• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Özlemcim kendimi suçlu hissettim şimcik:17::17: Orda öyle yazınca aklım karışmıştı kusuruma bakma.
Hayatın insana neler çıkaracağı hiiiiç belli olmuyor kuzum, aşk da inan zaman tanımıyor.
Karşındakiyle mutluysan, bu o diyorsa için sorun yok.:34:
İnşallah çok mutlu olursunuz, hakkınızda hayırlsı olsun.
ve bir yay olarak ben de nasipleneyim dualardan:1:

Suçlu hissetmene hiç gerek yok bitanem çünkü tek soran sen değildin :9:

Yay burçları çok şanslı olurmuş inşallah şansımız hep yaver gider aşktan yana :16:

Çok şükür Ezgitom,inşallah.:nazar::5: Allah hayırlı işler nasip etsin,dualarımız sizinle.:29:

Canım benim öncelikle hayırlı olsun.:16: Ben de şimdiki ilişkime eski ilişkimin bitmesinden 3 ay sonra başladım.:16::nazar: Kendini kapatmak,yeni bir ilişkiye başlamak için şu kadar süre geçmeli mantığı çok yanlış bence.:20: Kalbin ve mantığın onaylıyorsa tamamdır.:16:

Bennn.:20::20: Aşk olsun yani şekerim.:63::63:

Pelincim hoşgeldinnn maşallah ne güzel bol gezmeli bol tatilli bir yaz geçirmişsin:34::34:

Özlemcim hayırlı olsun tatlım çook sevindim inşallah artık bu senin beyaz atlı prensindir. Amaaan iki yıl mı ne olmuş yani bak beraber bekleriz ben 5 yıldır bekliyorum bi 2 yıl daha var beraber gün sayarız hem yalnız kalmamış olurum :). Nihancım vardı ama onun sevdiceği atandı çok şükür o da inşallah seneye gelin olur veeee sonra sen ben ve inşallah sibel beraber gün sayarız :34::34:

Oo nejlacım sen de epeydir bekliyormuşsun canım benim, Allah bekleyen herkese sabır sebat versin inşallah :16:

Sen ben sibel nihan ve merve hep beraber gün sayarız artık burada :21:

Canlarım hepinize çok teşekkür ederim :16: Artık hep buralardayım :17: Telefonumdan da giremedim hiç eriklideyken.. :14: hasret kaldım hepinize :14:

Özlemcim geldiğim gibi guzel haberini okuyunca çok mutlu oldum adınıza :16: İnşallah birbirinize ilk gun ki gibi bakıp heyecan yaşarsınız, çunku o duygu gercekten hepsinden de öte...:17:

Ben sibelden de guzel haber duymak istiyorum amaaaa :17::17::17: :17: hayatında önemli bi gelişme var mı sibeltooooşş?

Nihanım inşallah sevdiceğin sizin için en hayırlı yere yerleşir ve huzurunuz hiç bozulmaz dilerim kiii:16:

Hoşgeldin canım benim nerelerdesin sen özlettin kendini çokça :20:

güzel bir tatil yapmışsın sende şimdi enerji ve moral pik yapmıştır :27:

İnşallah ben de bu topikteki evli ve mutlu grubuna tez zamanda dahil olurum :16:

Oo nejlacım sen de epeydir bekliyormuşsun canım benim, Allah bekleyen herkese sabır sebat versin inşallah :16:

Evet tatlım bayaaa oldu sabır Allahtan inşallah. Nihan ve merve inşallah seneye gelin olurlar veee biz 2015 gelinleriyiz galiba :16: Sibel iseeee beyaz atlı prensi hemen karşısına çıkarsa bizi de geçer belki:1::1::1:

Evet tatlım bayaaa oldu sabır Allahtan inşallah. Nihan ve merve inşallah seneye gelin olurlar veee biz 2015 gelinleriyiz galiba :16: Sibel iseeee beyaz atlı prensi hemen karşısına çıkarsa bizi de geçer belki:1::1::1:

Canım 2014 olmaz bizim de sanırım ama Rabbim bilirim yine de.:31: 2015 diye tahmin ediyorum ben de.:30:

Siboşşşş nerelerdesinnn duy sesimizi :52:

kulaklarını çınlatıyoruz bolca :9:

