• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

ben de bunu söledim kusum... askım blog acıp senin su hallerini yazıcam cok gecmeden fark edilirim "bögürtlenle hayat" diye kitap yaparlar beni de dedim :60:

sen de sıkma canını noluuur... şimdi ne desek sana bos gelecek tabi insan yasamadan görmeden tatmadan duymadan anlayamıyo ama sabret aklına da olumsuz seyler getirme

neden hayatınızı ve mutlugunuzu tek bir sınava baglıyorsunuz ki? sonucta okul okumus bu cocuklar Allah bi kapı acar illaki yeter ki o ol desin... belki ekmegi cok daha baska yerde...

Estağfirullah tatlım boş olur mu, hepinizin fikri desteği çok iyi geliyor bana. Eskisi gibi ağlamıyorum mesela:9:
Aslında canım tek bi sınava bağlamamıştık, birkaç iş başvurusunda da bulunmuştu bu süreçte.Belki bahsetmişimdir en son birinde tam oldu diyorduk çünkü puan, bölüm, mülakat sonuçları hep olumluydu, listenin başındayken çıkarılıp yerine alakasız bir bölümden biri alındı torpil döndü yani... Hayırlısı değilmiş dedik uğraşsak da olmadı bir şeyler..Bir de ikinci yılı olduğu için öğrenilmiş çaresizliğe dönecek diye korkuyorum:9: Onun kendini iyi hissetmesi için istiyorum daha çok. :31: Dua ediyorum ben de bol bol. RAbbim hayırlı bir kapı açar inanıyorum.

çocuk gibiler bebişim yaa :9: bi de poz vermesi var o supurgeyle ben mutfakta yemek hazırlıyodum bu almıs supurgeyi gelmiş kapının pervazına dayanmıs yüzüne de boyle cool bi ifade vermeye calısıyo, dedim hayırdır askım napıosun?

"Çok iyi süpürge kullanırım bebeğim, numaralarımı görmek ister misin?" dedi gülmekten doğradığım patatesleri yere döktüm hep :60:

ben de " göster bakalım sahte kovboy işe burayı temizlemekle baslayabilirsin mesela," dedim baktım toz oldu hemen kapıdan :60:

:60::60::60:
çağlamm iyiki varlar, ömrümüze ömür katıyolar :) hiçte evlilik aşkı öldürmüyo, hatta canına can katıyo :16:
evlilik hazırlığında yaşanan o binbir stres sıkıntı puf diye uçup gidiyo
bütün karamsarlık, negatif enerji yok oluyo ve hiç yaşanmamış sayılıyo.
akşamm olsuunn benim evimin tatlı prensi gelsin, beni alıp gezmelere götürsün :) ilk ev gezmemiz halamlara olacak :16: karşıya geçeceğiz, avcılara.
kurabiyem sen lazer epilasyona devam edecek misin? nereye gitmeyi düşünüyosun? ezgi de gidiyodu galiba, ona da bi sorayım o memnun muydu hatırlıyo musun?

Estağfirullah tatlım boş olur mu, hepinizin fikri desteği çok iyi geliyor bana. Eskisi gibi ağlamıyorum mesela:9:
Aslında canım tek bi sınava bağlamamıştık, birkaç iş başvurusunda da bulunmuştu bu süreçte.Belki bahsetmişimdir en son birinde tam oldu diyorduk çünkü puan, bölüm, mülakat sonuçları hep olumluydu, listenin başındayken çıkarılıp yerine alakasız bir bölümden biri alındı torpil döndü yani... Hayırlısı değilmiş dedik uğraşsak da olmadı bir şeyler..Bir de ikinci yılı olduğu için öğrenilmiş çaresizliğe dönecek diye korkuyorum:9: Onun kendini iyi hissetmesi için istiyorum daha çok. :31: Dua ediyorum ben de bol bol. RAbbim hayırlı bir kapı açar inanıyorum.

canım ben de çağla gibi diyecektim, sırf devlet işi değil de özel sektörde de güvence altında çalışabileceği yerler yok mudur... alternatif olarak düşünseniz diye.
bak bu topikten lavinin sevdiceği de 4 sene beklemişti atanmak için yanlış hatırlamıyosam. öğretmen o da. gerçekten istiyorsa başarır o da, daha 2. yılıymış ama bir an önce olur ve daha fazla beklemenize gerek kalmaz inşallah.

canım ben de çağla gibi diyecektim, sırf devlet işi değil de özel sektörde de güvence altında çalışabileceği yerler yok mudur... alternatif olarak düşünseniz diye.
bak bu topikten lavinin sevdiceği de 4 sene beklemişti atanmak için yanlış hatırlamıyosam. öğretmen o da. gerçekten istiyorsa başarır o da, daha 2. yılıymış ama bir an önce olur ve daha fazla beklemenize gerek kalmaz inşallah.

Canım bu yıl da özelde çalıştı bir müddet, dersanede. Ama özelin koşulları, maaşı daha az oluyor maalesef, bölüm olarak devlette bile sıkıntıları olan bir bölüm zaten:27:Norm olayı sıkıntı, ders saati gittikçe düşürülüyor... İyi bir özel kurum çok daha iyi olacaktır belki de dediğin gibi:31: Bir ay önce bir sertifika durumu oldu zaten. Özel rehabilitasyon kurumlarında rehber olabilirliğe dair. Ona da başvurdu, çıkar inşallah bekliyoruz onu da.:31:

Son düzenleme:
nihancım olur iş hayatı bu kapılar kapanır once sonra acılır ya da ilk basta cok kotu sartlarda baslarsın sonra daha iyi olur

benim patronum üniversite bile okumamıs bir adam yabancı dili bile yeni öğreniyor eşiyle 47 yasında... bu işlere ilk girdiginde otobüse binecek paraları yokmus simdi emrinde kac dil bilen kac universite bitirmiş bir plaza dolusu adam calısıyor

bu işler kısmet işi sen dualarını eksik hiçbirimizin ne olcagı belli mi Allah hayırlısını versin ne verirse :16:

nurayımitom aynen ölee :9: güzel gesmeler siseee o samaaan hihihi :9: ilk ziyaretinizi de yapn bakalım benim de arkadasım gelcek işi cıkmazsa burdan beraber cıkıp bize gidicez evde yalnızmıs size geliyim iki moral bulayım biraz yüzüm gülsün enişte kesin yine bişey yapar koparır bizi dedi biz de gel dedik :9: aksam ne yapıyım size dedi benimki de ama en son mutfak faciasından sonra bosver askım mis gibi pizza söler film izleriz hep birlikte dedim askımın arkadası da gelcek galba bu aksam dört kişiyiz :56:

edicem kusum lazere devam evet ama yazı atlatmam lazımm malum güneşlenmemek gerekio ama bizim kanımız kaynıyo hala haftasonları kacarız denize durmayız :9: ekim gibi falan baslıcam Allah izn verirse

en son memnunda bebişim ama ezgitomla benimki farklı makineler... Yanlıs hatırlamıosam ezgitos IPl e gidiodu benimki alex di alexle devam edicem aynı makineyle

Evet çağloşum aynen dediğin gibi... İnsanın ne olacağı, nerden nereye geleceği hiç belli değil.
Diyorum ya bu kadar sınav diyoruz ama belki atansa bile sıkıntıları bitmiycek bölüm nedeniyle.
O yüzden Rabbim hayırlı bir iş nasip etsin tez zamanda.
:54::54::54:
Öpüyorum sizleri iyi ki varsınız.:16::16:
Ayrıca misafirler de ağırlanırmış ay ay ay:9::9:

Evet çağloşum aynen dediğin gibi... İnsanın ne olacağı, nerden nereye geleceği hiç belli değil.
Diyorum ya bu kadar sınav diyoruz ama belki atansa bile sıkıntıları bitmiycek bölüm nedeniyle.
O yüzden Rabbim hayırlı bir iş nasip etsin tez zamanda.
:54::54::54:
Öpüyorum sizleri iyi ki varsınız.:16::16:
Ayrıca misafirler de ağırlanırmış ay ay ay:9::9:

biz de öperiz kiiii :54::54:

misafir sayılmaz onlar kusum yaa ikimizin de en yakın arkadasları kardesimiz gibiler artık

asıl misafirim haftasonu annişkoyu cagırdım mecburen :9: bakalım nası gecicek huff streslendim hee :9:

biz de öperiz kiiii :54::54:

misafir sayılmaz onlar kusum yaa ikimizin de en yakın arkadasları kardesimiz gibiler artık

asıl misafirim haftasonu annişkoyu cagırdım mecburen :9: bakalım nası gecicek huff streslendim hee :9:

