- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #5.701
Bebeklerim Allah razı olsun çok teşekkür ederim geçicek inşallah bu günlerde
Pastam inanır mısın olayı duyan herkesiin söylediği şey nazar nazar nazaarpsıkolojım allak bullak olduu artık insanların güzel şeylere olan tahammulsuzluklerine dayanamıyorum Korkar oldum herşeyden hayatımdaki hersey arap sacıda döndü işe patronuma kadar herşeeey!! Allah kotu gozle bakanların gönüllerini ıslaa eylesinn yardım etsınn onlara ama bızlerden uzak olsunlaar
Pufinom enişte bey ne çok nazarlara geliyor böyle. Çok çok geçmiş olsun, Allah korusun.
Bu kazalar, sonra geçenlerde yaşadığınız zor günler hep nazardan.
Bi de kızma bana ama face'e de koyma öyle güzel fotolarınızı pek fazla, çeken var çekemeyen var.
Ayet-el Kürsi'yi de ezbere bilmek lazım, her derde deva Allah'ın izniyle. Ben de ezberleyip bol bol evimize okumak istiyorum.
Benim de annemler gelecek akşama yemeğe, hazırlıktayım. Azıcık azıcık bakıyorum nete:)
Nihanımmm canım senlik bir durum yok ki sen olmasan bile o illaki doğu görevini yapmak zorunda, ama tatlım bugün bi arkadaştan duydum eşi bursadaymış 1 yıllık öğretmen, kızda burda doğu görevi yapıyor kız bursanın doğu görevi olan yerlerini yazacakmış kafam iyice karıştıbi milli eğitime sorsanıza yaa
sanırım özleme söylemiştim ... bu dünyada insanların çekemediği en özel şey saf mutluluk çünkü en az o bulunuyor.
Bol bol koruma duaları oku kusum... malesef her an heryerdeler uzak olsun diyoruz habire yenileri fırtlıyor etrafta mutsuz insan cok dahası kendi mutsuzluklarıyla seni de yiyip bitirmeye calısmaları işte
tayinci güzeller telaşlarda yerim siziiiHaklarınızda hayırlısı olsun
ben de regl oldum amaaan bu ay butun sendromları yasıorum yani
Sevdiceğim geldi bugün.7 saat beraberdik. Ama hiç yetmedi,hiç doymadım ve bir daha ne zaman görüşebiliriz hiç bilmiyorum.
Onu şimdiden çok özledim.
Ben geldim
biraz geciktim miii
hepinizi çok mu çok özledim ama! burnumda tutuyosunuz, geçmişi okumayı özlemişim
nihanımm ve monalisamınnn sevgilicikleri atanmış nasıl mutlu oldum anlatamam, Allah utandırmasınndualar kabul oldu güzel günler Allahın izniyle sizi bekler bebekler
ben yokken lavimm evlenmiş barklanmışhatta bir gececik kocisinden ayrı bile yatmış lavinimm hayırlı olsun çok çooookk mutlu olun kuzum, evinizden kahkahalarınız eksik olmasın inşallah
ezgim düğün yeriyle anlaşmışsınız hayırlısı olsun meleğimmmm :123: o zaman gunler bi an önce geçsinn ve kavuşunnn
kurabiyee çağlamınn clark'ı sefere mi gidicekişte buna hiç de sevinmedim inşallah çokk kısa bi seferdir kurabiyem ki hemen kavuşun, evliyken ayrı kalmak hakikaten çok daha zor... Allah sana dayanma gücü versin kurabiyemmm
kardeşötemlee konuştuk başlarına çok kötü bi kaza gelmiş Allahım bi daha yaşatmasın, daha beterinden korusun kurbik eniştemiii
bize gelincee.. yaklaşık 2 aydır eriklideydik kayınanniş ve babişlerin yanında tatil yaptık, aybik sabah akşam işe gidip geldi ben tatil yaptım daha doğrusukoca bir yaz geçti gitti... ne de cabuk!
işime geri dönmedim, boşverdim
şimdi kursa başladım ahşap boyamao bana terapi gibi geliyor çok eğleniyorum bi yandan da iş araştırması yapıyorum hayırlısı bakalım
eğer atladıgım bişey varsa lütfen affedin bebeklerim cunku 2 aya yakın bir kaybım var
Sevdiceğim geldi bugün.7 saat beraberdik. Ama hiç yetmedi,hiç doymadım ve bir daha ne zaman görüşebiliriz hiç bilmiyorum.
Onu şimdiden çok özledim.
