Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Nihanımmm canım senlik bir durum yok ki sen olmasan bile o illaki doğu görevini yapmak zorunda, ama tatlım bugün bi arkadaştan duydum eşi bursadaymış 1 yıllık öğretmen, kızda burda doğu görevi yapıyor kız bursanın doğu görevi olan yerlerini yazacakmış kafam iyice karıştı bi milli eğitime sorsanıza yaa

sanırım özleme söylemiştim ... bu dünyada insanların çekemediği en özel şey saf mutluluk çünkü en az o bulunuyor.

Bol bol koruma duaları oku kusum... malesef her an heryerdeler uzak olsun diyoruz habire yenileri fırtlıyor etrafta mutsuz insan cok dahası kendi mutsuzluklarıyla seni de yiyip bitirmeye calısmaları işte

tayinci güzeller telaşlarda yerim siziii Haklarınızda hayırlısı olsun

ben de regl oldum amaaan bu ay butun sendromları yasıorum yani

Pufinom enişte bey ne çok nazarlara geliyor böyle. Çok çok geçmiş olsun, Allah korusun.

Bu kazalar, sonra geçenlerde yaşadığınız zor günler hep nazardan.

Bi de kızma bana ama face'e de koyma öyle güzel fotolarınızı pek fazla, çeken var çekemeyen var.

Ayet-el Kürsi'yi de ezbere bilmek lazım, her derde deva Allah'ın izniyle. Ben de ezberleyip bol bol evimize okumak istiyorum.

Benim de annemler gelecek akşama yemeğe, hazırlıktayım. Azıcık azıcık bakıyorum nete:)

Hatta bu masejı yazarken pilavlık pirinci ocakta unuttuğumu fark ettim, hafiften kıtır oldular

Canım öğrendiğim kadarıyla ben zorunlu hizmetimi yaptığımdan zorunlu hizmet bölgelerine gidebilirmişim. Ama diyelim ki sevdicek z.h. olmayan bir yere gitti o zaman ben eş durumuyla yanına gidebilrsem 2 yılın sonunda mecburen yine z.h.olan bir yer seçmeliymişiz. Ya da o benim yanıma gelebilir stajerlikten sonra. Biz de bu yüzden önceliği z.h.e ve bana yakın yerlere verdik. Yaptık tercihi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.sen de z.h. bölgesinde misin canım?

Geçmiş olsun çağloşum benim de tüm düzenim bozuldu yaa stresten hepsi sanırım
Tercih telaşı fırtına gibi esti çağloş.Epeeeeydir etmediğimiz kavgamızı da ettik şanlı noktayı koyduk
Bizim böyle heyecanla beklediğimiz günler gelince bir şeyler oluyor hep ya:18:
Sonra şükür tatlıya bağlanıyor ama üzülüyoruz yani.
Neyse artık yaptık hayırlısıyla hayırlı bir yer gelir inşallah.
Allah pişman etmesin.

Sevdiceğim geldi bugün. 7 saat beraberdik. Ama hiç yetmedi,hiç doymadım ve bir daha ne zaman görüşebiliriz hiç bilmiyorum.

Onu şimdiden çok özledim.

Ben geldim

biraz geciktim miii

hepinizi çok mu çok özledim ama! burnumda tutuyosunuz, geçmişi okumayı özlemişim

nihanımm ve monalisamınnn sevgilicikleri atanmış nasıl mutlu oldum anlatamam, Allah utandırmasınn dualar kabul oldu güzel günler Allahın izniyle sizi bekler bebekler

ben yokken lavimm evlenmiş barklanmış hatta bir gececik kocisinden ayrı bile yatmış lavinimm hayırlı olsun çok çooookk mutlu olun kuzum, evinizden kahkahalarınız eksik olmasın inşallah

ezgim düğün yeriyle anlaşmışsınız hayırlısı olsun meleğimmmm :123: o zaman gunler bi an önce geçsinn ve kavuşunnn

kurabiyee çağlamınn clark'ı sefere mi gidicek işte buna hiç de sevinmedim inşallah çokk kısa bi seferdir kurabiyem ki hemen kavuşun, evliyken ayrı kalmak hakikaten çok daha zor... Allah sana dayanma gücü versin kurabiyemmm

kardeşötemlee konuştuk başlarına çok kötü bi kaza gelmiş Allahım bi daha yaşatmasın, daha beterinden korusun kurbik eniştemiii

bize gelincee.. yaklaşık 2 aydır eriklideydik kayınanniş ve babişlerin yanında tatil yaptık, aybik sabah akşam işe gidip geldi ben tatil yaptım daha doğrusu koca bir yaz geçti gitti... ne de cabuk!
işime geri dönmedim, boşverdim
şimdi kursa başladım ahşap boyama o bana terapi gibi geliyor çok eğleniyorum bi yandan da iş araştırması yapıyorum hayırlısı bakalım

eğer atladıgım bişey varsa lütfen affedin bebeklerim cunku 2 aya yakın bir kaybım var

Sevdiceğim geldi bugün. 7 saat beraberdik. Ama hiç yetmedi,hiç doymadım ve bir daha ne zaman görüşebiliriz hiç bilmiyorum.

