Merhaba tatlı gelincikler, gelincik adayları, hayırlı cumalar hepimize
Aslında hemen paylaşmayı düşünmüyordum ancak durumlar öyle olmasını gerektiriyor gibi hissettim çünkü gerek bloğumda gerekse kendi çeyiz topiğimde çeyiz alımlarımın hızlanmasını gören arkadaşlar sormaya başladılar
Nihanla jübileyi yaptık soruların
Vee evet! Şimdi paylaşmanın tam zamanı sanırım :82:
Aradan iki ay geçti, belki hızlı olduğumu düşüneceksiniz ancak şuan hayatımda biri var. Ve ben gerçekten mutluyum, huzurluyum
İki yıldır tanıdığım ve yakın arkadaş olduğum biriyle arkadaşlıktan bir adım ötesine geçtik yaklaşık bir ay önce
Aşık değildim ve başlarken çok tereddüt ettim aslında ama bana açılırken, bana dair hislerinden bahsederken o kadar heyecanlı ve o kadar samimiydi ki, ben de aşkla başlamak gibi bir farz-ı kifaye yok diyerek tabiri-i caizse "deneyelim" dedim,
O gün bugün hala deniyoruz dermişim
Yanımdayken gözümün içine bakan, üzerime titreyen, üzüleceğim diye aklı çıkan ve beni gerçekten prenses gibi hissettiren biri şimdilik
Allahtan niyaz ederim ki inşallah başı da yıllar sonrası da aynı olur.
Zaten kendisine de diyorum şimdi böyle romantik böyle düşünceli bir sevgilisin birkaç yıl sonra türk erkekleri standardına dönersen dırdırımdan kurtulamazsın diye :99:
Velhasılı kelam, şimdilik çok mutluyuz; o bana kavuştuğu için ben ise sevgisiyle benim ayaklarımı yerden kesen bir sevdiceğe kavuştuğum için
İkimiz de yay burcuyuz daha ne olsun di mi kızlar İyi anlaşırız, sıkıntı çıkmaz gibi geliyor şimdilik çünkü anlaşamadığımız hiçbir konu yok neredeyse
Hayırlısı bakalım...
Yalnız; benimki 2 yıl daha okuyacak... Oku oku bitmiyor, ne zor meslek seçmişsin diyorum ona baazen beni bu kadar bekleteceği için tatlı serzenişlerde bulunuyorum ama belki de beklemek daha hayırlıdır bizim için..
Umarım iki yıl bizim aramızdaki bağı daha da güçlendirir ve bizi daha bir aşka bular :103:
Ve inşallah iki yıl sonra düğün günümün heyecanını yine sizlerle paylaşıyor olurum :123:
Sizi seviyorum ve hepinizi öpüyorum, hayırlı cumalar tekrardan