- 20 Ağustos 2010
- 3.772
- 9
- 156
- 35
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #4.921
ben kendimi bu durumda senin yerine koyarak yazacağım,Erkek arkadaşımının ondan uzak durması olamaz çünkü aynı işi yapıyolar ve günün çoğunluğunu birlikte geçiriyorlar..
Ama şimdi bugünden itibaren aralarında bi sınır var.. işten bi arkadaşım aradı şimdi senden sonra oda çıktı dedi kadın ilişkimizi duydu ve hasta oldu sanırım..
Bu konu yüzünden erkek arkadaşıma tavır yapmak istemiyorum çünkü ona güveniyorum ve oda diyo ki ya kadın evli ne işim olur diye..
Ama insanlar hiç olduğu, göründüğü gibi değilmiş bu yaptıklarını ondan hiç beklemezdim zira severdim kendilerini..
Ne diyim Allah şeytana uydurmasın.. İnsan sevdiğine nolursa olsun sadık olmalı..
Allah kötü, fesat insanlardan uzak tutsun bizi..
kübracım ben de eşime sonsuz bi şekilde güveniyorum. çok şükür ki böyle bi güven var içimde. üstelik ben fazla kıskanç biri de değilim. ama bu bahsettiğin türden bişey yaşansa tavır almak değil de, gururumun incindiğini dile getiririm, canımın sıkıldığını, rahatsız olduğumu.. o kadınadır aslında tavrım ama benim muhatabım eşimdir. ona benim gibi sevgisini kimse dile getiremez, aynı şekilde öfkesini de...
zaten o da bu durumdan rahatsızlık duyuyo olurdu ve gerekeni yapardı. böyle olduğu için de güveniyo olurdum zaten ben.
umarım senin sevgilin de uzak tutar bu tür şeyleri ilişkinizden ve birdaha keyfini kaçıracak bişey yaşanmaz canım benim.
Son düzenleme: