen de ne meraklıymışsın kızım demesin sonra :52: Şaka bir yana canım aslında güzel fikir de. Diyebilecek bir cesaret olmalı o da bende yok:31:

Bu arada abim çok olumlu tepki vermiş ben kırılmam gücenmem beni sorun etmesinler demiş, seviyorum abimi yaa :16::16:

Sen de ne meraklıymışsın kızım demesin sonra :52: Şaka bir yana canım aslında güzel fikir de. Diyebilecek bir cesaret olmalı o da bende yok:31:

Bu arada abim çok olumlu tepki vermiş ben kırılmam gücenmem beni sorun etmesinler demiş, seviyorum abimi yaa :16::16:

:9: Annen söylesinn o zaman ben söyleyemediğim şeyleri hep ona söyletirim :17: Allah affetsin :75:

Az önce bir arkadaşla da bunu konuştuk canım, bu da bizim imtihanımız sevdicekle. Zor olacağını düşünüyorduk, yıllardır bu stresi yaşadık gizliden gizliye ve bugün artık yüzleşme zamanındayız... Belki de aşkın asıl sınavı şimdi. Rabbim alnımızın akıyla, kimseyi kırmadan, kırılmadan birlikte bu sınavı aşmayı nasip etsin. Dua edin bana canım olur mu gerçekten ihtiyacımız var.

Aminn inşallah herşey gönlünüzce olur nihanım.. her zaman olduğu gibi yine birbirimize dua ediyoruzz :16:

iyi geceler bebişlerr :3:
şölee hızlıcana bi geçmişee baktım geldimm
canı sıkılaaan miniklerr gördümmm :20: rabbim tez zamanda alsın sıkıntılarınız inşallaahh :16:
--------
nihanımmm seninde inşallah yoluna girer tez zamanda kuzumm yaa çok çok hak ediyosun artık bunu
sabır ve dua her zaman güzel kapılar açılsın inşallah sizede :16:
----
vee özleeemm :17:
ne çok sevindimmm musmutlu olmana hep böyle yolunda ve seyrinde gider bu ilşkin umarım canımm
sende fazlacanaaa hakk ediyosunn artık bölee apaaşıkk muusmutlu olmayııı kuzucukk :69:
---
iyi gecelerr öpüyorummm hepiciğinizii :54::54::54::54:

Yine ben...:14::14:

Annem bir ton laf söyledi.''Çirkin bir çocuk o,ne bu acelen senin,sana yakışmıyor o,ayrıl yol yakınken,istemiyorum ben.'' dedi.:43::43:

Atanamadım işte atanamadım,gidemedim buralardan.:14::14:

Aminn inşallah herşey gönlünüzce olur nihanım.. her zaman olduğu gibi yine birbirimize dua ediyoruzz :16:

Sağ ol tatlım:54:

iyi geceler bebişlerr :3:
şölee hızlıcana bi geçmişee baktım geldimm
canı sıkılaaan miniklerr gördümmm :20: rabbim tez zamanda alsın sıkıntılarınız inşallaahh :16:
--------
nihanımmm seninde inşallah yoluna girer tez zamanda kuzumm yaa çok çok hak ediyosun artık bunu
sabır ve dua her zaman güzel kapılar açılsın inşallah sizede :16:
----
vee özleeemm :17:
ne çok sevindimmm musmutlu olmana hep böyle yolunda ve seyrinde gider bu ilşkin umarım canımm
sende fazlacanaaa hakk ediyosunn artık bölee apaaşıkk muusmutlu olmayııı kuzucukk :69:
---
iyi gecelerr öpüyorummm hepiciğinizii :54::54::54::54:

Amiiiiiiiin siboşum inşallah benim de dualarım hep sizlerle. Allah sana da güzel ve hayırlı kapılar açsın inşallah.:16:

Annem bir ton laf söyledi.''Çirkin bir çocuk o,ne bu acelen senin,sana yakışmıyor o,ayrıl yol yakınken,istemiyorum ben.'' dedi.:43::43:

Mervem gönül kimi severse güzel odur derler, sen beğenmişsin ki sevmişsin öyle değil mi?
Lafta önemli olan huydu hani?Niye bu söylediklerini, öğütlediklerini görmüyorlar ki...
Mecnun'a sormuşlar Leyla'nın nesini beğeniyorsun ki, hiç de söylediğin kadar güzel değil. Mecnun da "Siz bir de benim gözümden görebilseydiniz onu" demiş. Annen şimdi sizin birbirnizi nasıl sevdiğinizi bilmiyor ki... Ruhunu tamamlayanın o olduğunu anlayamaz hemen. Bence erken olduğunu düşündüğü için bunları söylüyor. Kendince seni korumaya çalışıyor, üzülm lütfen

biraz hızlı olduğu içindir annendeki bu önyargı sanırım canım :26:
nihanın dediği gibi birbirinizi nasıl sevdiğinizi kenetlendiğinizi bilemez annen
çirkin demiş... o dünyanın en mükemmel insanı değilmi senin gözünde ?
daha ne peki..üzülme bence kuzum aldırış etme derim ki sabır sende atanıcaksın hayırlısıyla...:16:

Tatlım anneler böyledir kızlarına oğullarına kimseyi yakıştıramaz, belki de acele ettiğini düşündüğü için böyle saçma sebep söylemiş. Bak benim bi arkadaşım vardı kızın annesi çocuğa neler söyledi neler, ne hakaretler etti hatta çocuğa şunu bile dedi " sen benim kızımın kredi kartı borcunu bile ödeyemezsin" çocuğun ailesine hakaretler etti ama kız ve çocuk onu dinlemedi, kulaklarını kapadılar sabrettiler evlendiler ve şimdi kızın annesi kıza diyor ki kızım çok şanslısın harika bir eşin var:34::34: yani galiba sabretmek gerek biraz.

Back