özleeeemmm :52::52::52::52::52: ne dion yiaa çok mutlu oldum bu güzel haberi duyunca uykulu uykulu girdim nete bakıyım bi diye gözlerim açııldı :9::9::9: çok mutlu oldum fıstıkkk :34: hayırlı olsun ve kalbin evet dediyse zaman çok önemli mi ki :26: :20: bambaşka olur inşallah bu sefer mutlu sonla biter hı ? :54: belli mi olur kuzummm çok sevindimm çokk :16::16:
pelincimmmm :31: bi gelişme yok kuzum istemiyorum açıkcası kendimi hazır hissetmiyorum ısınamıyorum içimden gelmiyo yinede nasip kısmet herşey tabisi :16:

ezgimm
dualarımdasınn bebeğimmm :16:

hihiiiiiii :52: sizi gidiler sizden önce gidermiyim be :33:
önümde engelim yoktu hiç ama bende artık hedef belirledim biliosunuz tek aşkım kpss oldu kitaplar oldu :27: hayırlısı herşeyin
ama hayat bi sürpriz kutu içinden ne çıkıcağı hiç belli olmaz.. :34:

Günaydın kızçelerimmmm :16: Pelmikkkk gelmiş hoşgelmiş çok özlettin kendini kuzum bu kadar ara verme aşırı hasret kaldık sana facebooklardan gördüm gerçi ooohh bütün yorgunluğunu attın eriklide tatilede doyulmuyor ki arkidiş :27:

Annaaammm ne çok yay varmış burda bende sizdenim kızlar :8:

Merhaba tatlı gelincikler, gelincik adayları, hayırlı cumalar hepimize :3:

Aslında hemen paylaşmayı düşünmüyordum ancak durumlar öyle olmasını gerektiriyor gibi hissettim çünkü gerek bloğumda gerekse kendi çeyiz topiğimde çeyiz alımlarımın hızlanmasını gören arkadaşlar sormaya başladılar :31:

Nihanla jübileyi yaptık soruların:9:

Vee evet! Şimdi paylaşmanın tam zamanı sanırım :82:

Aradan iki ay geçti, belki hızlı olduğumu düşüneceksiniz ancak şuan hayatımda biri var. Ve ben gerçekten mutluyum, huzurluyum :77:

İki yıldır tanıdığım ve yakın arkadaş olduğum biriyle arkadaşlıktan bir adım ötesine geçtik yaklaşık bir ay önce :69:

Aşık değildim ve başlarken çok tereddüt ettim aslında ama bana açılırken, bana dair hislerinden bahsederken o kadar heyecanlı ve o kadar samimiydi ki, ben de aşkla başlamak gibi bir farz-ı kifaye yok diyerek tabiri-i caizse "deneyelim" dedim,

O gün bugün hala deniyoruz dermişim :60:

Yanımdayken gözümün içine bakan, üzerime titreyen, üzüleceğim diye aklı çıkan ve beni gerçekten prenses gibi hissettiren biri şimdilik

Allahtan niyaz ederim ki inşallah başı da yıllar sonrası da aynı olur.

Zaten kendisine de diyorum şimdi böyle romantik böyle düşünceli bir sevgilisin birkaç yıl sonra türk erkekleri standardına dönersen dırdırımdan kurtulamazsın diye :99:

Velhasılı kelam, şimdilik çok mutluyuz; o bana kavuştuğu için ben ise sevgisiyle benim ayaklarımı yerden kesen bir sevdiceğe kavuştuğum için :73:

İkimiz de yay burcuyuz daha ne olsun di mi kızlar İyi anlaşırız, sıkıntı çıkmaz gibi geliyor şimdilik çünkü anlaşamadığımız hiçbir konu yok neredeyse :70:

Hayırlısı bakalım...

Yalnız; benimki 2 yıl daha okuyacak... Oku oku bitmiyor, ne zor meslek seçmişsin diyorum ona baazen beni bu kadar bekleteceği için tatlı serzenişlerde bulunuyorum ama belki de beklemek daha hayırlıdır bizim için..

Umarım iki yıl bizim aramızdaki bağı daha da güçlendirir ve bizi daha bir aşka bular :103:

Ve inşallah iki yıl sonra düğün günümün heyecanını yine sizlerle paylaşıyor olurum :123:

Sizi seviyorum ve hepinizi öpüyorum, hayırlı cumalar tekrardan :54:

Ayyyyyyy ne güzel şeyler duyuyorum senin ağzından, çok çok mutlu oldum senin de mutluluğu tatmana.

Allah'ım tamamına erdirsin, aranızdaki aşk büyüsünü hiç mi hiç bozmasın:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

özleeeemmm :52::52::52::52::52: ne dion yiaa çok mutlu oldum bu güzel haberi duyunca uykulu uykulu girdim nete bakıyım bi diye gözlerim açııldı :9::9::9: çok mutlu oldum fıstıkkk :34: hayırlı olsun ve kalbin evet dediyse zaman çok önemli mi ki :26: :20: bambaşka olur inşallah bu sefer mutlu sonla biter hı ? :54: belli mi olur kuzummm çok sevindimm çokk :16::16:
pelincimmmm :31: bi gelişme yok kuzum istemiyorum açıkcası kendimi hazır hissetmiyorum ısınamıyorum içimden gelmiyo yinede nasip kısmet herşey tabisi :16:

ezgimm
dualarımdasınn bebeğimmm :16:

hihiiiiiii :52: sizi gidiler sizden önce gidermiyim be :33:
önümde engelim yoktu hiç ama bende artık hedef belirledim biliosunuz tek aşkım kpss oldu kitaplar oldu :27: hayırlısı herşeyin
ama hayat bi sürpriz kutu içinden ne çıkıcağı hiç belli olmaz.. :34:

Sibelto valla haberleri vermeke biraz geç kaldım sanırım ama kendimden ve gidişattan emin olmadan burada paylaşmak istemedim,

Biliyorsunuz benim son iki ilişkimin de sonu hep hüsranla bitti ne yazık ki :31:

Umarım bu sefer dikiş tuttururum :60:

Anladım ki sen arayışa girmeyince hayat seni süprizleriyle daha hızlı ve daha güzel bir şekilde karşılaştırıyor :71:

Sabırla beklemek lazım, hayırlısını dilemek lazımm :109:

Günaydın kızçelerimmmm :16: Pelmikkkk gelmiş hoşgelmiş çok özlettin kendini kuzum bu kadar ara verme aşırı hasret kaldık sana facebooklardan gördüm gerçi ooohh bütün yorgunluğunu attın eriklide tatilede doyulmuyor ki arkidiş :27:

Elisooo sen de mi yaysın cidden ne ka çok yay varmış burada :27:

Aslında yaylar dünya genelinde sıklığı en az olan burçmuş, yay doğmak ayrıcalıktır derler :60:

Ayyyyyyy ne güzel şeyler duyuyorum senin ağzından, çok çok mutlu oldum senin de mutluluğu tatmana.

Allah'ım tamamına erdirsin, aranızdaki aşk büyüsünü hiç mi hiç bozmasın:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Sağolasın aminnn :16:

Lavinn dua bekliyorum sizlerden, bu da hayal kırıklığı olursa cidden kendime olan özgüvenimi kaybedicekmişim gibi geliyor :50:

İnşallah başladığı gibi güzel devam eder ve mutlu bir beraberlik olur canım :16:

benim tatlı bebekleriiimm :16: Nasısınızz bakiiimm??

Merhaba tatlı gelincikler, gelincik adayları, hayırlı cumalar hepimize :3:

Aslında hemen paylaşmayı düşünmüyordum ancak durumlar öyle olmasını gerektiriyor gibi hissettim çünkü gerek bloğumda gerekse kendi çeyiz topiğimde çeyiz alımlarımın hızlanmasını gören arkadaşlar sormaya başladılar :31:

Nihanla jübileyi yaptık soruların:9:

Vee evet! Şimdi paylaşmanın tam zamanı sanırım :82:

Aradan iki ay geçti, belki hızlı olduğumu düşüneceksiniz ancak şuan hayatımda biri var. Ve ben gerçekten mutluyum, huzurluyum :77:

İki yıldır tanıdığım ve yakın arkadaş olduğum biriyle arkadaşlıktan bir adım ötesine geçtik yaklaşık bir ay önce :69:

Aşık değildim ve başlarken çok tereddüt ettim aslında ama bana açılırken, bana dair hislerinden bahsederken o kadar heyecanlı ve o kadar samimiydi ki, ben de aşkla başlamak gibi bir farz-ı kifaye yok diyerek tabiri-i caizse "deneyelim" dedim,

O gün bugün hala deniyoruz dermişim :60:

Yanımdayken gözümün içine bakan, üzerime titreyen, üzüleceğim diye aklı çıkan ve beni gerçekten prenses gibi hissettiren biri şimdilik

Allahtan niyaz ederim ki inşallah başı da yıllar sonrası da aynı olur.

Zaten kendisine de diyorum şimdi böyle romantik böyle düşünceli bir sevgilisin birkaç yıl sonra türk erkekleri standardına dönersen dırdırımdan kurtulamazsın diye :99:

Velhasılı kelam, şimdilik çok mutluyuz; o bana kavuştuğu için ben ise sevgisiyle benim ayaklarımı yerden kesen bir sevdiceğe kavuştuğum için :73:

İkimiz de yay burcuyuz daha ne olsun di mi kızlar İyi anlaşırız, sıkıntı çıkmaz gibi geliyor şimdilik çünkü anlaşamadığımız hiçbir konu yok neredeyse :70:

Hayırlısı bakalım...

Yalnız; benimki 2 yıl daha okuyacak... Oku oku bitmiyor, ne zor meslek seçmişsin diyorum ona baazen beni bu kadar bekleteceği için tatlı serzenişlerde bulunuyorum ama belki de beklemek daha hayırlıdır bizim için..

Umarım iki yıl bizim aramızdaki bağı daha da güçlendirir ve bizi daha bir aşka bular :103:

Ve inşallah iki yıl sonra düğün günümün heyecanını yine sizlerle paylaşıyor olurum :123:

Sizi seviyorum ve hepinizi öpüyorum, hayırlı cumalar tekrardan :54:

Yay burçları çok şanslı olurmuş inşallah şansımız hep yaver gider aşktan yana :16:

oyyyyy kuzuuuummm :16: çook sevındım adına bu topikçiik ne mucizelere tanıkk olduu ahh ahh :16: bu arada bende yayım ve gercekten şanslı oldugumuzu düşünüyoorum :69:

Ben geldim :17::17::17:

biraz geciktim miii :17:

hepinizi çok mu çok özledim ama! burnumda tutuyosunuz, geçmişi okumayı özlemişim :16:

nihanımm ve monalisamınnn sevgilicikleri atanmış nasıl mutlu oldum anlatamam, Allah utandırmasınn:16: dualar kabul oldu güzel günler Allahın izniyle sizi bekler bebekler :16:

ben yokken lavimm evlenmiş barklanmış:16: hatta bir gececik kocisinden ayrı bile yatmış :50: lavinimm hayırlı olsun çok çooookk mutlu olun kuzum, evinizden kahkahalarınız eksik olmasın inşallah :16:

ezgim düğün yeriyle anlaşmışsınız hayırlısı olsun meleğimmmm :123: o zaman gunler bi an önce geçsinn ve kavuşunnn:16:

kurabiyee çağlamınn clark'ı sefere mi gidicek :50::50::50: işte buna hiç de sevinmedim :50: inşallah çokk kısa bi seferdir kurabiyem ki hemen kavuşun, evliyken ayrı kalmak hakikaten çok daha zor... Allah sana dayanma gücü versin kurabiyemmm :50:

kardeşötemlee konuştuk başlarına çok kötü bi kaza gelmiş Allahım bi daha yaşatmasın, daha beterinden korusun kurbik eniştemiii:50::50:

bize gelincee.. yaklaşık 2 aydır eriklideydik kayınanniş ve babişlerin yanında tatil yaptık, aybik sabah akşam işe gidip geldi ben tatil yaptım daha doğrusu :17: koca bir yaz geçti gitti... ne de cabuk!
işime geri dönmedim, boşverdim :9:
şimdi kursa başladım ahşap boyama :16: o bana terapi gibi geliyor çok eğleniyorum :16: bi yandan da iş araştırması yapıyorum hayırlısı bakalım :16:

eğer atladıgım bişey varsa lütfen affedin bebeklerim cunku 2 aya yakın bir kaybım var :14:

miniğinin kardeşkosu yerim seni hoşgeldiiin :16: Atlaticiiizzz aybik eniştemlede konustuk kuzumm kurbaamı aramak için nömerasını aldı iyi bacanak oldular :1:

Pufinom enişte bey ne çok nazarlara geliyor böyle. Çok çok geçmiş olsun, Allah korusun.

Bu kazalar, sonra geçenlerde yaşadığınız zor günler hep nazardan.

Bi de kızma bana ama face'e de koyma öyle güzel fotolarınızı pek fazla, çeken var çekemeyen var.

Ayet-el Kürsi'yi de ezbere bilmek lazım, her derde deva Allah'ın izniyle. Ben de ezberleyip bol bol evimize okumak istiyorum.