:16::16:
Annen mi gelecek oooyyy...
Hünerleri gösterme zamanı Çağloş:34::9::9::9:

doğum günümü kutlayan bebeklerimm teşekkür ederimmm:16::16::16: güzel bir doğum günüydü. benim güzel ailem (nişanlıcanım ve kayınannişim dahil) sürpriz yaptılar bana. harika bir pasta yaptırmışlar üzerinde yeğenimi uyuturken çekilmiş fotoğraflarımdan yapılan bir kolaj vardı. facetekiler görmüştür:)) bol bol hediyelerim oldu:9: sınav öncesi iyi moral oldu bana.
bugünde prensesimin mevlütü vardı. bir güzel giydirdik onu minik gelin oldu.
:nazar::nazar::nazar: çok yorgunum ben hadi görüşürüz kızçelerim:21::21:

:16::16:
Annen mi gelecek oooyyy...
Hünerleri gösterme zamanı Çağloş:34::9::9::9:

ne hüneri kusum yaaa henüz on fırın ekmek yemem gerek :9:

haftaiçi mamişleri bile kocikim yapıo bana :27:

bi haftasonum var ondada misafir telası olcak simdi gerci annem de kayınannem de benden hevesliler masallah :1: ikisi de yardıma geliyim yardıma geliyim seklinde... :9: kayınvalidem de yardıma gelmek istio desem anneme kıyameti koparır ama tabi ne münasebet hıhh diye :1:

biz de kendimizce program yaptık böörtlenle bakalım uyabilcez mi

cuma aksam alısveriş

cumartesi sabah erkenden kalkıp temizlige girişceez

pazar gunu de kesin bisey cıkıcak hala süpermane gidemedik :43: düşün yani biz hala gidemedik :37: bi rahat bırakmıolar bunlar yeni evli deyip de yaaa :27:

doğum günümü kutlayan bebeklerimm teşekkür ederimmm:16::16::16: güzel bir doğum günüydü. benim güzel ailem (nişanlıcanım ve kayınannişim dahil) sürpriz yaptılar bana. harika bir pasta yaptırmışlar üzerinde yeğenimi uyuturken çekilmiş fotoğraflarımdan yapılan bir kolaj vardı. facetekiler görmüştür:)) bol bol hediyelerim oldu:9: sınav öncesi iyi moral oldu bana.
bugünde prensesimin mevlütü vardı. bir güzel giydirdik onu minik gelin oldu.
:nazar::nazar::nazar: çok yorgunum ben hadi görüşürüz kızçelerim:21::21:

yaa yerim ben onu miniiiiş :emir_bebek::nazar: allah nazarlardan saklasın

senin icin de nice nice dogum gunlerine bebişim :54:

Selam benim sevgi pıtırcıklarım :16::16::16:
Nurayım yerim seni :56: bayadır rastlaşamadık bebeim :16: Ben süpürgenin turbo kısmını taktım heryeri onla süpüyorum.Zaten süpürmek ekstra yorucu bi iş tak çıkar yapmıyorum bitanem.Biber dolmasının tarifinide yazıyorum bebişkom:54:

• dolmalik biber,
• 1 su bardagi pirinc
• 3 adet adet kuru sogan
• 200 gr kıyma
• sıvı yag
• nane
• maydanoz
• karabiber
• tuz
• 1 yemek kasigi salca

Biberleri yıkayıp içlerini temizle suya yatır acısını atsın.Sonra hafif yağda kızart.Fırınada atabilirsin yeterki azcıkın yumusayıp acısını tekrar atsın.Kenara al.İç malzemelerini kavur iyice azcık su koy cok az ama biberlerin içine doldur üstlerini domatesle kapatabilirsin sonra yayvan bir tencereye dizip yarılarına gelecek kadar salçalı sıcak su ekle.Orta ateste pisir. Bu kadar pıtırcığım.Afiyetle yiyin sonra kocişkon ellerinden öpsün :52:

sibosummmmm nasılsın bakimmmmmm bomba gibi duruyosun ama yine bi sorıyım dedim :23:

Nurayım yerim seni :56: bayadır rastlaşamadık bebeim :16: Ben süpürgenin turbo kısmını taktım heryeri onla süpüyorum.Zaten süpürmek ekstra yorucu bi iş tak çıkar yapmıyorum bitanem.Biber dolmasının tarifinide yazıyorum bebişkom:54:

• dolmalik biber,
• 1 su bardagi pirinc
• 3 adet adet kuru sogan
• 200 gr kıyma
• sıvı yag
• nane
• maydanoz
• karabiber
• tuz
• 1 yemek kasigi salca

Biberleri yıkayıp içlerini temizle suya yatır acısını atsın.Sonra hafif yağda kızart.Fırınada atabilirsin yeterki azcıkın yumusayıp acısını tekrar atsın.Kenara al.İç malzemelerini kavur iyice azcık su koy cok az ama biberlerin içine doldur üstlerini domatesle kapatabilirsin sonra yayvan bir tencereye dizip yarılarına gelecek kadar salçalı sıcak su ekle.Orta ateste pisir. Bu kadar pıtırcığım.Afiyetle yiyin sonra kocişkon ellerinden öpsün :52:

kusummm biberin kızartıldıgını ilk defa duyuyorum bak ilginçmiş bu tarif.. benim annem içlerini doldurur tencereye atar direk öle pişirir de :26:

ben de kolay kolay pasta- tatlı tarifleri buldum :9: milföyden, kedi dilinden falan... yapmayı düşünüyorum bir ara :27: hangi ara olur bilmem :60:

Son düzenleme:
çağlikommm :16: iyimm kii daha iyi olma yolundayım :27:
su gibi akıp geçen zaman peşinden koşan ben.. düştüm ağladım sızladım çok yaralandım ama kalktım yerimden silkelendim yaralarımı sarmaya çalıştım ve yoluma devam ediyorum dim dik :34: daha güçlü daha daha sağlam adımlarla sadece Allaha dua ediyorum dıştan çok sağlam görünsemde içimdeki acım tamamen bitsin diyorum :31: hayat devam ediyo snuçta dimi ama :31:

Selam kızlar.. Böyle moral bozukluğu ile yazmak istemezdim ama çıldırmak üzereyim sizden akıl almam lazım..
Biliyosunuz bi ilişkiye başladım ve sevdiğimle aynı iş yerinde çalışıyorum..
İş yerimizde bi bayan var sevgilimle aynı statüde birisi iş arkadaşı..
Herkesle iyi geçinen, şakalaşan, konuşcak, cana yakın bi karakteri var sevgilimin..
Bu bayan ona gösterdiği ilgiyi bi hayli yanlış anlamaya başladı.. Bunu fark ettiğimde sevgilime karşı dile getiremedim çünkü dediğim bayan evli ve çocuklu birisi..
Ama dün akşam taşma noktasındaydım çıldırmamak için zor tuttum kendimi nitekim bugün iş yerinde duramadım izin alıp eve geldim..
Dün iş çıkışı için program yaptık.. Zaten iş yerinde onu bunu bahane edip oyalamış sevgilimi ve ayarladığımız saatten geç geldi yanıma..
Neyse geldi ve 10 dk sonra telefonu çaldı arayan bu bayan çok saçma sapan bişeyler soruyo o neydi bu neydi diye ki birlikte olduğumuzu biliyor..
Aradan yine 10-15 dk geçti bu sefer msj attı mesajıda şu çocuğu yaramazlık yapıyomuş işin bittiyse gel lunaparka götürelim diye..
Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.. Ne alaka böyle söyler, nası bunu yapar birlikte olduğumuzu bile bile yaptığı ne çirkin sayıyorum sevgilime.. Sonra benim telimi verdim al bundan ara gelmiyorum biz birlikteyiz de dedim.. Dediğimi etti ama benim için bütün gece can sıkıntısı ile geçti.. Bugün iş yerinde ona karşı bişey olmamış gibi rahat davranayım diyorum ama elimde değil yüzüm hep düşüktü.. Sabahta o kadına bizim sevgili olduğumuzu söylemiş erkek arkadaşım, geldi hatta hayırlı olsun falan dedi ama bi laf çarpmadanda geçmedi yani..
Napıcam ben bununla kızlar ya o insanla aynı yerde nası duracam nası davranmam gerekiyor..
Sevdiğim kişiye güveniyorum ama insanın sevdiğini evli ve çoluk çocuk sahibi bi insandan kıskanması insanı inanılmaz sıkıyo.. Sonra benim telimden aradıktan sonra gece bi daha mesaj atmış eve gidince ara beni falan diye.. Bu ayıp değil mi ya evli bi insanın bunu yapması çok ama çok çirkin değil mi

