- Konu Sahibi Cookie_Dough
benimde nisanım evde oldu... bastan dedim hem kendi anneme hem karsı tarafa bohca falan filan işlerine girmeyin.. İstemiyorum...
o yuzden oyle alısveriş falan olmadı.. Kıyafetimizi yuzuklerimizi geri kalan ne varsa işte hepsini de biz nisanlımla gidip tek basımıza aldık begendik
eskide kaldı artık o hep beraber gidilmeler bakılmalar gibi gelio bana... He kaynananla falan cok iyi anlasıosundur arkadas gibisindir gelsin dersin fikrini almak istersin o baska
ama bole bir durum yoksa gereksiz bence... Ayol siz evleniyorsunuz sonucta gonlunuz neyi dilerse siz alacaksınız...
ve sunu unutma bastan nası baslarsa ole gidiyo.. taviz tavizi doguruyo yani... nisanlına bunu anlat biz evleniyoruz dukkanlara ole harala gurele girilirmi hem ben senin annenin yanında mı ic camasırı alıcam falan de belki anlar canım
anladım kusummm ama fiyatı iyiymiş bence gereksiz parcalara bakma sen fazladan duruosa dursun gerekli parcalar var mı? varsa ve begendiysen al 12 kişilik
tamam yollıcam sana burdan üfürüp üfürüp
canım bende sevmem bohça türü şeyleri. ama sonuçta bir alışveriş oluyor
tartışma da bu alışveriş zaten. sen onu alacaksın ben bunu söylemine girdiler.
olmadı herkes kendine alışveriş yapsın dedi sözlüm, bütün sinirim tepeme çıktı.
mesela neler aldınız canım alışverişte.
ben gece elbisesi, gecelik, iç çamaşırı, makyaj malzemesi tamamdır dedim. erkeğede gecelik, traş seti, iç çamaşırı gibi şeyler dedim. yok efendim takım elbiseside alınırmıs, herşey eşit olacakmış gibi şeyler söylendi.