benim tatlı makaronlarımmmm hepinize merhabaaa
Bebeciklerim nasılsınız??? Ah halılar diyorum başka bişey demiyorum yumak yumak oluyor hergün süpürgeyi açsam yeri yani
haftasonu genel temizlikte borayı açıyorum haftaiçi merlini merlin kuş kadar zaten
Kesinlikle borası olan merlinini almalı
ben alışverişi azcık azcık aldım bittikçe alıyorum bizde mübarek çok yiyoruz ama Çağlomun dediği gibi yapan sanki daha az yiyo yemeği yaparken doyuyorum nerdeyse
Koçişkom ooohhh süpürüo mamaları 2 kilo almısım ben 23 günde
az yememe rağmen.Evlilşk beni tosuncuk gibi yapmamalı yapmasın di mi ama ya
Evlilik güzel şey evlenin evlendirin kampanya başlatıcam
oy mis kuzusu ne zamandır denk gelemedik, özledim seniii
o mamalar sana can olsun, kan olsun :) biz baskül almadık acaba kilo durumumuz nasıl :) balayında dünyaları yedik ama göbeği olmayan ben nur topu gibi bi göbek sahibi oldum :) eve döndük, 2 gündür sırf akşam yemekleri yiyordum. bugün nihayet kahvaltı da yapabildim.
biber dolmasına ben bayılırıımmm ! yoğurt zaten benim temel besin kaynağım :) nasıl yapıcaksın elisom tarif yazar mısın? bide borayla ilgili bişey soracağım aşağıyı da okur musun
gelin tabii kusumcaaan basımın uzerinde yeriniz var
biz de gelceeez ki seker evinde mamalar yiceeez ![KK56 :56: :56:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk56.gif)
kıyamam sana ya beeeen ![KK19 :29: :29:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
yahu ben de anneme yakınım ama oyle cok aramadım valla annemin yoklugunu
balayı donusu gittigimizde evi gorunce icim buruldu falan ama gecti hemen... oysa ki cok el bebek gul bebek buyutuldum ![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
annem her gun bana sitem ediyo gelmiosun diye,, yedi mahalleye yaymıs kızım evlendi beni unuttu diye napabilirim ama yeni evliyim ben azıcık vaktim var onda da bırak da evime duzenime alısayım istiyo ki yedi yirmi dort arasın her gun gelsin ben eve 8 bucukta gidiyorum el insaf yani bi yere gitsem zaten evde gecircek vaktim kalmıyo
annem cok anlayıssız yaaa ortalıgı ayaga kaldırdı bi gun arayamadım diye onda da hastaydım ondan arayamamıstım yoksa her allahın gunu duzenli olarak konusuyoruz balayından doner donmez yanına gittim hemen... bazen annem kaynana gibi oluyo basıma hey allahım bi afralar bi tafralar sorma gitsin
evlendim ben de kendi annemden cekiyorum herkes kaynanadan ceker ![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
bebetommmm hos geldinnnnn ![KK19 :29: :29:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
resmen bora ve merlin dernegi kurmusuz burda hepimiz
kesinlikle bence de borası olanın merlini de olmalı yoksa zorrr bizde bu haftasonu actık haftasonu bidaha acarız bizimde ole haftasonları seklinde gidicek gibi gorunuyoo
hihihi yerim seni yaaaa sen her halinle fıstıkossun bebegim :
kampanyana destek verebilirim elisommm
evlenmeyen kalmasın ayol ![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
evlilik her yonden guzel ve insanı bambaska yapan bir sey... evlendim evleneli hayata daha bi farklı bakıyorum artık herkesi oldugu gibi kabul edip daha anlayıslı olabiliyorum... resmen yepyeni tertemiz bi sayfa actım kimseye kızamıyorum küsemiyorum hep böle olsa iyi olur bütün negatif enerjimden arındım zira ![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
balayında kuma basmak iyi geldi ![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
tüylü halılarımı bile seviyorum
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
heeyy benim de artık merlinim var, boramı yalnız bırakmadım
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
rengi de lilaa gelecek çağlamm
ben borayla ilgili bişey sorucam, o başlıklardan hangisini kullanıyosunuz? eliso sen de cevap ver kuzumm, parke fırçası var onu takıp parkeleri, sonra turbo fırçasını takıp halıları mı? ben turboyla her yeri süpürdüm :) zor geldi çıkarıp takmak.
aynı durum çamaşır makinası için de geçerli, bir sürü ayar var, ben pamukluya aldım hepsini onda yıkadım. beyazları 50-60, renklileri 30-40 gibi. ütüyü de annem en son ütü yapmıştı, hangi ayarda bırakmışsa onda ütüledim herşeyi.
annikoyla ben de hergün konuşuyorum
ben bekarken gece 2-3 sefer uyanırdım. şimdi deliksiz uyuyorum
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
gözümü kapatıyorum, birdaha açtığımda sevdiceğim işe gitmek için hazırlanmış bile .. 3 gündür de 'beni niye kaldırmadın kahvaltı hazırlıycaktım' diyorum
Kızlar elinizi başıma filan sürün de ben de evleneyim ![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Bugün sevdicekle birlikteydim, ah dönmek istemedim yanından. Kokusu benimle sanki hala..
Zaten en az iki ay göremiycez birbirimizi. Atanırsa daha çok ama hayırlısıyla atanmasına razıyım tabi ki.
Düğünümüzden konuştuk, hayaller kurduk...Ahh ah
canımm, o hayalleriniz gerçek olacak inşallah.. şimdi çok uzakmış gibi geliyo sana biliyorum, belirsizlikler umutsuzluğa itiyo hep.. ben şu anki duruma gelişimize hala inanamıyorum. bu topiğe geldiğimde henüz öğrenciydik biz, okul bitecek miydi, askere hemen gidebilecek miydi, bakalım kısa dönem çıkacak mıydı, iş bulabilecek miydi. herşey tamamsa bile babam tamam diyecek miydi... neler yaşadım. neler yaşadı bir çok insan burda... sizin içinizdeki sabır ve inanç herşeyin üstesinden gelmenizi sağlayacak. şu an hiç geçmeyen o zaman, beklediğiniz an geldiğinde ne kadar çabuk geçmiş dedirtiyo.
aşkla geçen haftaların çoğalsın nejlacım :)