Ben geldim
biraz geciktim miii
hepinizi çok mu çok özledim ama! burnumda tutuyosunuz, geçmişi okumayı özlemişim
nihanımm ve monalisamınnn sevgilicikleri atanmış nasıl mutlu oldum anlatamam, Allah utandırmasınndualar kabul oldu güzel günler Allahın izniyle sizi bekler bebekler
ben yokken lavimm evlenmiş barklanmışhatta bir gececik kocisinden ayrı bile yatmış lavinimm hayırlı olsun çok çooookk mutlu olun kuzum, evinizden kahkahalarınız eksik olmasın inşallah
ezgim düğün yeriyle anlaşmışsınız hayırlısı olsun meleğimmmm :123: o zaman gunler bi an önce geçsinn ve kavuşunnn
kurabiyee çağlamınn clark'ı sefere mi gidicekişte buna hiç de sevinmedim inşallah çokk kısa bi seferdir kurabiyem ki hemen kavuşun, evliyken ayrı kalmak hakikaten çok daha zor... Allah sana dayanma gücü versin kurabiyemmm
kardeşötemlee konuştuk başlarına çok kötü bi kaza gelmiş Allahım bi daha yaşatmasın, daha beterinden korusun kurbik eniştemiii
bize gelincee.. yaklaşık 2 aydır eriklideydik kayınanniş ve babişlerin yanında tatil yaptık, aybik sabah akşam işe gidip geldi ben tatil yaptım daha doğrusukoca bir yaz geçti gitti... ne de cabuk!
işime geri dönmedim, boşverdim
şimdi kursa başladım ahşap boyamao bana terapi gibi geliyor çok eğleniyorum bi yandan da iş araştırması yapıyorum hayırlısı bakalım
eğer atladıgım bişey varsa lütfen affedin bebeklerim cunku 2 aya yakın bir kaybım var
Ben geldimnihanımm ve monalisamınnn sevgilicikleri atanmış nasıl mutlu oldum anlatamam, Allah utandırmasınn dualar kabul oldu güzel günler Allahın izniyle sizi bekler bebekler
oyyyy minikk Allahh kavuştursunn tez zamanda hemencikk yeniden sarılıınnn kocamancanaaa[/B]
Merhaba tatlı gelincikler, gelincik adayları, hayırlı cumalar hepimize
Aslında hemen paylaşmayı düşünmüyordum ancak durumlar öyle olmasını gerektiriyor gibi hissettim çünkü gerek bloğumda gerekse kendi çeyiz topiğimde çeyiz alımlarımın hızlanmasını gören arkadaşlar sormaya başladılar
Nihanla jübileyi yaptık soruların
Vee evet! Şimdi paylaşmanın tam zamanı sanırım :82:
Aradan iki ay geçti, belki hızlı olduğumu düşüneceksiniz ancak şuan hayatımda biri var. Ve ben gerçekten mutluyum, huzurluyum
İki yıldır tanıdığım ve yakın arkadaş olduğum biriyle arkadaşlıktan bir adım ötesine geçtik yaklaşık bir ay önce
Aşık değildim ve başlarken çok tereddüt ettim aslında ama bana açılırken, bana dair hislerinden bahsederken o kadar heyecanlı ve o kadar samimiydi ki, ben de aşkla başlamak gibi bir farz-ı kifaye yok diyerek tabiri-i caizse "deneyelim" dedim,
O gün bugün hala deniyoruz dermişim
Yanımdayken gözümün içine bakan, üzerime titreyen, üzüleceğim diye aklı çıkan ve beni gerçekten prenses gibi hissettiren biri şimdilik
Allahtan niyaz ederim ki inşallah başı da yıllar sonrası da aynı olur.
Zaten kendisine de diyorum şimdi böyle romantik böyle düşünceli bir sevgilisin birkaç yıl sonra türk erkekleri standardına dönersen dırdırımdan kurtulamazsın diye :99:
Velhasılı kelam, şimdilik çok mutluyuz; o bana kavuştuğu için ben ise sevgisiyle benim ayaklarımı yerden kesen bir sevdiceğe kavuştuğum için
İkimiz de yay burcuyuz daha ne olsun di mi kızlar İyi anlaşırız, sıkıntı çıkmaz gibi geliyor şimdilik çünkü anlaşamadığımız hiçbir konu yok neredeyse
Hayırlısı bakalım...
Yalnız; benimki 2 yıl daha okuyacak... Oku oku bitmiyor, ne zor meslek seçmişsin diyorum ona baazen beni bu kadar bekleteceği için tatlı serzenişlerde bulunuyorum ama belki de beklemek daha hayırlıdır bizim için..
