• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Aşk dolu bir sabahtan günaydınlar hepinize bebekleriiiimmm.:16::16::16::16:

Çağlam ne güzel anlatmışsın,darısı yıldönümlerinize inşallah,mailini sabırsızlıkla bekliyoruumm.:16::16::nazar::nazar:

Kahvaltımı yapıp ders çalışmalıyım,dualarınızı bekliyorum bebeklerim.:31::31::30:

Sabah gözümü bir açtım,şiir yazıp yollamış bana mucizem.:17::nazar: Ne kadar şükretsem az.:16::16::16:

kujucummmmmm amin inşallah darısı size olsun bian önce evlenin de yıldonumleri kutlayın :16:

ohh ohh maşallah size de nazar degmesin :nazar: romantik eniştemiz :9:

attım kusum sevimli hediyecigimin resminiii :16:

kızlar gunaydın;
yardımnza ıhtıyacım var dun saat 5,30da ısten cıktım arkdasla kafeye gıttık nısanlım dedı nerdesın dddm kafedym cık bı goreyım senı tamm dedım oan tayt gymstm oda taytan nefret edıyor dedıkı benı ole gorunce kafann dıkıne gore hareket et dedı ve benı bıraktı gıttı 6dan bu saat e kadar aradım tlmı açmıyo msjlarıma karslık vermıyor sızce napayım yardımcı olrmsnz

kujucummmmmm amin inşallah darısı size olsun bian önce evlenin de yıldonumleri kutlayın :16:

ohh ohh maşallah size de nazar degmesin :nazar: romantik eniştemiz :9:

attım kusum sevimli hediyecigimin resminiii :16:

Allahım böyle insanlar hala varmış yaaa,nasıl bir hediyedir o.:52::nazar: Üstelik sen seviyorsun diye pembe yaptırmış bir de.:38: Rabbim bu muhabbetinizi kem gözlerden korusun kurabiyem,çok beğendim.:17:

Lavinim gelinliğini de gördüm,çok güzel olmuşsun.:16::nazar:Rabbim aşkla giymeyi nasip etsin.:16:

Kurabiyem,Rabbim dualarımı kabul etti.:16::nazar: İlk defa biri bana bu kadar değer veriyor,ilk defa ilişkinin kadını benim.:17::nazar: Rabbim bu güzelliği bozmak isteyenlere fırsat vermesin,biz de kavuşalım.:16::nazar:

Allahım böyle insanlar hala varmış yaaa,nasıl bir hediyedir o.:52::nazar: Üstelik sen seviyorsun diye pembe yaptırmış bir de.:38: Rabbim bu muhabbetinizi kem gözlerden korusun kurabiyem,çok beğendim.:17:

Lavinim gelinliğini de gördüm,çok güzel olmuşsun.:16::nazar:Rabbim aşkla giymeyi nasip etsin.:16:

Kurabiyem,Rabbim dualarımı kabul etti.:16::nazar: İlk defa biri bana bu kadar değer veriyor,ilk defa ilişkinin kadını benim.:17::nazar: Rabbim bu güzelliği bozmak isteyenlere fırsat vermesin,biz de kavuşalım.:16::nazar:

Seni böyle görmek sevindiriyor beni senin için çok mutluyum bugu bugum :16:
Herkese selam akışta görünce damladım :17:

selamlar ne güzel şeyler olmuş burda maşallah hepinize :31:
lavinn prensesler giisin canım nede güzel olmuşsun sen öyle :nazar:
ezgicim çok sevindim sınav için kuzum iyi sonuçlar alırsın inşallah :16:
çağlakuşummm nice aylara yıllara bi ömre bebeğimmm :nazar::nazar::nazar:
ve vee buguuu :17: ne güzel şeyler yaşamışsın adı AŞK olan ! hep böyle yüzünü güldürüp mutlu etsin prensin :16:
hak ettin bence böyle güzel bi aşkı sevgiyi sen darısı başıma artıkın :27: :9:
öpüorumm hepinizii :16::16:

selamlar ne güzel şeyler olmuş burda maşallah hepinize :31:
lavinn prensesler giisin canım nede güzel olmuşsun sen öyle :nazar:
ezgicim çok sevindim sınav için kuzum iyi sonuçlar alırsın inşallah :16:
çağlakuşummm nice aylara yıllara bi ömre bebeğimmm :nazar::nazar::nazar:
ve vee buguuu :17: ne güzel şeyler yaşamışsın adı AŞK olan ! hep böyle yüzünü güldürüp mutlu etsin prensin :16:
hak ettin bence böyle güzel bi aşkı sevgiyi sen darısı başıma artıkın :27: :9:
öpüorumm hepinizii :16::16:

