Selam benim sevgi pıtırcıklarım ![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Nurayım yerim seni
bayadır rastlaşamadık bebeim
Ben süpürgenin turbo kısmını taktım heryeri onla süpüyorum.Zaten süpürmek ekstra yorucu bi iş tak çıkar yapmıyorum bitanem.Biber dolmasının tarifinide yazıyorum bebişkom
• dolmalik biber,
• 1 su bardagi pirinc
• 3 adet adet kuru sogan
• 200 gr kıyma
• sıvı yag
• nane
• maydanoz
• karabiber
• tuz
• 1 yemek kasigi salca
Biberleri yıkayıp içlerini temizle suya yatır acısını atsın.Sonra hafif yağda kızart.Fırınada atabilirsin yeterki azcıkın yumusayıp acısını tekrar atsın.Kenara al.İç malzemelerini kavur iyice azcık su koy cok az ama biberlerin içine doldur üstlerini domatesle kapatabilirsin sonra yayvan bir tencereye dizip yarılarına gelecek kadar salçalı sıcak su ekle.Orta ateste pisir. Bu kadar pıtırcığım.Afiyetle yiyin sonra kocişkon ellerinden öpsün
o ellerimden öpen kocişkomu yerimm benn
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
elisoom çok teşekkür ederim tatlıım, ben de biberlerin kızartıldığını yeni öğrendim. karnıyarıkta bazen kızartılıyo ama onu biliyorum :)
bu iç harcını normal pilav pişirir gibi pişirecek miyiz? mesela 1 bardak pirince normalde 2 bardak su koyarız ya, bunda da 1 bardak pirince 1 bardak su koyup azcık pişirsek mi, birazda bieberlerin içinde pişer :26: suyu fazla kaçırırsak diye az bişey bulgur koyulduğunu biliyorum yaprak sarmasında mesela, fazla suyuda çekiyomuş o. buna da katsam olur belki :)
haftaya deniycem bunu
sibosummmmm nasılsın bakimmmmmm bomba gibi duruyosun ama yine bi sorıyım dedim
kusummm biberin kızartıldıgını ilk defa duyuyorum bak ilginçmiş bu tarif.. benim annem içlerini doldurur tencereye atar direk öle pişirir de :26:
ben de kolay kolay pasta- tatlı tarifleri buldum
milföyden, kedi dilinden falan... yapmayı düşünüyorum bir ara
hangi ara olur bilmem
kedi dilinden pastalara bayılıyoruuummm
![KK56 :56: :56:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk56.gif)
ben henüz hiç tatlı-tuzlu pasta türü bişey yapmadım. haftasonu kahvaltılara değişik kolay güzel mamalar bulursan tarifini paylaş bebeğimm olur mu :) benim cici sevgilim çok güzel omlet yapıyo, geçtiğimiz pazar o hazırlamıştı kahvaltıyı, bu seferde ben hazırlıycam inşallah ona süpriz yapıcam. inşallah uyanırım
Selam kızlar.. Böyle moral bozukluğu ile yazmak istemezdim ama çıldırmak üzereyim sizden akıl almam lazım..
Biliyosunuz bi ilişkiye başladım ve sevdiğimle aynı iş yerinde çalışıyorum..
İş yerimizde bi bayan var sevgilimle aynı statüde birisi iş arkadaşı..
Herkesle iyi geçinen, şakalaşan, konuşcak, cana yakın bi karakteri var sevgilimin..
Bu bayan ona gösterdiği ilgiyi bi hayli yanlış anlamaya başladı.. Bunu fark ettiğimde sevgilime karşı dile getiremedim çünkü dediğim bayan evli ve çocuklu birisi..
Ama dün akşam taşma noktasındaydım çıldırmamak için zor tuttum kendimi nitekim bugün iş yerinde duramadım izin alıp eve geldim..
Dün iş çıkışı için program yaptık.. Zaten iş yerinde onu bunu bahane edip oyalamış sevgilimi ve ayarladığımız saatten geç geldi yanıma..
Neyse geldi ve 10 dk sonra telefonu çaldı arayan bu bayan çok saçma sapan bişeyler soruyo o neydi bu neydi diye ki birlikte olduğumuzu biliyor..
Aradan yine 10-15 dk geçti bu sefer msj attı mesajıda şu çocuğu yaramazlık yapıyomuş işin bittiyse gel lunaparka götürelim diye..
Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.. Ne alaka böyle söyler, nası bunu yapar birlikte olduğumuzu bile bile yaptığı ne çirkin sayıyorum sevgilime.. Sonra benim telimi verdim al bundan ara gelmiyorum biz birlikteyiz de dedim.. Dediğimi etti ama benim için bütün gece can sıkıntısı ile geçti.. Bugün iş yerinde ona karşı bişey olmamış gibi rahat davranayım diyorum ama elimde değil yüzüm hep düşüktü.. Sabahta o kadına bizim sevgili olduğumuzu söylemiş erkek arkadaşım, geldi hatta hayırlı olsun falan dedi ama bi laf çarpmadanda geçmedi yani..
Napıcam ben bununla kızlar ya o insanla aynı yerde nası duracam nası davranmam gerekiyor..
Sevdiğim kişiye güveniyorum ama insanın sevdiğini evli ve çoluk çocuk sahibi bi insandan kıskanması insanı inanılmaz sıkıyo.. Sonra benim telimden aradıktan sonra gece bi daha mesaj atmış eve gidince ara beni falan diye.. Bu ayıp değil mi ya evli bi insanın bunu yapması çok ama çok çirkin değil mi
kübracım bu okuduklarımla ağzım bir karış açık kaldı. ama öncelikle hayırlı olsun diyorum, yeni bir ilişkiye başladığıı bilmiyordum ben. umarım o güzel gönlüne yakışan biridir.
konuya gelecek olursak, ay ben o kadını yolarım ayol !
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
bu nasıl bi seviyesizlik, evli barklı kadın gel çocuğumu lunaparka götür diyo elalemin adamına ! eşinin haberi var mı acaba !.. nasıl mide var bu kadında bilemiyorum artık !
![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
ilişkiniz çok yeni galiba çünkü erkek arkadaşım yeni açıkladı benimle birlikte olduğunu demişsin. artık öğrendi bir ilişkisi olduğunu umarım erkek arkadaşını rahat bırakır.
ben olsaydım, o kadının böyle şeylere cüret edebilmesine nasıl izin verir diye önce erkek arkadaşımı mahfederdim sanırım. gayet resmi durması, o kadına yüz vermeyi geçtim mecbur kalmadıkça konuşmaması gerekir benim çerçeveme göre. hatta laftan anlamayan bi tipse uyarması ...
hay tepem attı yani
![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)