ayyyy uyuz oldum heeee ne pişkin kadın kocası yok mu da parka onu cagırıyo olaya bak hayret!

hayatımmm tek soyleyebilceim bole tarz insanlar kadın olsun erkek olsun her zaman olur

onlarla arasına dikenli tel cekecek olan sevgilin... kesin ve net

herkesle iyi olabilir demek onla olmaması gerekio bunu gordunuz ya da en azından sen rahatsız oldugun icin o kadınla arasına set cekmesi gerek

kesinlikle daha sert bi durus takınması lazım yumusak yuzlu olmamalı... baska cozumu yok en azından senin yapabilcein bişe yok belli ki kadın arsız... tamamen erkegin elinde bu noktada top :50:

• dolmalik biber,
• 1 su bardagi pirinc
• 3 adet adet kuru sogan
• 200 gr kıyma
• sıvı yag
• nane
• maydanoz
• karabiber
• tuz
• 1 yemek kasigi salca

o ellerimden öpen kocişkomu yerimm benn :16:
elisoom çok teşekkür ederim tatlıım, ben de biberlerin kızartıldığını yeni öğrendim. karnıyarıkta bazen kızartılıyo ama onu biliyorum :)
bu iç harcını normal pilav pişirir gibi pişirecek miyiz? mesela 1 bardak pirince normalde 2 bardak su koyarız ya, bunda da 1 bardak pirince 1 bardak su koyup azcık pişirsek mi, birazda bieberlerin içinde pişer :26: suyu fazla kaçırırsak diye az bişey bulgur koyulduğunu biliyorum yaprak sarmasında mesela, fazla suyuda çekiyomuş o. buna da katsam olur belki :)
haftaya deniycem bunu :16:

sibosummmmm nasılsın bakimmmmmm bomba gibi duruyosun ama yine bi sorıyım dedim :23:

kusummm biberin kızartıldıgını ilk defa duyuyorum bak ilginçmiş bu tarif.. benim annem içlerini doldurur tencereye atar direk öle pişirir de :26:

ben de kolay kolay pasta- tatlı tarifleri buldum :9: milföyden, kedi dilinden falan... yapmayı düşünüyorum bir ara :27: hangi ara olur bilmem :60:
kedi dilinden pastalara bayılıyoruuummm :56:
ben henüz hiç tatlı-tuzlu pasta türü bişey yapmadım. haftasonu kahvaltılara değişik kolay güzel mamalar bulursan tarifini paylaş bebeğimm olur mu :) benim cici sevgilim çok güzel omlet yapıyo, geçtiğimiz pazar o hazırlamıştı kahvaltıyı, bu seferde ben hazırlıycam inşallah ona süpriz yapıcam. inşallah uyanırım :25:

