- 20 Ağustos 2010
- 3.772
- 9
- 156
- 35
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.921
ben kendimi bu durumda senin yerine koyarak yazacağım,Erkek arkadaşımının ondan uzak durması olamaz çünkü aynı işi yapıyolar ve günün çoğunluğunu birlikte geçiriyorlar..
Ama şimdi bugünden itibaren aralarında bi sınır var.. işten bi arkadaşım aradı şimdi senden sonra oda çıktı dedi kadın ilişkimizi duydu ve hasta oldu sanırım..
Bu konu yüzünden erkek arkadaşıma tavır yapmak istemiyorum çünkü ona güveniyorum ve oda diyo ki ya kadın evli ne işim olur diye..
Ama insanlar hiç olduğu, göründüğü gibi değilmiş bu yaptıklarını ondan hiç beklemezdim zira severdim kendilerini..
Ne diyim Allah şeytana uydurmasın.. İnsan sevdiğine nolursa olsun sadık olmalı..
Allah kötü, fesat insanlardan uzak tutsun bizi..
Erkek arkadaşımının ondan uzak durması olamaz çünkü aynı işi yapıyolar ve günün çoğunluğunu birlikte geçiriyorlar..
Ama şimdi bugünden itibaren aralarında bi sınır var.. işten bi arkadaşım aradı şimdi senden sonra oda çıktı dedi kadın ilişkimizi duydu ve hasta oldu sanırım..
Bu konu yüzünden erkek arkadaşıma tavır yapmak istemiyorum çünkü ona güveniyorum ve oda diyo ki ya kadın evli ne işim olur diye..
Ama insanlar hiç olduğu, göründüğü gibi değilmiş bu yaptıklarını ondan hiç beklemezdim zira severdim kendilerini..
Ne diyim Allah şeytana uydurmasın.. İnsan sevdiğine nolursa olsun sadık olmalı..
Allah kötü, fesat insanlardan uzak tutsun bizi..
ne hüneri kusum yaaa henüz on fırın ekmek yemem gerek
haftaiçi mamişleri bile kocikim yapıo bana
bi haftasonum var ondada misafir telası olcak simdi gerci annem de kayınannem de benden hevesliler masallahikisi de yardıma geliyim yardıma geliyim seklinde... kayınvalidem de yardıma gelmek istio desem anneme kıyameti koparır ama tabi ne münasebet hıhh diye
biz de kendimizce program yaptık böörtlenle bakalım uyabilcez mi
cuma aksam alısveriş
cumartesi sabah erkenden kalkıp temizlige girişceez
pazar gunu de kesin bisey cıkıcak hala süpermane gidemedikdüşün yani biz hala gidemedik bi rahat bırakmıolar bunlar yeni evli deyip de yaaa
yaa yerim ben onu miniiiişallah nazarlardan saklasın
senin icin de nice nice dogum gunlerine bebişim
Selam kızlar.. Böyle moral bozukluğu ile yazmak istemezdim ama çıldırmak üzereyim sizden akıl almam lazım..
Biliyosunuz bi ilişkiye başladım ve sevdiğimle aynı iş yerinde çalışıyorum..
İş yerimizde bi bayan var sevgilimle aynı statüde birisi iş arkadaşı..
Herkesle iyi geçinen, şakalaşan, konuşcak, cana yakın bi karakteri var sevgilimin..
Bu bayan ona gösterdiği ilgiyi bi hayli yanlış anlamaya başladı.. Bunu fark ettiğimde sevgilime karşı dile getiremedim çünkü dediğim bayan evli ve çocuklu birisi..
Ama dün akşam taşma noktasındaydım çıldırmamak için zor tuttum kendimi nitekim bugün iş yerinde duramadım izin alıp eve geldim..
Dün iş çıkışı için program yaptık.. Zaten iş yerinde onu bunu bahane edip oyalamış sevgilimi ve ayarladığımız saatten geç geldi yanıma..
Neyse geldi ve 10 dk sonra telefonu çaldı arayan bu bayan çok saçma sapan bişeyler soruyo o neydi bu neydi diye ki birlikte olduğumuzu biliyor..
Aradan yine 10-15 dk geçti bu sefer msj attı mesajıda şu çocuğu yaramazlık yapıyomuş işin bittiyse gel lunaparka götürelim diye..
Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.. Ne alaka böyle söyler, nası bunu yapar birlikte olduğumuzu bile bile yaptığı ne çirkin sayıyorum sevgilime.. Sonra benim telimi verdim al bundan ara gelmiyorum biz birlikteyiz de dedim.. Dediğimi etti ama benim için bütün gece can sıkıntısı ile geçti.. Bugün iş yerinde ona karşı bişey olmamış gibi rahat davranayım diyorum ama elimde değil yüzüm hep düşüktü.. Sabahta o kadına bizim sevgili olduğumuzu söylemiş erkek arkadaşım, geldi hatta hayırlı olsun falan dedi ama bi laf çarpmadanda geçmedi yani..
Napıcam ben bununla kızlar ya o insanla aynı yerde nası duracam nası davranmam gerekiyor..
Sevdiğim kişiye güveniyorum ama insanın sevdiğini evli ve çoluk çocuk sahibi bi insandan kıskanması insanı inanılmaz sıkıyo.. Sonra benim telimden aradıktan sonra gece bi daha mesaj atmış eve gidince ara beni falan diye.. Bu ayıp değil mi ya evli bi insanın bunu yapması çok ama çok çirkin değil mi
Hepinize çok ama çoook teşekkür ederim.. Daha yeni başladığım bi ilişkide bu tür şeyleri yaşamak aklımın ucundan geçmezdi..
