- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #5.661
nihann merveee ne güzel haber buu ay sevinçten gözlerim dolduu. öyle mutlu oldum ki anlatamam. Allah biliyor ya çok dua etmiştim şükürler olsun. en büyük engellerden birini aştınız, gerisi su gibi gelsin inşallah
ederdik tabi nejlacım. kısmet belki bir gün hep bir arada oluruz. bak nurayım nerelerden kalktı geldi
mail atıcam hepinize canım. hep aklımda ama unutuyorum. inşallahh görürüz o günleri ve tabiki sizlerin mutlu günlerinide inşallahSağ ol ezgişim haberdar ederim gelişmelerden inşallah. Fotoları gördük cicik çeyizlere de bakılmış birlikte
Maşallah ne güzel buluşabildiniz siz, belki bir gün hepimiz toplaşırız
Mekanınızı da çok merek ettim düğün fotoğraflarınızı görürüz inşallah
Merhaba kızlarrrr ben geldimm çok özledim sizlerle sohbeti inşallah pazar günü kendi evime gidiyorum orada netime kavuşacağım artık bol bol sohbet ederiz
ÇAğlacıımm enişte uzun süreli seferlere de gidiyor mu? Aylarca demişsin de tatlım Rabbim inşallah sizi ayırmasın hiç, üzülme kuşum.
Yaa kızlar oh nuray ezgi pelin nazlı hep görüşüyorsunuz çoook imrendim keşke ben de istanbulda olsaydım hepinize gelir giderdim, başınızdan ayrılmazdım kolay kolay, buluşur sohbetler ederdik dimi, afyonda hiç yok sizdenBurada etrafımda böyle aşk dolu gelincikler yok ki hiiiiiççççç, sizlere yakın olsaydım hep aşktan konuşurduk
ederdik tabi nejlacım. kısmet belki bir gün hep bir arada oluruz. bak nurayım nerelerden kalktı geldi