Selam kızlar.. Böyle moral bozukluğu ile yazmak istemezdim ama çıldırmak üzereyim sizden akıl almam lazım..
Biliyosunuz bi ilişkiye başladım ve sevdiğimle aynı iş yerinde çalışıyorum..
İş yerimizde bi bayan var sevgilimle aynı statüde birisi iş arkadaşı..
Herkesle iyi geçinen, şakalaşan, konuşcak, cana yakın bi karakteri var sevgilimin..
Bu bayan ona gösterdiği ilgiyi bi hayli yanlış anlamaya başladı.. Bunu fark ettiğimde sevgilime karşı dile getiremedim çünkü dediğim bayan evli ve çocuklu birisi..
Ama dün akşam taşma noktasındaydım çıldırmamak için zor tuttum kendimi nitekim bugün iş yerinde duramadım izin alıp eve geldim..
Dün iş çıkışı için program yaptık.. Zaten iş yerinde onu bunu bahane edip oyalamış sevgilimi ve ayarladığımız saatten geç geldi yanıma..
Neyse geldi ve 10 dk sonra telefonu çaldı arayan bu bayan çok saçma sapan bişeyler soruyo o neydi bu neydi diye ki birlikte olduğumuzu biliyor..
Aradan yine 10-15 dk geçti bu sefer msj attı mesajıda şu çocuğu yaramazlık yapıyomuş işin bittiyse gel lunaparka götürelim diye..
Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.. Ne alaka böyle söyler, nası bunu yapar birlikte olduğumuzu bile bile yaptığı ne çirkin sayıyorum sevgilime.. Sonra benim telimi verdim al bundan ara gelmiyorum biz birlikteyiz de dedim.. Dediğimi etti ama benim için bütün gece can sıkıntısı ile geçti.. Bugün iş yerinde ona karşı bişey olmamış gibi rahat davranayım diyorum ama elimde değil yüzüm hep düşüktü.. Sabahta o kadına bizim sevgili olduğumuzu söylemiş erkek arkadaşım, geldi hatta hayırlı olsun falan dedi ama bi laf çarpmadanda geçmedi yani..
Napıcam ben bununla kızlar ya o insanla aynı yerde nası duracam nası davranmam gerekiyor..
Sevdiğim kişiye güveniyorum ama insanın sevdiğini evli ve çoluk çocuk sahibi bi insandan kıskanması insanı inanılmaz sıkıyo.. Sonra benim telimden aradıktan sonra gece bi daha mesaj atmış eve gidince ara beni falan diye.. Bu ayıp değil mi ya evli bi insanın bunu yapması çok ama çok çirkin değil mi
kübracım bu okuduklarımla ağzım bir karış açık kaldı. ama öncelikle hayırlı olsun diyorum, yeni bir ilişkiye başladığıı bilmiyordum ben. umarım o güzel gönlüne yakışan biridir.
konuya gelecek olursak, ay ben o kadını yolarım ayol ! :53: bu nasıl bi seviyesizlik, evli barklı kadın gel çocuğumu lunaparka götür diyo elalemin adamına ! eşinin haberi var mı acaba !.. nasıl mide var bu kadında bilemiyorum artık !
:47:
ilişkiniz çok yeni galiba çünkü erkek arkadaşım yeni açıkladı benimle birlikte olduğunu demişsin. artık öğrendi bir ilişkisi olduğunu umarım erkek arkadaşını rahat bırakır.
ben olsaydım, o kadının böyle şeylere cüret edebilmesine nasıl izin verir diye önce erkek arkadaşımı mahfederdim sanırım. gayet resmi durması, o kadına yüz vermeyi geçtim mecbur kalmadıkça konuşmaması gerekir benim çerçeveme göre. hatta laftan anlamayan bi tipse uyarması ...
hay tepem attı yani :47:

Son düzenleme:
Erkek arkadaşımının ondan uzak durması olamaz çünkü aynı işi yapıyolar ve günün çoğunluğunu birlikte geçiriyorlar..
Ama şimdi bugünden itibaren aralarında bi sınır var.. işten bi arkadaşım aradı şimdi senden sonra oda çıktı dedi kadın ilişkimizi duydu ve hasta oldu sanırım.. :51:
Bu konu yüzünden erkek arkadaşıma tavır yapmak istemiyorum çünkü ona güveniyorum ve oda diyo ki ya kadın evli ne işim olur diye..
Ama insanlar hiç olduğu, göründüğü gibi değilmiş bu yaptıklarını ondan hiç beklemezdim zira severdim kendilerini..
Ne diyim Allah şeytana uydurmasın.. İnsan sevdiğine nolursa olsun sadık olmalı..
Allah kötü, fesat insanlardan uzak tutsun bizi..

Back