Umarım iki yıl bizim aramızdaki bağı daha da güçlendirir ve bizi daha bir aşka bular :103:
Ve inşallah iki yıl sonra düğün günümün heyecanını yine sizlerle paylaşıyor olurum :123:
Sizi seviyorum ve hepinizi öpüyorum, hayırlı cumalar tekrardan
kuzummmmm benimm çook sevindim okurken heyecanlandımm dilerim heyecanınız aşkınız artarak devam etsin ..
ikinizin de yay burcu olmasına çoook sevindim benim de eşim prensim yay..bende aslan .. yayları çook seviyorum ki !! çok mutlu olsunlar tüm yaylar
tekrarr hayırlı olsun diorum bebeğimm güzel bi haber verdin bize .. 2 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçer ..
bi bakmışsın elinde kalem ayakkabının altına isim yazıosun :):)
kocaman sevgiler öpücüklerrrr..
Aslında hemen paylaşmayı düşünmüyordum ancak durumlar öyle olmasını gerektiriyor gibi hissettim çünkü gerek bloğumda gerekse kendi çeyiz topiğimde çeyiz alımlarımın hızlanmasını gören arkadaşlar sormaya başladılar
Aradan iki ay geçti, belki hızlı olduğumu düşüneceksiniz ancak şuan hayatımda biri var. Ve ben gerçekten mutluyum, huzurluyum
İki yıldır tanıdığım ve yakın arkadaş olduğum biriyle arkadaşlıktan bir adım ötesine geçtik yaklaşık bir ay önce
Aşık değildim ve başlarken çok tereddüt ettim aslında ama bana açılırken, bana dair hislerinden bahsederken o kadar heyecanlı ve o kadar samimiydi ki, ben de aşkla başlamak gibi bir farz-ı kifaye yok diyerek tabiri-i caizse "deneyelim" dedim,
Yanımdayken gözümün içine bakan, üzerime titreyen, üzüleceğim diye aklı çıkan ve beni gerçekten prenses gibi hissettiren biri şimdilik
Zaten kendisine de diyorum şimdi böyle romantik böyle düşünceli bir sevgilisin birkaç yıl sonra türk erkekleri standardına dönersen dırdırımdan kurtulamazsın diye :99:
Velhasılı kelam, şimdilik çok mutluyuz; o bana kavuştuğu için ben ise sevgisiyle benim ayaklarımı yerden kesen bir sevdiceğe kavuştuğum için
İkimiz de yay burcuyuz daha ne olsun di mi kızlar İyi anlaşırız, sıkıntı çıkmaz gibi geliyor şimdilik çünkü anlaşamadığımız hiçbir konu yok neredeyse
Hayırlısı bakalım...
Yalnız; benimki 2 yıl daha okuyacak... Oku oku bitmiyor, ne zor meslek seçmişsin diyorum ona baazen beni bu kadar bekleteceği için tatlı serzenişlerde bulunuyorum ama belki de beklemek daha hayırlıdır bizim için..
Umarım iki yıl bizim aramızdaki bağı daha da güçlendirir ve bizi daha bir aşka bular :103:
Ve inşallah iki yıl sonra düğün günümün heyecanını yine sizlerle paylaşıyor olurum :123:
bugum oh kavuştun demekinşallah en kısa sürede yine görüşürsün sevdiceğinle
pelintom gelmiş hoşgelmiş sefa getirmişgünlerinin güzel olmasına çok sevindim canım benim, Allah ağzınızın tadını daim etsin.
özlemcim hayırlı olsun. inşallh bu sefer gönlüne göre olur ve Allah tamamına hayırlısıyla ermeyi nasip eder.
bende koşturmacalardayım 2 haftadır.(en güzel yanı neredeyse bütüngün nişanlımlayım) iş ile ilgili güzel adımlar atıyoruz.dua eder misiniz bana gelinciklerim herşey hayırlı ve güzel olsun diye bu işi yaparsak çok güzel olacak çünkü
Hayırlısı bakalım...
Pelincim hoşgeldinnn maşallah ne güzel bol gezmeli bol tatilli bir yaz geçirmişsin
Özlemcim hayırlı olsun tatlım çook sevindim inşallah artık bu senin beyaz atlı prensindir. Amaaan iki yıl mı ne olmuş yani bak beraber bekleriz ben 5 yıldır bekliyorum bi 2 yıl daha var beraber gün sayarız hem yalnız kalmamış olurum :). Nihancım vardı ama onun sevdiceği atandı çok şükür o da inşallah seneye gelin olur veeee sonra sen ben ve inşallah sibel beraber gün sayarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?