Amin canım.:16: Çok iyiydim 10-15 dk öncesine kadar.:ssz: Eski sevgilim olacak gerizekalı mesaj attı,hayırlı olsun diye.Kardeşime de yazdı faceden,acaba kendisi mi teklif etti o çocuğa,baban biliyor mu,yazık babanıza falan diye... Allah belasını versin.:14::14: Babamı arayıp söylerse ne yaparım ben yaaa ? :5::5: Hayatımı mahvetmeye devam ediyor hala...:43: Fazla bana bu mutluluk.:14:

bugün bizim 1.ayımızzzzzzzzzz :16::16::16: aşk dolu bir bir aydı rüya gibiydi Allahım her ayımızı böyle kılsın inşallah :16::16: darısı bütün aşıklara olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn :38::38::38::38:

dün akşamdan başladık kutlamalara biz :9: akşam kayınbabikleri agırladım en sonundaaa pasta alıp gelmişler hatta babikimmm ilk ay hediyemiz olarak getirdi süprizimiiiiiiii kızlarr yaaa valla ben bu kayınbabikimi napcaaaam ona süper bi hediye hazırlamalıyım acilennn cok begencegi bişey olmalı... Sırf ben pembeyi seviyorum diye bi de pembe yaptırtmış gidip ya!!! Hediyemi size mail olarak attım az önce fotosunu çekmiş paşacanım :16:

Hediyeyi yaptırdığı kız o nasıl bir kayınbaba öyle alnından öpücem valla ilk defa bi kayınbaba yaptırıyo bana böle bi hediye demiş :9::9::9::9: eli öpülesi bas tacı yapılası babişim benimmmmmm yaaa :16::16:

sabah uyandıgımda yatagımın bası ciceklerle doluydu :16: ben de evden cıkmadan yatagı notlarla doldurdummm aksam da yemek yicez orda mektubumu vericem sevgilicimeee... butun 1 ayı anlattım ona oku oku bitiremicek :27::27::27:

nurayımmm aklımdasın merak etmeee su sevdicegin arkadaslarını bi aradan cıkarıyımmm hemen liste bası sizssiniz... sevdicege dedim hatta nuraylara gidicez onlar da bize gelicek diye.. kocikim bi ordu adamla arkadas oldugu icin tabur tabur geliyolar resmen :60: bu hafta yine cumadan baslarım hazırlıga :9:

ezigotsum cok sevindim kusummm insallah hadi bakalım hayırlısı güzel tatiller diliorum size de :16:

bugummmmmmm bugummmm yerim seni bennnnnn :16::16: hislerimin dogru cıkmasına cok sevindimmm bu kadar cabuk bulmana mucizeni bi ömür bırakmayın birbirinizin eline sakınnnn o mucizeler hayatımıza sonsuza dek bizle kalmak icin geliyolar emin ol :16:

lavinimmm hele bi dolsun evcagızın o zaman görrrr iki katı cıkmak istemiceksin ordan... bi evi yuva yapan da o sanırım... içinde hiç yaşamadığın bir eve bağlanmak :16:
kuşuuummmm nice nice aylara, yıllara atarak çoğalan bu aşk ve mutlulukla inşallah :16:
biz de 1.haftamızı kutlamıştık geçen hafta :)
vee kayınbabikine diyecek bişey bulamyorum ! :nazar: bu hediyeyi düşünmesi onun kalbinin ne kadar temiz, masum ve sevgi dolu olduğunu ortaya koyuyor ki anlatamam.. allahım başınızdan eksik etmesin bu tatlı babişi..
yatak odasının kapısına mı astınız onu, oy yeriimm :69:
benim ki de düşüneydi de, bi taş getireydi, siyah olaydı hiç farketmezdi :1: neyse ama onlara gittiğimizde, sana dondurma alıyım mı dedi bana :9: bu da bi adım onun için.

Aşk dolu bir sabahtan günaydınlar hepinize bebekleriiiimmm.:16::16::16::16:

Çağlam ne güzel anlatmışsın,darısı yıldönümlerinize inşallah,mailini sabırsızlıkla bekliyoruumm.:16::16::nazar::nazar:

Kahvaltımı yapıp ders çalışmalıyım,dualarınızı bekliyorum bebeklerim.:31::31::30:

Sabah gözümü bir açtım,şiir yazıp yollamış bana mucizem.:17::nazar: Ne kadar şükretsem az.:16::16::16:
mervikoo şiirini gördüm :16: vee kpss denen o saçmalıktan da alnının akıyla çıkacaksın inşallah.
sevdiceğin okuduğun şehirde mi yaşıyor?

kızlar gunaydın;
yardımnza ıhtıyacım var dun saat 5,30da ısten cıktım arkdasla kafeye gıttık nısanlım dedı nerdesın dddm kafedym cık bı goreyım senı tamm dedım oan tayt gymstm oda taytan nefret edıyor dedıkı benı ole gorunce kafann dıkıne gore hareket et dedı ve benı bıraktı gıttı 6dan bu saat e kadar aradım tlmı açmıyo msjlarıma karslık vermıyor sızce napayım yardımcı olrmsnz
:37:
bu nasıl bi ilişki? kafeden çık deyip senin ne giydiğini kontrol etmeler falan...
nişanlı olduğunuza göre sevdiğinizi iyi, kötü huylaryla kabullenmiş ve hayatınıza ortak etmeye karar vermişsiniz demektir. tayttan nefret ediyosa ve böyle kabullenmişseniz, giymeseydiniz.

Amin canım.:16: Çok iyiydim 10-15 dk öncesine kadar.:ssz: Eski sevgilim olacak gerizekalı mesaj attı,hayırlı olsun diye.Kardeşime de yazdı faceden,acaba kendisi mi teklif etti o çocuğa,baban biliyor mu,yazık babanıza falan diye... Allah belasını versin.:14::14: Babamı arayıp söylerse ne yaparım ben yaaa ? :5::5: Hayatımı mahvetmeye devam ediyor hala...:43: Fazla bana bu mutluluk.:14:
canım, keşke onu silseydiniz, engelleseydiniz falan.
babanıza yazıkta ne demek! ay kim oluymuş o...

bugummm sakin ol lutfen canını sıkma ne yapabilir ki o bu saatten sonra???? Hazmedemiyo olanları kendi kafasızlıgını nereye saldırcanı sasırmıs resmen kıskanclıktan da kudurmus... Bosverseneeee bu erkekler hep böle değişmezler.. kafasını tasa vurmaya devam etsin o sana bişey yapamaz merak etme

nurayım evet kusumcannnn yatak odasının kapısına astık :16: ya ben asıl torunu olunca cok merak ediyorum kayınbabikimi... sanırım dunyanın en saslı cocugu olcak benim sıpacık :9::9: kimbilir nasıl asık olur torununa tahmin edemiyorum suan :9:

seninkinde de gelişmeler var valla cok sevindim kusum cogalarak artsın insallah... sevdiceklerle de nice nice aylar yıllar gorelim saglıkla huzurla askla AMİNNNNN :16::16::16:

erz merhaba ,

nuraya ben de katılıyorum biraz garip bi durum değil mi? Bastan bi guvensizlik var aranızda zaten kontrol etmek falan cok sacma yani nası sen bana guvenmiyomusun derdim ben olsam

kaldı ki tayt giymeni istemiosa giymezsin dikkat edersin dediklerine yok o kim oluyo karısamaz ya da bu kadar baskıya gelemem diyosan da zaten yanlıs kişiyle berabersin

bi tayt mevzusundan boyle seni aramaması cocuk gibi kusmesi de sacma... küs durabilmesi kotu bi kere bastan ne biliyim uzatılacak bir sey olmamalıydı bu :44:

bugummm sakin ol lutfen canını sıkma ne yapabilir ki o bu saatten sonra???? Hazmedemiyo olanları kendi kafasızlıgını nereye saldırcanı sasırmıs resmen kıskanclıktan da kudurmus... Bosverseneeee bu erkekler hep böle değişmezler.. kafasını tasa vurmaya devam etsin o sana bişey yapamaz merak etme

nurayım evet kusumcannnn yatak odasının kapısına astık :16: ya ben asıl torunu olunca cok merak ediyorum kayınbabikimi... sanırım dunyanın en saslı cocugu olcak benim sıpacık :9::9: kimbilir nasıl asık olur torununa tahmin edemiyorum suan :9:

seninkinde de gelişmeler var valla cok sevindim kusum cogalarak artsın insallah... sevdiceklerle de nice nice aylar yıllar gorelim saglıkla huzurla askla AMİNNNNN :16::16::16:

erz merhaba ,

nuraya ben de katılıyorum biraz garip bi durum değil mi? Bastan bi guvensizlik var aranızda zaten kontrol etmek falan cok sacma yani nası sen bana guvenmiyomusun derdim ben olsam

kaldı ki tayt giymeni istemiosa giymezsin dikkat edersin dediklerine yok o kim oluyo karısamaz ya da bu kadar baskıya gelemem diyosan da zaten yanlıs kişiyle berabersin

bi tayt mevzusundan boyle seni aramaması cocuk gibi kusmesi de sacma... küs durabilmesi kotu bi kere bastan ne biliyim uzatılacak bir sey olmamalıydı bu :44:

cidden sizin bebiş çok şanslı olcak :16: dedesine de aşık olur artık :)

ben akşama pizza mı yapsam diyorum :44: maya yok evde ama bi tarif buldum kabartma tozuyla yapılmış. onu denerim. yanına da patates yaparım yine fırında

kusum ben pizzayı hazır fırın hamurundan da yapıorum aklında bulunsun fırından alıyorum gidip cok da guzel oluyo.. Onu nişastayla acıyorum boyle yumusak yumusak olsun daha cok diye tepsisini de yaglıyorum mis gibi oluyo... mayasıs hamurdan denemedim hiç ama pizzanın her turlusu guzel oluyo ya :56: patates pizzası denemek istiyorum ben de bir ara onu hiç yapmamıstım :9:

fırınını denedin mi kusum bu arada hiç memnun musun :56::56:

Kardeşim silmiyor,sizin aranızdaki şey beni ilgilendirmez dedi,ona ayrı kızdım zaten.:25::14: Çok aceleci davrandın,daha ayrılalı ne kadar oldu falan dedi.:5::5::25: Ben neden kendimi kapatayım dünyaya ? :30:

Hiçbir şey yazmadım ona da,kudursun haysiyetsiz herif,hala salça oluyor bana.:19::19::19:

Yok Nuraycım oraya çok yakın bir ilçede yaşıyor yazarım özelden.

Son düzenleme:
kusum ben pizzayı hazır fırın hamurundan da yapıorum aklında bulunsun fırından alıyorum gidip cok da guzel oluyo.. Onu nişastayla acıyorum boyle yumusak yumusak olsun daha cok diye tepsisini de yaglıyorum mis gibi oluyo... mayasıs hamurdan denemedim hiç ama pizzanın her turlusu guzel oluyo ya :56: patates pizzası denemek istiyorum ben de bir ara onu hiç yapmamıstım :9:

fırınını denedin mi kusum bu arada hiç memnun musun :56::56:
patates pizzası nasıl oluyo yavrucuum :26:
fırın hamurundan çok güzel oluyo biliyorum onu ama burda fırın nerde onu bilmiyorum :31:
fırını hiç denemedim işte, bi yandan da onu denerim diye düşünüyorum :) geçen gün fırında köfte yapacaktım ama o gün kardeşim hastalandı. güya ona cici cici mamalar yapıp yedirecektim. patates haşlamasından başka bişey yiyemedi çocuk :31:
haftasonu da yumurtalı ekmek deneyemedim, cts erkenden çıktık evden dışarda yaptık kahvaltıyı. o akşam arkadaşlarımız kaldı bizde. pazar sabahı da simit poğaca börek falan vardı.. bu haftasonuna inşallah :16:

Kardeşim silmiyor,sizin aranızdaki şey beni ilgilendirmez dedi,ona ayrı kızdım zaten.:25::14: Çok aceleci davrandın,daha ayrılalı ne kadar oldu falan dedi.:5::5::25: Ben neden kendimi kapatayım dünyaya ? :30:

Hiçbir şey yazmadım ona da,kudursun haysiyetsiz herif,hala salça oluyor bana.:19::19::19:

üzülme canım benim. ne yapacaktın aylarca yılarca yas mı tutacaktın. kimseye güvenilmez diyip depresyona mı girecektin.
kardeşin, ablasını bu hale getiren adamla grüşmeyi doğru buluyor da ablasının mutlu olmak için attığı adımı yanlış buluyor.
ilginç.
hiç ama hiç gölge düşürme mutluluğuna.

Terbiyesize bak sen! Bu nasıl bir cesarettir, sane ne ya sa-na ne!!!

Çok kızdım ex adama. Allah'ım uğraşacak dert vermemiş bunla uğraşıyor.

Kardeşin de ayıp etmiş. Tamam eskiden arkadaşlarsa silip engellemek ayıp olabilir ama senden dolayı zaten görüşüyorlarsa ilişkinizle birlikte o da bir sınır çizmeliydi.

Allah göstermesin evlenmiş ve boşanmış olsa 'Beni ilgilendirmez, o sizin aile sorununuz ben arkadaşlığımı bozmam' mı diyecekti.

Sen kafanı takma bunlara, ne kadar değer görüyorsan o kadarını gösterirsin.

aman yazma mervosum zaten konusur konusur susar merak etme

nurayım hamur yerine patates kullanıyosun.. ben de hiç yapmadım ama yedim cok lezizdi :56: patatesleri haslıyomussun sonra ezip püre yapıyomussun... icine yag tuz falan koyarak. Sonra o pureyı tepsiye uzerine de malzemeler hop fırına... pişince cıkarıp kasar peyniri uzerine onlar eriyince de hamm hamm :56::56:

ben çıkıyım kuzularım. önce fırını bi 30 dk boş çalıştırıcakmışım falan. anca hazırlarım zaten pizzayı da :) öpüyorum sizi. güzel olursa paylaşırım sizinle :)

aman yazma mervosum zaten konusur konusur susar merak etme

nurayım hamur yerine patates kullanıyosun.. ben de hiç yapmadım ama yedim cok lezizdi :56: patatesleri haslıyomussun sonra ezip püre yapıyomussun... icine yag tuz falan koyarak. Sonra o pureyı tepsiye uzerine de malzemeler hop fırına... pişince cıkarıp kasar peyniri uzerine onlar eriyince de hamm hamm :56::56:

Çağlam bu tarif fena iştahımı kabarttı:56:

Benim de nişanlım/eşim gelecek bu akşam bize ona pizza yapacağım. Ama karışık yapasım var, bunu da sonra deneyeyim.

kolay gelsin nurayımitommmm :16: paylas bizle tabiki deeee ben de hep resim cekmeyi unutuyorum yaaa bundan sonra unutmıyım da ben de ekliyim mamalarımı buraya :56:

lavinimmm oyyyyy kocikini de agırlarmıs yaaaa :16: ona elleriyle mis mamalar yaparmısss... valla benim de canım cektiiii en kısa zamanda yapmam lazım umarım tutturabilirimmmm acayip lezzetliydi yedigim :52::52:

Bebeklerim desteğiniz için çok teşekkür ederimm.:16: Susmak en güzel cevap zaten.:31: Topiğin de tadını kaçırdım,kusura bakmayın.:30:

Çağlaaaaaaammmmmm maşallah ki maşallah... Allahım sen ne tatlı bi insansın evliliği anlatışın bile ballı :39:
Ya amaa olan var olmayan var tızımmmm yapma böleee:34:
Dün 5-6 aylık evli arkadaşımla konuştum o da sen gibi nası güzel anlatıyo evlenin valla tavsiye ederim diyo..
İnşallah evliliğe götürebiliriz ilişkimizi.
Size de daha ağız tadıyla geçireceğiniz daha güzel günler, aylar, yıllar diliyorum canımm benim.. :16:
Allah daim etsin..
:nazar:

Back