Ah canım yaa, Allah kavuştursun biz de 2 aydır göremedik birbirmizi, çooook özledim ama elden gelen bir şey yok ki, sabretmek zorundayız. O minik anılara tutunarak onun sesiyle, sözleriyle bu hasreti dindirmeye çalışacağız.

Pelintooooooooooooooşşş nerelerdeydin seeen...
Hoşgeldiiiiiiiiiiiin
Merak ettik ama arada haberlerini alabildik.Ne güzel tatil yapmışsınız kuzum çok sevindim seni iyi gördüğüme
Eveeettt sevdiceğim atanıyor Pelintoş Tercihlerimizi yaptık bekliyoruz. Hayırlı ve güzel bir yer olsun diye dua eder misiniz fıstıklar

oyyyy minikk Allahh kavuştursunn tez zamanda hemencikk yeniden sarılıınnn kocamancanaaa

kayıp gelinde gelmişşş hoşgelmiş pelinkommm
ne güzel tatil yapmışsınn ohh upuzuunn
ne zevkli bi kursa başlamışsın kuzumm hayırlı olsun bakalımm çok cicik zaman geçirirsin işte orda
bidaa upuzuunn ayrı kalma bizdenn bebikoo

Hayırlı Cumalar bu arada hepinize Rabbim gönlümüzdeki dualarımızı kabul etsin inşallah

Son düzenleme:
Ben geldim nihanımm ve monalisamınnn sevgilicikleri atanmış nasıl mutlu oldum anlatamam, Allah utandırmasınn dualar kabul oldu güzel günler Allahın izniyle sizi bekler bebekler

Çok teşekkür ederiz kestanem,amin inşallah. Daha sık gel artık.

oyyyy minikk Allahh kavuştursunn tez zamanda hemencikk yeniden sarılıınnn kocamancanaaa [/B]

İnşallah Siboşum hayırlısıyla geçsin şu zaman.

Merhaba tatlı gelincikler, gelincik adayları, hayırlı cumalar hepimize

Aslında hemen paylaşmayı düşünmüyordum ancak durumlar öyle olmasını gerektiriyor gibi hissettim çünkü gerek bloğumda gerekse kendi çeyiz topiğimde çeyiz alımlarımın hızlanmasını gören arkadaşlar sormaya başladılar

Nihanla jübileyi yaptık soruların

Vee evet! Şimdi paylaşmanın tam zamanı sanırım :82:

Aradan iki ay geçti, belki hızlı olduğumu düşüneceksiniz ancak şuan hayatımda biri var. Ve ben gerçekten mutluyum, huzurluyum

İki yıldır tanıdığım ve yakın arkadaş olduğum biriyle arkadaşlıktan bir adım ötesine geçtik yaklaşık bir ay önce

Aşık değildim ve başlarken çok tereddüt ettim aslında ama bana açılırken, bana dair hislerinden bahsederken o kadar heyecanlı ve o kadar samimiydi ki, ben de aşkla başlamak gibi bir farz-ı kifaye yok diyerek tabiri-i caizse "deneyelim" dedim,

O gün bugün hala deniyoruz dermişim

Yanımdayken gözümün içine bakan, üzerime titreyen, üzüleceğim diye aklı çıkan ve beni gerçekten prenses gibi hissettiren biri şimdilik

Allahtan niyaz ederim ki inşallah başı da yıllar sonrası da aynı olur.

Zaten kendisine de diyorum şimdi böyle romantik böyle düşünceli bir sevgilisin birkaç yıl sonra türk erkekleri standardına dönersen dırdırımdan kurtulamazsın diye :99:

Velhasılı kelam, şimdilik çok mutluyuz; o bana kavuştuğu için ben ise sevgisiyle benim ayaklarımı yerden kesen bir sevdiceğe kavuştuğum için

İkimiz de yay burcuyuz daha ne olsun di mi kızlar İyi anlaşırız, sıkıntı çıkmaz gibi geliyor şimdilik çünkü anlaşamadığımız hiçbir konu yok neredeyse

Hayırlısı bakalım...

Yalnız; benimki 2 yıl daha okuyacak... Oku oku bitmiyor, ne zor meslek seçmişsin diyorum ona baazen beni bu kadar bekleteceği için tatlı serzenişlerde bulunuyorum ama belki de beklemek daha hayırlıdır bizim için..

Umarım iki yıl bizim aramızdaki bağı daha da güçlendirir ve bizi daha bir aşka bular :103:

Ve inşallah iki yıl sonra düğün günümün heyecanını yine sizlerle paylaşıyor olurum :123:

Sizi seviyorum ve hepinizi öpüyorum, hayırlı cumalar tekrardan

Son düzenleme:
bugum oh kavuştun demek inşallah en kısa sürede yine görüşürsün sevdiceğinle
pelintom gelmiş hoşgelmiş sefa getirmiş günlerinin güzel olmasına çok sevindim canım benim, Allah ağzınızın tadını daim etsin.
özlemcim hayırlı olsun. inşallh bu sefer gönlüne göre olur ve Allah tamamına hayırlısıyla ermeyi nasip eder.

bende koşturmacalardayım 2 haftadır.(en güzel yanı neredeyse bütüngün nişanlımlayım) iş ile ilgili güzel adımlar atıyoruz.dua eder misiniz bana gelinciklerim herşey hayırlı ve güzel olsun diye bu işi yaparsak çok güzel olacak çünkü

kuzummmmm benimm çook sevindim okurken heyecanlandımm dilerim heyecanınız aşkınız artarak devam etsin ..
ikinizin de yay burcu olmasına çoook sevindim benim de eşim prensim yay..bende aslan .. yayları çook seviyorum ki !! çok mutlu olsunlar tüm yaylar

tekrarr hayırlı olsun diorum bebeğimm güzel bi haber verdin bize .. 2 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçer ..
bi bakmışsın elinde kalem ayakkabının altına isim yazıosun :):)

kocaman sevgiler öpücüklerrrr..

yaaa prensesimm görüyor musun hayat bize ne oyunlar oynuyor

senle az dertleşmedim, nasıl bunalımdaydım nasıl üzülüyordum biliyorsun ama her şeyde gerçekten bir hayır varmış

Demek eşin yay Yaylar çok eğlenceli insanlardır, bir yayla ömür geçirmek ayrıcalıktır :82:

İnşallah dediğin gibi tüm yaylar sevdikleriyle musmutlu olurlar iki cihanda

Ve inşallah dediğin gibi iki yıl çabucakkkk geçiverir

Özlemcim kendimi suçlu hissettim şimcik Orda öyle yazınca aklım karışmıştı kusuruma bakma.
Hayatın insana neler çıkaracağı hiiiiç belli olmuyor kuzum, aşk da inan zaman tanımıyor.
Karşındakiyle mutluysan, bu o diyorsa için sorun yok.
İnşallah çok mutlu olursunuz, hakkınızda hayırlsı olsun.
ve bir yay olarak ben de nasipleneyim dualardan

Pelincim hoşgeldinnn maşallah ne güzel bol gezmeli bol tatilli bir yaz geçirmişsin

Özlemcim hayırlı olsun tatlım çook sevindim inşallah artık bu senin beyaz atlı prensindir. Amaaan iki yıl mı ne olmuş yani bak beraber bekleriz ben 5 yıldır bekliyorum bi 2 yıl daha var beraber gün sayarız hem yalnız kalmamış olurum :). Nihancım vardı ama onun sevdiceği atandı çok şükür o da inşallah seneye gelin olur veeee sonra sen ben ve inşallah sibel beraber gün sayarız

Son düzenleme:

Çok şükür Ezgitom,inşallah. Allah hayırlı işler nasip etsin,dualarımız sizinle.

Canım benim öncelikle hayırlı olsun. Ben de şimdiki ilişkime eski ilişkimin bitmesinden 3 ay sonra başladım. Kendini kapatmak,yeni bir ilişkiye başlamak için şu kadar süre geçmeli mantığı çok yanlış bence. Kalbin ve mantığın onaylıyorsa tamamdır.

Bennn. Aşk olsun yani şekerim.

Canlarım hepinize çok teşekkür ederim Artık hep buralardayım Telefonumdan da giremedim hiç eriklideyken.. hasret kaldım hepinize

Özlemcim geldiğim gibi guzel haberini okuyunca çok mutlu oldum adınıza İnşallah birbirinize ilk gun ki gibi bakıp heyecan yaşarsınız, çunku o duygu gercekten hepsinden de öte...

Ben sibelden de guzel haber duymak istiyorum amaaaa hayatında önemli bi gelişme var mı sibeltooooşş?

Nihanım inşallah sevdiceğin sizin için en hayırlı yere yerleşir ve huzurunuz hiç bozulmaz dilerim kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…