Benim de annemler gelecek akşama yemeğe, hazırlıktayım. Azıcık azıcık bakıyorum nete:)

cok sagol laviniiimm, inan zaten artık faceyi kapamayı falan düşünüyorum :49: çok korktummmm artık :14:

benim tatlı bebekleriiimm :16: Nasısınızz bakiiimm??

oyyyyy kuzuuuummm :16: çook sevındım adına bu topikçiik ne mucizelere tanıkk olduu ahh ahh :16: bu arada bende yayım ve gercekten şanslı oldugumuzu düşünüyoorum :69:

Pufummm sağolasınnn :54: demek sen de yaysınn :27:

valla yay olduğumu söylemesem bu toikte bu kadar yay olduğunu bilemeyecektim hee :52:

Özlemcim hayırlı olsun tatlım çook sevindim inşallah artık bu senin beyaz atlı prensindir. Amaaan iki yıl mı ne olmuş yani bak beraber bekleriz ben 5 yıldır bekliyorum bi 2 yıl daha var beraber gün sayarız hem yalnız kalmamış olurum :). Nihancım vardı ama onun sevdiceği atandı çok şükür o da inşallah seneye gelin olur veeee sonra sen ben ve inşallah sibel beraber gün sayarız :34::34:

Tatlım dualarım hep seninle, sevdiceğin atanınca hooop diye gelicek kollarına, kavuşacaksınız inşallah. Bu hasret insanı çok zorluyor ama yaşadığın aşkı da kıymetlendiriyor. Ben aşka da diyorum, biz mutluluğu, bu aşkı hakediyoruz:nazar: Allah da nasip etsin inşallah. Sevdicek atanıyor inşallah da askerliğimiz var kuzum. O bu sene olursaa stajerliği kalkmayacak ertelenecek,bi ara seneye yapayım asker öğretmen olarak dedi ama tayin olmaz o zaman da... Yani sıkıntılar bitmiyor ama aşama aşama gidiyoruz bakalım. Evlendikten sonra asker yolu beklemek de çok zor, babam yumruğunu masaya vurursa tabi gider nişanlıyken mecbur:9::9::9: Bu ara benden dualarınızı eksik etmeyin ailem mevzuyu kapattı gitti:31:

Canlarım hepinize çok teşekkür ederim :16: Artık hep buralardayım :17: Telefonumdan da giremedim hiç eriklideyken.. :14: hasret kaldım hepinize :14:

Özlemcim geldiğim gibi guzel haberini okuyunca çok mutlu oldum adınıza :16: İnşallah birbirinize ilk gun ki gibi bakıp heyecan yaşarsınız, çunku o duygu gercekten hepsinden de öte...:17:

Ben sibelden de guzel haber duymak istiyorum amaaaa :17::17::17: :17: hayatında önemli bi gelişme var mı sibeltooooşş?

Nihanım inşallah sevdiceğin sizin için en hayırlı yere yerleşir ve huzurunuz hiç bozulmaz dilerim kiii:16:

Pelitom sağ ol fıstığım inşallah diyorum can-ı gönülden.:16:

Şimdi kendimi çok şanslı ve özel hissettim:9::9::9: Aslan ve yay da aşkta en uyumlu çiftmiş diye duydum doğru mu?
Sevidcek de aslan da:17:

Evet kuzum birlikte gün sayacağız. Benim hiç belli olmaz 1 yıl mıı, 2 yıl mııı...
Ama dua edelim hayırlısyla bu yaz olsun:52::52:

Elisim iş durumunuz olmuş sanırım, hayırlı olsun, Allah bol kazanç versin.

Ezgişim dualarım sizinle de.Allah hayırlı, bereketli kapılar açsın:16:

Şimdi kendimi çok şanslı ve özel hissettim:9::9::9: Aslan ve yay da aşkta en uyumlu çiftmiş diye duydum doğru mu?
Sevidcek de aslan da:17:

Evet kuzum birlikte gün sayacağız. Benim hiç belli olmaz 1 yıl mıı, 2 yıl mııı...
Ama dua edelim hayırlısyla bu yaz olsun:52::52:

Evet kuzum yaylar en iyi yay aslan ve sonra da koçlarla anlaşır; ama en ideali yay-yay ve yay-aslan dır zira koçun dik başlılığı ve dediğim dedik halleri yayın relax tarzına pek uygun değil :60:

Sizleri bilmem ama ben tam bir tipik yayım; dışa dönük, eğlenceyi seven, gezmeye bayılan, kafaya çok şey takmayan ve dost canlısı :82:

Evet kuzum yaylar en iyi yay aslan ve sonra da koçlarla anlaşır; ama en ideali yay-yay ve yay-aslan dır zira koçun dik başlılığı ve dediğim dedik halleri yayın relax tarzına pek uygun değil :60:

Sizleri bilmem ama ben tam bir tipik yayım; dışa dönük, eğlenceyi seven, gezmeye bayılan, kafaya çok şey takmayan ve dost canlısı :82:

Kafaya takmamakla hiiiç aram yok malesef, her şeyi kafama takarım:31:
Dışa dönüklük de zaman zaman değişir. :9::9:
Aslan ve yay uyumuna da çok sevindiiim :17::69:

Back