• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Az önce okumuştum ben de bu haberi bir yerde. Çoook sevindim doğrusu, evlilik arefesinde 8000 küçümsenecek bir rakam değil pek çoğumuz için. Kesinleşir umarım.:31:

Kesinlikle küçümsenecek bir rakam değil Nihancımm

Benimki attı bu haberi bana "Hayatım bak düğün için fon da bulduk, bunla beyaz eşyaları aradan çıkarırız" diyor deli :60:

İnşallah kabul edilirrr cidden biz çok sevindik bu habere :16:

Günaydın bal küpücüklerim :16: Nerde kaldı bizim beğen butonumuz ya beğenicem aranıyorum heryerde buton nerde diye :27: Öncelikle dualarınız için çok teşekkürederim kızçelerim :54: Anlaşmaya varıldı bakalım hayırlısı olur inşallah ailemiz için.Rabbim herkese kendi işini kurmayı nasip etsin.Burç konusuna gelince kesinlikle şanslıyız yaylar olarak :34:

Memurlara ya da müstakbel memurlara ve onların müstakbel eşlerine devlet baba dan güzel haberler var kızlar :52:

Göz atmak isterseniz bir göz atın paylaştığım habere :34:

Yeniler Kendini Hayat: 657' ye Tabi Olanlara Müjde!

Biz de gördük canım haberi ama kaçırdık mı acabalarda kaldık:8: Bize de ancak doğum izinlerinin süresinin uzatılması yarar artık:6:

Gerçi benim hiç bu tasarının gerçekleşeceğine de inancım yok ama:31:

Erzurum yolları göründü sevdiceğime...:16::16::16:

Hadi hayırlı olsunnn:10::10::10:

Biz de gördük canım haberi ama kaçırdık mı acabalarda kaldık:8: Bize de ancak doğum izinlerinin süresinin uzatılması yarar artık:6:

Gerçi benim hiç bu tasarının gerçekleşeceğine de inancım yok ama:31:

Bence de zor bir ihtimal ama olursa çok sevinicez göbekler atıcaz bu topikte :64: :64:

Günaydın bal küpücüklerim :16: Nerde kaldı bizim beğen butonumuz ya beğenicem aranıyorum heryerde buton nerde diye :27: Öncelikle dualarınız için çok teşekkürederim kızçelerim :54: Anlaşmaya varıldı bakalım hayırlısı olur inşallah ailemiz için.Rabbim herkese kendi işini kurmayı nasip etsin.Burç konusuna gelince kesinlikle şanslıyız yaylar olarak :34:

Vayy Elisoomm çok sevindim canım eşinin işine, inşallah daha güzel haberler alırız sizden :16:

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Şükürler olsun Rabbime, binlerce kez, milyonlarca kez şükürler olsun.
Sevdiceğim, ruh eşim, can yoldaşım atandıııııııı :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Ağrı merkeze atandııı.
Onun o mutlu sesini duymak nasıl güzel. Çok bekledik bugünü, çok dua ettik hep birlikte. Dualarımızla oldu kızçeler, Allah nasip etti.
Bir yanım çığlık çığlığa sevinmek istiyor bir yanım ağlamak... ama mutluluktan. Geçen yılki sıkıntıyı hiç kimseye yaşatmasın Allah.

Mervecim tebrik ederim tatlım Erzurum Ağrı'ya çok yakın.Yolunuz düşerse bekleriz.:16::16:

Elis'cim hayırlı olsun işiniz.:16:

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Şükürler olsun Rabbime, binlerce kez, milyonlarca kez şükürler olsun.
Sevdiceğim, ruh eşim, can yoldaşım atandıııııııı :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Ağrı merkeze atandııı.
Onun o mutlu sesini duymak nasıl güzel. Çok bekledik bugünü, çok dua ettik hep birlikte. Dualarımızla oldu kızçeler, Allah nasip etti.
Bir yanım çığlık çığlığa sevinmek istiyor bir yanım ağlamak... ama mutluluktan. Geçen yılki sıkıntıyı hiç kimseye yaşatmasın Allah.

Mervecim tebrik ederim tatlım Erzurum Ağrı'ya çok yakın.Yolunuz düşerse bekleriz.:16::16:

Elis'cim hayırlı olsun işiniz.:16:

Nihancııııım hayırlı olsun tatlım gözlerim doldu inan. Rabbim yaaa ne kadar büyük edilen duaları geri çevirmiyor ve herkesin emeğinin karşılığını veriyor. Eş durumundan o gelicek yanına artık dimi canım

Son düzenleme:
Back