- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
- 198
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #5.781
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Şükürler olsun Rabbime, binlerce kez, milyonlarca kez şükürler olsun.
Sevdiceğim, ruh eşim, can yoldaşım atandıııııııı
Ağrı merkeze atandııı.
Onun o mutlu sesini duymak nasıl güzel. Çok bekledik bugünü, çok dua ettik hep birlikte. Dualarımızla oldu kızçeler, Allah nasip etti.
Bir yanım çığlık çığlığa sevinmek istiyor bir yanım ağlamak... ama mutluluktan. Geçen yılki sıkıntıyı hiç kimseye yaşatmasın Allah.
Mervecim tebrik ederim tatlım Erzurum Ağrı'ya çok yakın.Yolunuz düşerse bekleriz.
Elis'cim hayırlı olsun işiniz.
oyy nihanımmm hadi seninde gözün aydınn bakalım çok mutlu oldum senin adınaa
Kızlar ben çok kıskancım yaa.
Sevgilimin okulunda toplam 7 öğretmen mi ne varmış,küçücük bir okul.Onu çok seviyorum ve güveniyorum ama atanamadığım için kendimi çok boş,yetersiz hissediyorum.Sanki ona layık değilmişim gibi,oraya yeni bir bayan öğretmen atandığını kuruyorum kafamda...Bana karşı hiçbir hatası yok ama ailesi gözden ırak olan gönülden de ırak olur demişler.Az evvel konuştuk,üzülüyorum seni böyle görünce sakın düşünme öyle şeyler dedi...
Bana yardım edin kızlar,iyi şeyler duymaya ihtiyacım var.
mervecimm rabbim tez zamanda sanada nasip etsin atanmayı inşallah ki kendini öylee boş yetersiz vs hissetme sakınn
ve o söz ' gözden ırak olan gönülden ırak olur ' herkez için geçerli bişi değilki
gerçek aşk sevgi olduktan sonra ne engel olabilir kii o mesafelerlee aşkınızz kat katt fazlaa artıcakk eminimm ben bunaa
su gibi akıp geçen zaman sadece sabır kuşumm