Bi kadının böyle şuursuzca davranması hele ki tanıyıp bildiğim güvendiğim bi kadının bunları yapması beni çok üzdü..
Yok anamm yok kimeseye güvenilmez dedim valla.. Sevgilim gerekli konuşmayı yaptı hatta sabah gelip durumu anlattım için rahat olsun dedi.. Tabi bu durumdan rahatsız olduğu için bugün iş yerinde duramamış eve gitmiş ( heyy allammm yaa deli midir ne)
Hayır ne bekliyosun kocanı boşayıp 2 çocuğunun üstüne üstelik kendinden yaşça küçük bi erkeği mi alacaksın eş diye..
İlk başları onun hareketlerinden şüpheleniyodum ama bunu dile getirmekten utanıyodum.. Yok sen yanlış anlıyosun, yanlış düşünüyosun falan diyodum kendime.. Ama bu son yaptıkları artık hazmedilir değil.. Canımı sıkan olayda o insanla hergün yüzyüze çalışacak olmamız.. Gözüm görmese unutur giderim ama maalesef ona aldırış etmeden çalışmalıyım iş yerimde.. Onun istediği kozu vermicem ona.. Ne kadınlar var yaaa pes pes pessss
caglamm hosbuldum kuzum cok sukur cok cok iyiyim sen nasilsin ;-)
tel.dan giriyorum evimize net baglanmadi henuz oyuzden giremedim kkya canim hersey cok guzel gecti dugun kina ruya gibiydi inanilmaz eglendik herkes cok guzel yorumlar yapti bicok kisi hayatinin en eglenceli dugununu yasadigini soledi cok mutlu olduk birazda korktum tabi nazar degcek diye:-( kotu olan tek sey ailemden ayrilmak oldu cok agladim :'( ama alismaya basladim artik galiba
sen nasilsin kuzum senin nasil gidiyo evli baayan hayatin :-D
maşallah sizeee ayy cok sevindim böle güzel gecmesineee aileden ayrılmak zordur elbette canım Allah yokluklarını gostermesin ama zamanla her seye alısıyo insan iste ki evlilik en kolay alısılan sey sanırım içinde aşk var ya
benim evli bayan hayatım süfey gidiyooo çok şükürrr Maşallah Sübhanallah rabbim bozmasın kat kat artırsın hepimizin mutluluğunuBenim de tek sikayet ettigim nokta işe gelmek işte işim evime cok uzak gunum heba olup gidio tamamen evimde eşimle vakit gecirmek istiyorum ama işte cok az vaktim kalıyo bunun icin ona isyanlardayım sadece kuzum
hemde nasil zor caglam canim babamla dugun sonunda vedalasirken sarildik ole kotu oldukki herkes agladi o halimize :-( soledigin gibi yzaktsa olsak varliklari yetiyo Allah hepsine saglikli uzun omur versin herseye alisiriz:-(
calisan evli bayan olmanin zorluklarini dibine kadr yasiyosun anlasilan canim Allah yardimcin olsun ama zaman gectikce kosturmayada alisirsin bence
bende simdilik ev hanimi modunda evde takiliyorum kocacikimi ise gonderiyorum mamisler yapip bekliyorum aksam olsun diye saatte gozum hep :-D
ohh ne güzel yaa kıymetini bil kusummmm benim icin sadece hayal suan... evde mamiş yapıp bekleyen kocamtersine döndü dünya bizde
aynen dibine kadar yasıyorum valla.. İşlere yetişememek falan değil sıkıntım sadece eşimle cok az zaman gecirebilmek.. neden hayatımız calısmaktan ibaret ki? Sevdiklerimizle olmak varkenişyerinde aklım hep eşimde oluyo şimdi beraber olsak sole yapardık falan diye alısamadım hala yani calısmak zor geliyo işimi cok sevmeme ragmen
Hayırlı olsun canımm evliliğin Rabbim huzurunuzu bozmasın hiç ve bize de harika bol eğleneli düğünler nasip etsinherkese slmmm
12 gunluk ask dolu bi gelincik geldi
oncelikle nurayimm dugundasim tebrikler kuzum Allah mesut etsin bi yastikta kocayin :-D
hepinizi cok ozledim naposunuz bakalim??
büşüüüüüüüüüm hoş geldinnnnnnnasııı geçtiii evlilik nası gidio anlatsanaaa
ezgotummm basarılar kuzucum dualarımız seninle
nejlosum evet hep ailemin yanındaydım ben cunku uzaga asla gondermediler üniversiteyi istanbulda kazanmak zorundasın işi istanbulda bulmak zorundasın evlenicem o zaman bile istanbulda oturmak zorundasın oldu hep
baska yere gitmeye kalksam kıyametler koptu... annem de babam da bana acaip ötesi duskunler babam yine anneme gore cok daha iyi idare edio en azından evlendigimin bilincinde ama annem hiç alısamadı en basından beri bu fikre... buyudugumu kabullenmek istemedi hiçbir zaman elinden gelse beni cam fanusa koyar gunde iki öğün sular öyle yani
bi erkek kardeşim var sadece haliyle ikimizden de bitane olunca ben onun yerini tutamıyorum o da benimkini
Hayırlı olsun canımm evliliğin Rabbim huzurunuzu bozmasın hiç ve bize de harika bol eğleneli düğünler nasip etsin
Tatlımm ay sen bi tanecik kız annenin sırdaşı dostu kadıncağız haklı napsın çok şükür aynı şehirdesiniz. Annen eşinin işini çok seviyordur o zaman sefere filan gidiyor yaTatlım sen napcan kendi işini yaaaa böyle olmaz başka iş bulsana???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?