- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
- 198
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #5.681
bugubugum beniim Nihanımında seninde yüzünüz güldüü çok şükürr
Kızlar cumartesi gecesi kurbaamın amcakızını parise gönderdik okumaya, kurbişin kardeşide bu yaz hiç denize gitmemişti pazar hava durumuna gideriz dedik ve dünde sabahtan hava şansımıza düzeldi düştük yollara gittik adaya, denizde şakalaşırken uğraşsak yapamıcamız bişi oldu kardeşinin dizi kurbamın kulağına geldi, biz hala şakalaşıyoruz gülüşüyoruz ama kurbaam bi türlü çıkamadı sudan ben halaa diyorum çıksanaa şaka yapma bak korkuyorum diye çıktı ama gözleri falan kaymış şekilde ayakta duramıyo dengesini sağlayamıyo o dakkadan sonra kabus gibi bi gün devam etti plajdan iskeleye gidebilmek için motor bulamadık faytonu zarzor bulduk adadan bostancıya zarzor gittik medıcanaya gıttık once acıle kbb yokmus sonra 7/24 kbb olan bı hastane bulduk özel yardımcı oldular tomografı falan cektıler çatlak varmıs kulagında ve kan olmus içi onun bi kısmını cektıler daha zorlamamak ıcın dokunmadılar agrıdan geberıyodu koca adam yıgılıp kalıyo ağrıdan inliyo beyın tomografısı cekmeden agrı kesici yamadılar bu sefer haydarpaşa numuneye gittik şansızlık bu ya bdpnin mitingi varmış polis sokmuyo öldürürler sizi olay cıktı dıyo dön dolaş hiçbi yol bulamadık bi köprünün orda inip zar zor kayınannemle beraber tasıdık kurbamı hastaneyee bu arada tansıyonuda 17ye 10 şok oldum yüksek tansıyonu vardı ama bu kadar olduunu bılmıyodum ben.. gene tomografı , rontgen derken müşade altına aldılar uyutmamak ıcın sekılden sekıle girdik tomografi sonucundan sonra iğne vurdular cok sukur beyınle alakalı bişi yokmuş ama genede her ihtimale karsı eve gönderdikten sonrada 3 saatte bir uyandırın dediler sabaha kadar basında bekledım kaldırdım bi tur dolaştırdım bası dönüyomu midesi bulanıyomu diye ya bizim basımıza neden bole seyler gelmeye basladı delirmek üzereyiimm sadaka verip dua okutucam bişiler dagıtıcam Allah beterınden korusun tabiiki bunada şükür ama artık cidden psıkolojım bitiiik
oyy en puffluu minikk neler olmuş öyle yaa
çok çok geçmiş olsun kuzum bunlara bile şükretmek lazım daha beterleriinden korunmak için
daha iyidir inşallah kurbaan kuzumm ?:26: