• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

haticecim masallah darısı tüm kv ile anlasamayanların basına olsun :34::34::34:

ezgott sen ne akıllı bir hatunsun :9: eger bohca yaptırsam ben de kesin bavul isterdimmm mis gibi balayı bavulu oh :9::9::9:

bilgecim ben anlayamadım simdi esit olcak diyen sözlün mü???? Seni böle üzen?

Peliiiniiimmmm :16: Aşk böcüüm benim :54:

Beniimm selvi boylum al yazmalımmm o güzel yüzünü yeriiimmm:9::16:

Bende önümüzdeki ay istanbula gelcem elisimo :10: dün kuzenle bi plan çıkardık ikeaya wedding world e outlet mağazalara falan gidicez kii ama ikeaya gitmek istiyorum en çok da:10:
:16:

Kızlar şoke oldum kv. beni aradı boya yapılmıştı eve gidip evi temizlemiş.
"Artık gelip evde rahat rahat oturursunuz.Size bol bol dua ediyorum oğlumu çok mutlu ediyorsun" dedi.
Şükürler olsun Rabbime valla evlenince nasıl geçineceğiz diye çok korkuyordum.:21::8::32: valla oynayasım var şimdi şuracıkta

:128: Bravo vallahi Allah huzurunuzu mutluluğunuzu bozmasın tatlım.

Eliscim bencede sol elinize alın derim

Teşekürederim canım benim evet evet almalıyız bencede :16:

Son düzenleme:
bilge birbirinizi yanlış anlama olasılığınız yüksek ayrı şehirlerdesiniz ve yüzyüze değil telefonla konuşuyorsunuz bilmem anlatabildim mi?

Ezgim o kadar kötü olaylar geçirince bu bana bahar havası gibi geldi. Çok şükür buzlar eriyor herhalde hemen arayıp aşka haber verdim.Ay çok mutluyum ya:16:

haklısın canım, ama hafta sonu gidicektim yanına zaten. telde konuşmasınında anlamı yoktu. belki de yanlış anladım bilemiyorum

ezgott sen ne akıllı bir hatunsun :9: eger bohca yaptırsam ben de kesin bavul isterdimmm mis gibi balayı bavulu oh :9::9::9:

evet canım oyüzden çok kırıldım ya zaten.

:5:

elisim güle güle kullanın bütün cicilerinizi.

gülinim.
evlendikten sonra uzak olacağız vs. ama bu yeterli mi? değil. elbet onlarla muhattap olmak zorundayım.
annesi, babası sonuçta. nasıl uzak durabiliriz ki
napıcam ben. iki gün gülüp bir gün ağlıcak mıyım hep.
:14:

Elbette ki uzak duramazsın malesef ki sevdiğin adamın ailesi onlar kuzum.Ama sabır göstermekten başka çaren yok.İnan bana çok şanslısın sen,nişanlın konusunda çok şasnlısın.

O seni anlıyorsa,mutlu ediyorsa,bu tarz şeylerde elini sım sıkı tutabiliyorsa ailesinin yaptıklarını göz ardı ediceksin mecbur :50:

Elisimcaaaannnnnnnnnnn hosgeldinnn enerjilerini sactın topiğimizee:16:

cicilerinizi güle güle kullanınnn... aynısı bende de oluyor eve cop alsak böörtlenin tepesine cıkıorum mutluluktan :9::9::9:

evet gulibigimmm sana bu aksam ödev: Meditasyon sindire sindire dinlenecek ve orman perisi olunacak :9::9::9:

Yarın sözlü yapabilirsin çağlammm geçer not alıcam ödevimden kesinlikle :16::16::16:

aman allah'ım bu güzel topiki neden görmemişim ben:31: bende diyorum miss gibi cupcake kokusu nerden geliyor:9::9:

fırından yeni çıkmış miss gibi cupcakeler benim ikramım kızlar afiyet olsun:16::16:

$images (1).jpg $images.jpg

Ezgi ne kadar tuttu?
Bende aşka hazırlıyorum göndereceğim o takımları falan annem yaptı.
Picama setinide aşkla almıştık. Geriye ayakkabı, terlik, iç çamaşırı, kemer, takım elbise gömlek başka eksik kaldı mı?
canım ayakkabı indirimdeydi kemal tancadan 100tl ama sevdicek aldı onu. terlik+iç çamaşırı+kemer-kartvizitlik, gömlekler+kravat 210 falan tuttu canım. seccade bohça setini 70 tl ye aldım.takım elbise almadık biz nişan kıyafetimizide kendimiz aldık herkes kendi parasını ödedi. valizde 3 lü set 197 idi. orta boyu sevdiceğe vericem küçük boy bana kalıcak. balayı valizlerimiz olucak onlar bizimm:16: büyük boyuda ablamın ihtiyacı vardı o yüzden 3lü aldım tekli daha uyguna alabilirsin

aynen öyle düşündüm kurabikim:9: onlarda bana nişan sandığı alıcak ya onuda kullanışlı bişe aldırıcam 2 tane model beğendim bilee.çok işime yarayacağını düşünüyorum

Beniimm selvi boylum al yazmalımmm o güzel yüzünü yeriiimmm:9::16:

Bende önümüzdeki ay istanbula gelcem elisimo :10: dün kuzenle bi plan çıkardık ikeaya wedding world e outlet mağazalara falan gidicez kii ama ikeaya gitmek istiyorum en çok da:10:
:16:

Yirim yir :16: Bebecik suratlım:54: Mutlaka gelmelisin Pelinimm insanın gözü dönüyor.Listeyi fırlatıp atıyosun en sonunda :52: Ne güzelse sen ordasın.wedding worlde bende gitmedim önünden bol bol geçmiş olmama rağmen.Ama ikeaya mutlaka gitmelisin bitanem tam senin tarzında aksesuarlar,tabaklar,tepsiler herşeycikler var :32:

evet canım oyüzden çok kırıldım ya zaten.

ben ailesi sanıyorum yaaa simdi işler degisir işte

peki her zaman bole kırar mı seni yoksa ilk defa mı yasadınız bole bisey?

aman allah'ım bu güzel topiki neden görmemişim ben:31: bende diyorum miss gibi cupcake kokusu nerden geliyor:9::9:

fırından yeni çıkmış miss gibi cupcakeler benim ikramım kızlar afiyet olsun:16::16:

Eki Görüntüle 636189 Eki Görüntüle 636190

tesekkur ederiz tatlımm hos geldin topiğimizee :16:

canım ayakkabı indirimdeydi kemal tancadan 100tl ama sevdicek aldı onu. terlik+iç çamaşırı+kemer-kartvizitlik, gömlekler+kravat 210 falan tuttu canım. seccade bohça setini 70 tl ye aldım.takım elbise almadık biz nişan kıyafetimizide kendimiz aldık herkes kendi parasını ödedi. valizde 3 lü set 197 idi. orta boyu sevdiceğe vericem küçük boy bana kalıcak. balayı valizlerimiz olucak onlar bizimm:16: büyük boyuda ablamın ihtiyacı vardı o yüzden 3lü aldım tekli daha uyguna alabilirsin

aynen öyle düşündüm kurabikim:9: onlarda bana nişan sandığı alıcak ya onuda kullanışlı bişe aldırıcam 2 tane model beğendim bilee.çok işime yarayacağını düşünüyorum

merak etttimmmmmmmmmmmm

hadi bize de gösterrt :9::9:

Off off bizde de benim akrabalrım Çanakkale'de yani yemeğe gelicek kimsem yok.Tek çocuk olduğumdan annemleri yemeğe alsam annemle babam gelir sadece ama sevdiceğin kalabalık.3 ablası var 2 enişte 3 çocuk,kayınvalide kaynana anaamm 2 de biz tam 12 kişi oluoruz umarım daha da çocuk yapmazlar :9:

Ama çağlamm sadece bernardo tek tek satıyo diğer markalar takım bozmuyolar :14:

Sen hangi marka aldın kuzum?

Kuşumm yemek takımımızı Emsan'dan beğendik ona uygun bardaklar da karaca da vardı o da takımı bozmuyo kuzumm :14:

kuzum karaca benimki
diğer topikte de yazmıştım benim 640 liraydı hiç indirim yapmadılar banaaaa :47:
ama benim parçaları kullanılacak gibi bence..rakı bardağı yok mesela :26:

canım bende sevmem bohça türü şeyleri. ama sonuçta bir alışveriş oluyor
tartışma da bu alışveriş zaten. sen onu alacaksın ben bunu söylemine girdiler.
olmadı herkes kendine alışveriş yapsın dedi sözlüm, bütün sinirim tepeme çıktı.
mesela neler aldınız canım alışverişte.
ben gece elbisesi, gecelik, iç çamaşırı, makyaj malzemesi tamamdır dedim. erkeğede gecelik, traş seti, iç çamaşırı gibi şeyler dedim. yok efendim takım elbiseside alınırmıs, herşey eşit olacakmış gibi şeyler söylendi.

canım nişanlın çok ayıp etmiş.. sonuçta o senin en yakının halden anlaması gerekiyo
benimki bana para harcatmamak için yırtıyo kendii hatta bazen abartıyo alma bişey alma bişey diye
o zaman sen git kendin al elbiseni canım.. nişanlın da illa takım istiyosa gitsin alsın madem kendine

Elisimcaaaannnnnnnnnnn hosgeldinnn enerjilerini sactın topiğimizee:16:

cicilerinizi güle güle kullanınnn... aynısı bende de oluyor eve cop alsak böörtlenin tepesine cıkıorum mutluluktan :9::9::9:

evet gulibigimmm sana bu aksam ödev: Meditasyon sindire sindire dinlenecek ve orman perisi olunacak :9::9::9:

ben de şimdi o topiğe uçup medtasyon şeysini incelicem
bu aralar fena ihtiyacım var

Bende bakayım o zaman takım elbise veya damatlığı alıp koyacağız. Bohçanın içine damat bohça setini annem kendisi yaptı bende kenarlarının incisini işledim. Çok güzel oldu hemde el emeği sevdicek ne zaman getireceksiniz diyip duruyor sabırsız:9:

haklısın canım, ama hafta sonu gidicektim yanına zaten. telde konuşmasınında anlamı yoktu. belki de yanlış anladım bilemiyorum
Canım ebnde haftasonu aşkımı bilmeden çok kırdığımı öğrendim.Yüzyüze konuşunca insan bazı doğru anladığını sandığı şeyleri çok yanlış algıladığını öğreniyor. Buluşun halledersiniz inşallah

:128: Bravo vallahi Allah huzurunuzu mutluluğunuzu bozmasın tatlım.

Teşekürederim canım benim evet evet almalıyız bencede :16:
Amin canım Darısı herkesin başına :16:
inşallah taktik falan değildir tırsıyorum bazen:18:

Amin canım inşallah
biliyorsun ebnim kayınvalide değişken bir tip bir yaptığı diğerini tutmuyor maalesef:50:

solitarywoman hoş geldin canım afiyetle yerim hepiciğini

elis cnaım hayırlı olsun çeyizciklerin :)

hatice çok sevindim canım :))))))) kayınvalinden kıymet bilsin işte :nazar::nazar::nazar:

sandıgı kusumm model begendim dedin yaa :16::16::16:

ohhh elisim caylar tavvsan kanııı :9::9::9: borek corek de yok mu yaa gün yapalım hemencecik surdaaa :52::52::52:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: Yapıverelim altın günü :9::9::9::9:

Bende bakayım o zaman takım elbise veya damatlığı alıp koyacağız. Bohçanın içine damat bohça setini annem kendisi yaptı bende kenarlarının incisini işledim. Çok güzel oldu hemde el emeği sevdicek ne zaman getireceksiniz diyip duruyor sabırsız:9:

Canım ebnde haftasonu aşkımı bilmeden çok kırdığımı öğrendim.Yüzyüze konuşunca insan bazı doğru anladığını sandığı şeyleri çok yanlış algıladığını öğreniyor. Buluşun halledersiniz inşallah

Amin canım Darısı herkesin başına :16:
inşallah taktik falan değildir tırsıyorum bazen:18:

Amin canım inşallah
biliyorsun ebnim kayınvalide değişken bir tip bir yaptığı diğerini tutmuyor maalesef:50:

Amin canım benim.Bazen akışına bırakmak gerekiyor.Evet insan korkuyor acaba oyun mudur değil midir diye? Ama ne çok samimi olucaksın ne de uzak durucaksın ikiside zarar veriyor insana o yüzden sende içinden geldiği gibi davran canım sakin ama temkinli:34:

hatice senin kaynana benim modelden azcık... ama benimkinin bahanesi var teyzem! O giriyor kanına :31:
teyzem ortalıkta olmadıgı zaman cok iyiyiz :nazar:
ama arada ortaya cıkıp karıstırıo ortalıgı işte

özgecim eger istiosan sana da yollıyım mediyi aksam kızlara atarken :54:

Back